Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ayy Ahmet erkin kocaman massallah sanaaaa oyuncak bebek gibisiiin
cok tatlisinizzz sizz hepiniz yaaaaaaaaa

chatlak canım oğlunun ikinci resimindeki bakışına bayıldım valla nasıl bakıştır o öyle hayran kaldım maşallah oğluşuna...

tşkler kızlar valla benim oğlan doğuştan çapkın şimdiden can yakacak bakışlar atmaya başladı işim var valla kime benzedi benim oğlan bilmem...

Yskışıklım çok özlemiştim seni çoook tatlısın maşallah sana

oyyyyyyy maşallah ahmet erkin ......güzelliği nerden aldığıda belli oldu bu arada ....sizde çok zarifsiniz hanfendii....maşallah ikinizede..

serapçım harika olmuş ahmet erkin
kırmızılar çok yakışmış allah nazarlardan saklasın

2nizin birlikte olduğu fotoya da bayıldım

sagol sibelcim zaten bebeklere kırmızı daha bir yakışıyo sanki bilmem belkide kırmızıyı seviyorum bana öyle geliyodur ama her bebekte kırmızı ayrı bir güzel duruyo...:))) oğluşumla tşk ediyoruz sibel teyzesi

Zuhal cim kusura bakma ne zamandır fırsat olmadı bugün nevresimleri değiştirirken hemen çekiverdim resmini yatağın böyle boş çok hoş durmuyor ama inşallah istediğin gibi olmuştur :))

kızlar ben nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum alttaki
resimleride nasıl koyduğunuzu söylermisiniz bebişlerinizin ne kadar olduğunuda yazmışsınız onu işte

minik oğlumun 4. ayını doldurduğuna yakın bir zamanda çekmiştim. birkaçgün sonra 5 ayımız dolacak

maşallah canım çok tatlı oğlun..
ama bişey sorucam yaa benim kızım 5 aylık ayakları üzerine seninki gibi basamıyo kafasını tam olarak dik tutamıyo ve destekli olmasına rağmen oturamıyo..
burada sizin bebekleri gödükçe bi sorun mu var niye benim kızım yapamıyo diye sormaktan kendimi alamıyorum..

canım maşallah oğluşuna ısırasım geldi çok sevimli ya allah nazarlardan saklasın

canım her bebeğin gelişimi farklıdır bizimkide ağır ilerliyor ama sonunda geri kalmıyor yapıyor geçte olsa bu yapıyla alakalı.ben hiç ilgilenilmediği için 9 aylık bir bebeğin mimiksiz halini biliyorum ya robot gibi çocuğu yatırmışlarda yatırmışlar.ilgilenmek gerek. bazı şeyleri bizim desteğimizle öğrenip cesaret bulup yapıyorlar.sabırlı olup teşvik edici olmamız lazım...

Bildiğim kadarıyla bu her bebekte değişiyor.Mesela benim abimin kızı hiç emeklemeden 10 aylıktı yürüdü. Oğlum 2 buçuk aylıkkenten bu zamana ayaklarının üzerine basıyor Maşallah . Tabi şimdi daha kuvvetli basıyor. Ama kafasını kaldırmakta hala biraz zorlanıyor. Biraz büyük geliyor kafamız:roflol: Oturmaya gelince henüz benimkide oturamıyor destek koymama rağmen öne doğru düşüyor.

maşallah canım Allah nazardan saklasın oğlunu çok tatlı yerim ben onun yere basan ayaklarını bide iş becermiş gibi nasılda keyifli bakıyo çok tatlılar yaa ısırırm ben onu ısırırm tü tü tü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…