Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah hepsine uzun zamandır girmedim coşmuş gene burası valla hepinizi ayrı ayrı yerim ben yerim Allahım korusun hepinizi

maşallah kızına duru.. benim kızımda haftaya 5 aylık olucak ama başını tam olarak tutamıyo normalmi acaba?

saol canım hepsine maşallah kuzucukların...vallahi canım ne desem yalan olur bilemiyorum ne kadar zaman içinde tutuyorlar...Derin dogdu ertesi gün kafası dimdik havadaydı....ilk günden itibaren kafayı dik tutuyordu yatırmadı hiç....ayaklarda öyle ilk günden itibaren banyo falan yaptırırken çivi gibi basıyordu ....maşalla 41 kere kızıma...ama sen dr bi sor bakalım ama büyük ihtimalle sorun yoktur canım....yapıdan yapıya değişiyor....

kocamannnnnnnnnnnnn massallah kizlar nekadar büyümüs bu bebisleerrr

hehhheeeee mamami kendim icecek kadar büyüdüm demistim ben sizeeee

abimi tatile ugurlarken :gitme:

abim en iyi uyku arkadasini bana hediye ettiiiiiii

BABAYI ATTIK YATAGIMIZDAN ANNECIGIMLE UYUYORUM ARTIKKKK KOCAMAN YATAKTA

ANNEM YESILI SEVIYOR DIYE GENELDE YESIL GIYMEM GEREKIYOR

ABIM EVDE YOK BU FIRSATTAN ISTIFADE EDIP ESYALARINA GÖZ DIKTIM BISIKLET SÜRMEYI ÖGRENIYORUMMMMMM

ay ay maaşallah tan a böyle güzel anneden böyle yakışıklı çocuk tabi başka ne beklenebilirdiki.

bu arada canan bu bebiş sarı kafa olmuş açılmış saçının rengi yoksa boyattınmı süslü annesi lmaz:kaydirigubbakcemile3

saol teyzesiiiiiii boyamadik kiss sacini oglusun orjinal hali bu :kedi:

canancım hakikaten ya tanın saç rengi iyice açılmış nerde bizim karaböcek nerde bu :)))
geleceğin hızlı bisikletçisi :)) sür bakalım saltanatını abişin gelene kadar
ama benden söylemesi özlersin sen abini :))

maşallah canan ne tatlı olmuş tan saçlarda hala eski formunda inmemişler
anne sütüyle beslenmiyormuydu ek besinleremi başladınız siz

Ayyyyyy masallah Tan a buyumus te bisiklete biniyomus benim oglusta biberonu kendisi tutuyo ama en fazla 20 saniye sonra tutmak istemiyo afacan

Masallah Tan.. eskı halını bılmıyorum ama su an cok yakısıklısın.
Demek sende benım oglum gıbı koyu saclı dogup sonradan acıldın..
Benım kı bıberonunu tutmak ıstıyor ama 240 ml lık cam sıse olunca zor tutuyor :)
Abısı de cok tatlı masallah.

tesekkürler kizlar :))
tubik cnm ben basladim ek besine ama evde emziriyorum genelde ...sütüme bagli bazen yetmiyor bir defa veriyorum mama
disardaykende termusa su kouyorum mamayida alip disarda yapiyorum emzirmek icin müsayit olmuyorum bazen ..bazende yer bulamiyorum iyi oluyor
ama almiyor öyle .....alisamadi daha siseye zorlaniyoruz illa emmek istiyor

eskiden cok su iciyordum massallah ikiz bebise yeticek kadar sütüm oluyordu sonradan nolduysa artik sütüm gitti bide ben daha kati besinlere baslatmadim oglumu ondan teyzesii :))

simdi gene basladim iyi su icmeye ins. bikac güne düzelirde mamayi birakiriz geene :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
melekcim evet cnm benimkide büyük cam siseyi tutamiyor bu plastik sise oldugu icin bi süre tutu :))

buda klasik gözleri kapalı pozukaydirigubbakcemile3

bu arada hala şu resimleri büyük koyamıyorum yuh bana:kedi:

tesekkürler teyzesiiii
senin oglusta ne güzel poz veriyor hele o uyuyus sekli cok tatliiiiiii tam gidip yanina yatmalik valla
kocaaman massallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…