Yok canım olur mu hiç bebeğine böyle güzel bakan hiç bir anne çirkin olamaz .Sadece biraz yaşından büyük çıkmışsın .Yoksa çok hoşsun.Birde Erdem'in ceketi çok hoşuma gitti nerden aldın varmıdır kızlar içinde acabaTeşekurler hulyacıgım ve ozlemcıgım bayramda el opmeye annemlere gıderken ki gunun hatırası,,,,ama ben burda cirkin cıkmısım
Yok be Huriyecim nerdeeeee bacaklar çırpı baksana elbiseli haline sırf surat ben de resimlere bakınca aynen öyle dedim görende bişey sanıcak 8.900 falandı kilosu geçen ay yok yanii zayıffaman eksik kalmasın derin hanım opuyorumnanaktan çok çirkin bu kız annesi ya son fotoğraftaki (kardaki) yüz ifadesine bayıldım maşallah tütütü bu fotoğraflar baya büyük gösteriyor kuzularımızı derinciğin kilosu fazla değildi dimi özlemcim ama baksana yanaklara nasıl tombul tombul çıkmış benim koyduğum fotoğraflara da herkes büyümüş 1,5 yaşında gibi diyolar ama daha 9,600 (anca geliyordu ishal oldu bi 300gr gider şimdi) boyumuz da uzun olunca kupkuru ama gelgör fotoğraflara bakanlar kocaman olmuş diyor neyse canları içinde sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?