Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Ayy bende cok agliorum yaaa esime kiziorm durup dururken dizideki asklara olaylaraaa cat deselr bana agliorum

Aynen bende eşime çok kiziyorum kesimde çok huysuz olmaya basladin diyor. Ne yapicaz nasip yenicez bunu yaa poff valla bi ilaci olsa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bebeklerin hayırlı olsun :) İkiz olması bir başka güzel :)) Ben birşeyi merak ediyorum. Şimdi bebeğinin biri 8+4 birisi 8+1 haftalık ya, yani döllenme nasıl olmuş oluyor? yumurtlama döneminde kaç kez birliktelik oldu. Ayrı zamanlarda nasıl döllenme oluyor? Bi tutturamadık da biz bebek işini :))) teşekkürler cnm

Merhaba canim cok sagol darisi tum isteyenlern basina doktorumz dedigine gore uc gun aralari var yakalask biz uc gun ust uste iliski yasadik o bir akinti geliorya kivamli o geldgi gunle birlikte araliksiz uc gun denedik ama ben catlatma ignesi vsde oldum canim iliskiden sonra ayaklarini kaldiriorsn dimi genelde 14. Gun yumurtlama donemi oluor kendini dinle izle biraz akintn gelnce durmadan uc gun calisin kocamada keci boynuzu ozu yapmstm ben tuttu cok sukur insallah sizinde en.kisa surede tutar canim

canımm demekki yumurta 3 gün mü yaşıyor, kafam buna basmıyor bir türlü. Benim eşimin spermlerinin sayısı ve hareketliliği problemli canım o yüzden her gün birlikte olmuyoruz. bir gün dene bir gün bekle.. Bacaklarımı çok dikmiyorum 0n dk falan, eşimde bu aralar her akşam bir çay bardağı keçiboynuzu suyu içiyor.

Bende sorun yok canım , HGS falan da çekindim. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay ilk kez bir gariplik hissediyorum. Kasığım ağrıyor. Eşimle birlikte olurken canım acıyor, itiyorum onu. Herkes yumurtlama ağrısıdır diyor. Hiç yaşamadım bu ağrıyı bu güne kadar. ama gerçekten yumurtlama zamanındayım.

Öyle işte kuzum , herkes de ayrı bir durum.. Regl olursam temmuzda aşılama yaptırcam. Onada 1000 lira dediler, daha ucuza bulabilir miyim bilmiyorum. Devlete gitmek istemiyorum

Ne kadarlik evlisinz yok kuzum iki yumurtam vardi ayri zamanlarda catlamis sanirim uc gun durmuo yani yumurtalar 36 saat falan duruo sanirim ayy bendd ole olmustum degisik hisseettim anlam daha ilk gunden.agrin varsa birak iliskiyi canim benim

Ne kadarlik evlisinz yok kuzum iki yumurtam vardi ayri zamanlarda catlamis sanirim uc gun durmuo yani yumurtalar 36 saat falan duruo sanirim ayy bendd ole olmustum degisik hisseettim anlam daha ilk gunden.agrin varsa birak iliskiyi canim benim

canım neden ağrıyor hiç bi fikrim yok. bugun 16. gün. Ovi testi çift kırmızı. Düne göre daha silik. Bugun ,Cuma ve Pazar günü de bu acıya rağmen denicem sonrası bekleyiş zaten. Hayırlısı.. 3,5 yıldır evliyiz canım.

İkiz bebek heyecanı bir başkadır :) İnşallah biri kız biri erkek olur, sağlıklıca doğarlar :)

Son düzenleme:

Cok agrin varsa zorlama canim bebis falan yerlesiorsa sorun olmasn bendede degsk agrilar vrdi cunku bekleme cok zor zten yaaa gecmior vakit resmen insallah bu mubarek gunlerde gelir evladin canim Rabbim her isteyene nasip etsin yarin.kandil dogcaklar olecekler kadere yazilirmis berat kandilinde bol bol dua edelim gelsin saglikla evlatlarimiz canim maneviyatta cok onemli bence

Heycan korku cok fazla canim cok beslenemiorum korkuorm bisi olcak diye bende bir.kiz bir erkek hissediorum ama hayirlisi neyse hepimize onu versin canim

Korkma canım, insan korktukça bilincine daha kötü şeyler yerleştiriyormuş. Mesela mezuniyetlerini düşün.. Geleceğe dair güzel şeyler düşündüğünde otomatik olarak bugünleri iyi düşünmüş oluyorsun :) Bir çok kişi yemek yiyemiyor, bu konuya çok takılma. Vitaminlerini mutlaka al. Birde mesela ekmek yerken miden bulanmaz. Ekmeğin içine koyarak da yiyebilirsin, ama kilonu da kontrol et..
İçin ferah olsun, rabbim sen yiyemesen de onları besler korur.. Sadece biraz gayret guzum.. Kefir iç mesela, on numara vitamin ve yararı var..

Maalesef daha vitaminlere başlamadık canım bazen ekmek bile yiyemiyorum bulantıdan kokuyor bana kötü yapıyor maalesef kilo verdim bayağı ama yavaştan göbik çıkmasıyla alıyorum sanırım kiloları. Onlar iyi olsun da başka derdim yok kuzum. Offff o kefiri hiç içemem ben midemi ekşitiyor maalesef

En büyük öğretmen içinizde…
“ Yavaşla anne” diyor;
“ Yavaşla anne..
Duy beni…
Telefonu kapat, televizyonu kapat…
Sadece bana odaklan…
Birlikte sağlıklı beslenelim…
Birlikte spor yapalım…
Birlikte nefes alalım…
Birlikte rahatlayalım…
Birlikte gevşeyelim…
Sen ve ben bir takımız…
Doğumuma birlikte hazırlanalım…
Yavaşla anne…
Duy beni…”

Günaydın güzel Annişler... Hepinize Hayırlı Kandiller Rabbim Nice Kandiller Görmeyi Nasip Etsin İnşallah. Amin...

sabret canım, geçecek bu günler çok az kaldı..

Kızlar listemizi oluştursak mı artık diyorum...
Hepiniz bana yaşınızı, nerde yaşadığınızı, kaçıncı hamilelik, tahmini doğum ve sat tarihinizi yazarmısınz listemizi oluşturalım bakalım daha kolay takip edelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…