ardacımmm sen ne tombiş ne yakısıklı seysin öyle..yerim seni teyzemmm...
yemelık bunların hepsı vallahı canım yaateşekkür ederim canım derin de maşallah etli butlu tam ısırılcak gibi bunlar
saol Özlem teyzesı...ÖptÜk sızı muccckksssbütün bebişlere kocaman maŞallah
derin teyzecim bukadar güzel gülebilir bi bebek ya yerim ben o suratınıı
derinin pozlara hastayım zaten facebookta yakın takipteyim)
öptüm hepsini
tesekkür ederiz sibel teyzemiz...bizde çınara bayıldık bugün...neydi o kıcını kaladıra kaldıra emekleme calısmaları...eşimle derinle izledik....bayıldık bayıldık çok tatlı yaaa....maşallah ona...sonrada derin'e kızıyoruz babamızla sen halen yat bi çaba gösterme kızım ancak eline iste oyuncakları bak arkadasların neler yapıyo diyoruz oda saskın saskın bize bakıyo... :)))
derinde cabalıyo cabalıyo sonra sinir olup oturup ağlıyo cok nazlı teyzesiiiiiiiii.....
derinin pozlara hastayım zaten facebookta yakın takipteyim)
öptüm hepsini
tesekkür ederiz sibel teyzemiz...bizde çınara bayıldık bugün...neydi o kıcını kaladıra kaldıra emekleme calısmaları...eşimle derinle izledik....bayıldık bayıldık çok tatlı yaaa....maşallah ona...sonrada derin'e kızıyoruz babamızla sen halen yat bi çaba gösterme kızım ancak eline iste oyuncakları bak arkadasların neler yapıyo diyoruz oda saskın saskın bize bakıyo... :)))
derinde cabalıyo cabalıyo sonra sinir olup oturup ağlıyo cok nazlı teyzesiiiiiiiii.....
burdan yakaladım şekerim..facebook falan deyin ce bi bakim dedim..
seni seniiii...iyi yapmışın hayatım....burdan yakaladım şekerim..facebook falan deyin ce bi bakim dedim..
ay kıyamam ben ona yaaa
canım benim
olsun ama annesi obi küçük hanfendüüüüü
:))))) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?