Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy kuzum ya uyutmak için canımız çıkıyo....uyurkende öyle tatlı öyle masum oluyolarki insanın uyandırası geliyoo..:)))

.........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şirin gözüküyor bulaşık makinesinin içinde ama elektrik kaçağı falan olur farketmezsin Yelizcim.
Çarpılır Allah korusun.Öyle oturmasına izin verme bence

sibel aslında ben hiö oturtmadım yanında açmıyom bile makineyi direk saldırıyo
ilk defaydı bu yani hazır oturtmuşkende resim çekim dedim
ayrıca oynayıp hevesini alsın diye fişide çekmiştim :)
tedbirliyiz yani

kardelen cadısı tokaların super. yeliz bzımkı de saldırıyo makıneye. ama en son basmıs kapaga kapak cokmüş ice dıkkat et.

he o zaman problem yok

kardelen cadısı tokaların super. yeliz bzımkı de saldırıyo makıneye. ama en son basmıs kapaga kapak cokmüş ice dıkkat et.

canım ya ben bindirmiyom elletmiyom bile,
işte hevesini alsın diye bikereliğe mahsustu o

ASıMAı sen öyle san hayatım şimdiki kızlar çok cadı kapıcaklar oğlunu elinden haberin olsun :)))
UTKU süper ohhh mis gibi kar havası tertemiz iyi yapmışsın Özlemcim şapkanızda süper tam karlık kışlık ..
KARDELEN kuşum sen mini mouse mu oldun ben senin tacını çalarım sonra da kızıma takarım .SEVGı valla hi çok yalancısın ara kuşum banyosunu yapmış akıllı akıllı oturuyor .ara sıra tozuttuğunda da çek resimlerini bari de inandırıcı olsun :)))
YELıZ neden takıyorsun kız o boncuklarını koluna seninde doğuştan nazarlıklı maşallah yarabbim afacanlığına da gözlerine de

eldüvenlerrr süperr olmuss kübracımm hahaa
ya bayıldımmmmmmm yaa kuzucunaaaaa

kaardelende cok fıstık ya maşallahh cok masum bakıooooo

hülya bu tam efelerin efesi olmuş...kuzummmmmm...ya kilosu filan yerinde bu çocucğun..2 aydır almadık filan demişin ama maşallah topaç gibi..gayet sağlıklı....
sağol aylincim,ya ben kilosundan şikayetçi değilimde tabi almayınca üzülüo insan,bide şimdi hasta oldu aldığı 300 grmıda verdi 9600dü

valla özlemcim siz bakışlar falan deyince bende duygulandım,ilkkez dışarıdan birilerinin nasıl gördüğünü öğrenmiş oldum:))

hülya efe çok büyümüş maşallah koca adam olmuş yav:)
herkes nasıl kıydın demiş ama bence çok yaıkışıklı olmuş iyiki kıymışsın
çok tatlı maşallah
teşekkür ederiz sevgi teyzesi.
kesilen saçlarından sakladım oğluşumun hatıra kalsın diye

asimai canım sizede sıhatler olsun:)
utku,irem ohh ne güzel valla büyümüşlerde karda da oynarlarmış..kübracım eldivenler küçük gelmemişmi kuzuma ya:))
sevgi ben bayılıom senin bu cadının bıc bıcılı haline,ama bu fotolar ilerde sakıncalı olabilir ha kızımız ünlü falan olursa.
çınarım boncuk gözlüm,orda değil kuşum banyoda yıkancan senn:)
safakkkk sanamı bakim yakışıklıyamı şaşırdım valla süpersiniz ana oğul bacım.hayırdır nereye gidiodunuz bakim??

ırem yeşil gözlüm al yazmalım olmuşsun çok güzelsin çok karların içinde kızılcık bebek kırmızılar çok yakışmış maşşallah sana 41 kere ...
Şafak bu ne ayol çok hoşsun hayatım bluzuna bayıldım bayıldımmmmm .Gerçi Erdem'in şıklığının yanında sönük kalmışsın ama ana oğul yarışıyorsunuz valla harikasınız

Teşekurler hulyacıgım ve ozlemcıgım bayramda el opmeye annemlere gıderken ki gunun hatırası,,,,ama ben burda cirkin cıkmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…