- Konu Sahibi mnspapatya
-
Başladm çok kusuyrm gözlerim kararıo hiç bişi yiyemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canikolarr artik sayfamizda kimseler yok...
Bn varm canımın içi naslsn özledm çok seni ama hiç halim yok arıcaktm yoksa meleğim
Nerdrsnz vallah yaaa bnde cok ozledimmm hamile kalinca herkes herkesi unuttu vallahhhh kusmaya devam mi kuzum
Merhaba Güzel Hamişler...
Bize bu kutsal duyguyu veren Rabbime şükürler olsun. Ben çift yumurta ikizlerime 8+4 ve 8+1 olmak üzere hamişim. Sizler hangi dönemdesiniz yaşadığınız güzellikler olumsuzluklar neler? Gelin paylaşalım paylaştıkça rahatlayalımmmmm huzur bulalım
Cinsiyetleri öğrendin mi canm ? Bu arada bende 29+6 haftalık gebişim. Ağustos annesi olucam inş. Oğluşumuzu bekliyoruz sabırsızlıkla 👶😍
Merhaba bulantınız olmşmuydu erkek oldğna dair blrti varmydı? Herks bna oğlan diyor daha 6+4 teyz çok ağır geçiyor bnmki
Cinsiyetleri öğrendin mi canm ? Bu arada bende 29+6 haftalık gebişim. Ağustos annesi olucam inş. Oğluşumuzu bekliyoruz sabırsızlıkla 👶😍
Aynen bulantılar öldürdü hç bişey yiyemiyorum ilaçlarımı içmyrmmm durumum fena kuzum ahhahhj
Kiyamam sana benn ilaclari icmek icin iki lokma yemek zorundasn benide geccen bu gidisle bisiler ye kuzummmm
Adi ne canim ilacin
Zofrannnn Cnm
Doktor verdiyse vardir bir bildigi kuzum surrkli ic dememistr ama dimi
Aynen bulantı oldukça dedi ama her sabah oluyo
Merhaba canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ben bu persembe gitcem doktora solermi kuzularmn cinsiyetini cok merak ediorum 12 haftada olucaz
Benmde oluordu ama bi kere ictm sadece cok halsiz kaldimda ole yani cunku icinde zorda kalmadkca icmeyn yaziordu bir dahada icmedm ki bulanti zaten olucak beni biliorsn ne durumdaydm bende ama dyan azcik yogurt patates ye bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?