Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tan bitiyorum şu saçlarına teyzem çok tatlı olmuşun bide gittikçe abiye mi benziyo ne bana öle geldi..
Ömer Yusuf sende tombik olmuşun canıım benim çok tatlıısın uykuluyken ayrı bi tatlılar MAŞALLAH ikinizede

tan ömer yusuf cok tatlısınız ya bitanelerim bittim size maşallah

canacım maşallah tan'a
çok tatlı kerata çok muzur çıkmış fotolarda Allah bağışlasın canım

ömer yusuf çok tatlısın sen yaaa nasılda güzel uyuyor maaşallah sana

Teyzeleri Eymenimin boş külah fantazisi...
Biz yerken saldırdığı için onu boş külahla kandırdık

LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN

oo annesi senin oğlun işi baya ilerletti....parklarda gezmeler..atlı karıncalar ..........dondurmalar.......maşallah kıskanıyoz ama yanii.....

tannnnnnn...ömerrrrrrrrr.......eymennnnnnnnn
çoookk tatlısınız hepiniz yerim sizin totonuzu.....41 kere maşallah.........
Eymen'de bayağı bir ilerleme görüyorum annesiiiiiiii.....bu enerjiyi neye borçlusunuz?
Tan'ında o saçlar beni mest ediyor....canan aynı sen bu arada....mamasınıda kendi içermiş maşallah kuzuma.............
Ömer'de maşallah tosuncuk olmuş annesi......şu suratın şekerliğine bakarmısınız yerim o yanakları...........

Son düzenleme:
oo annesi senin oğlun işi baya ilerletti....parklarda gezmeler..atlı karıncalar ..........dondurmalar.......maşallah kıskanıyoz ama yanii.....
Ahh oğluşumun annesi babası izinde olunca böle oluyo şekerim...

tannnnnnn...ömerrrrrrrrr.......eymennnnnnnnn
çoookk tatlısınız hepiniz yerim sizin totonuzu.....41 kere maşallah.........
Eymen'de bayağı bir ilerleme görüyorum annesiiiiiiii.....bu enerjiyi neye borçlusunuz?
Sorma Emelcim bizim oğlan hiperaktif mi olcak ne kıpır kıpır mama bile yerken o bacaklar durmuyo hiç bana çekmemiş:roflol:

ömer yusuf kıyamam sana ne tatlı uyuyosun sen öyle

eymen de nasıl bilmiş bilmiş yiyor külahı
özlemcim eymende kendimi gördüm bir an
bademciklerim hep sorun çıkardığı için al sana dondurma diye uzun yıllar bana külah yedirmişler
esas dondurma verdiklerindeyse bu dondurma değil ben dondurma istiyorum diye tutturmuşum P

bu da geçen videodaki halinden sonra bir ara çaktırmadan tv kaçamağı yapmaya çalışan çınar :))

Sibel valla Eymen i dondurmadan zor aldık saldırdı yavrucum
Sana ne dicemi bilmiom uzun yllar dondurma tadından mahrum kalmışsın çok fenaaa emin ol şimdiki çocuklar inanmaz işimiz zorrrrr

Allahım ya ne de seviolar şu tv yi bakışa bakkk bizimki de ağlarken tv yi gösterim susuyoo zıpırrr

ayy ayyy massallah CINARA VE EYMEN BEBISEEEEEEE
süperlerrrrrr

özlem kiss gercekten massallah yiyebiliyormu külahi bogazina kacmiyormu ben daha kasik mamasina baslamadim arada sirada mama yapiyorum en son 2 gün önce verdim kasik mamasinada baslamak istiyorum ama tuvlet sorunu yasar diye bekliyoruz biraz daha teyzesi :))

tesekkürler teyzeleri buarada hepside birbirinden tatli hazine hepsi bunlarinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…