Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Mrb hayirli cumalar. Devlet hastanesinin acil Kadin doğum bölümünde bakabilir miyiz? benim Dr pazartesiye verdi randevuyu. Çok merak ediyorum bende bakarlar mi acaba yaa ne demem lazim kan istemez yine galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kızlar herkes nasıl bakalım

1 haftadır düzgün giremedim kuzenin evine gitmiştim de.

benim yüzümde sivilceler çıktı kızlar yaa ve ara ara bulantım oluyor.

Cinsiyetleri öğrendin mi canm ? Bu arada bende 29+6 haftalık gebişim. Ağustos annesi olucam inş. Oğluşumuzu bekliyoruz sabırsızlıkla 👶😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bulantınız olmşmuydu erkek oldğna dair blrti varmydı? Herks bna oğlan diyor daha 6+4 teyz çok ağır geçiyor bnmki

Merhaba bulantınız olmşmuydu erkek oldğna dair blrti varmydı? Herks bna oğlan diyor daha 6+4 teyz çok ağır geçiyor bnmki

Benimde hamileliğim hala ağır geçiyo maalesef. Bulantılarım oldu her sabah rutin çıkarıyodum 😔 4. aydan sonra azaldı. Herkes bana kız diyodu ama erkek bebiş bekliyoruz ☺️ valla tatlı yersen erkek tuzlu yerden kız diyenlere karnın dik olursa erkek popon büyük olursa kız diyenlere falan saygı duyorum fakat İNANMIYORUM... 😁

Merhaba canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ben bu persembe gitcem doktora solermi kuzularmn cinsiyetini cok merak ediorum 12 haftada olucaz

Aynen bulantı oldukça dedi ama her sabah oluyo

Benmde oluordu ama bi kere ictm sadece cok halsiz kaldimda ole yani cunku icinde zorda kalmadkca icmeyn yaziordu bir dahada icmedm ki bulanti zaten olucak beni biliorsn ne durumdaydm bende ama dyan azcik yogurt patates ye bitanem

Merhaba canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ben bu persembe gitcem doktora solermi kuzularmn cinsiyetini cok merak ediorum 12 haftada olucaz

Ben 14 haftada öğrenmiştim canm. Amiinn inş hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız ☺️

Benmde oluordu ama bi kere ictm sadece cok halsiz kaldimda ole yani cunku icinde zorda kalmadkca icmeyn yaziordu bir dahada icmedm ki bulanti zaten olucak beni biliorsn ne durumdaydm bende ama dyan azcik yogurt patates ye bitanem

senin düzeldimi cnm geçiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…