Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekurler hulyacıgım ve ozlemcıgım bayramda el opmeye annemlere gıderken ki gunun hatırası,,,,ama ben burda cirkin cıkmısım
Yok canım olur mu hiç bebeğine böyle güzel bakan hiç bir anne çirkin olamaz .Sadece biraz yaşından büyük çıkmışsın .Yoksa çok hoşsun.Birde Erdem'in ceketi çok hoşuma gitti nerden aldın varmıdır kızlar içinde acaba

özlem valla benden çok yaşıcan bende onu sormak için açmıştım sayfayı,şafakçım bende istiom o ceketten inşalah bulabileceğim bi markadır.

B&G den aldım boy and gırl kızlar için var mı bilmiyorum ozlemcıgım..ama kızda gıyer goruntusu unısex gıbı..

Sağol Şafakçım Neyseki Bursa da var o mağaza bakayım bakalım şu kar bir kalksın .
Erdemmmm bu ne hal .Kirlendiklerinde ne kadar mutlu oluyor bu bebişler maşşallah kuzuya .Gülücüklerin hiç eksilmesin inşallahhhh ...

sağol şafak dönünce bende bakayım hemen,bizim orada 2-3 tane mağzası var birinden birinde mutlaka bulurum sanırım.
bu arada serseri halinede bayıldım yani,kim derki o ceketin içindeki jön bu diye:)))

şafakcım süper çıkmışsın ben oğluşa pek bakamadım yani senin yanında:)))) şaka bir yana bu oğlan bir janti..bir jön..yakışıklı prens...ısırdım gitti:))

şafak ben daha yeni görüyorum gerçekten yakıyorsun hayatım maşallah oğlunda tam erkek maşallah o senin cekeini yirim ben :)

irem kar keyfi yaşamışsın anneciğinle ne güzel benim oğluş yeni iyileştiği için hiç karda dışarı çıkamadı artık seneye kısmetse.
kardelen yerim kuzum seni ya masum bakışlım her ne kadar annesi huysuz desede biz hiç inanmıyoruz:)

Kar fotolarını görünce bizde hemen bahçeye çıkıp çekildik resimlerimizi aman kusur kalmayalım :))[/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Bu ilk çıktığımızdaki hali çok şaşırdı soğuk geldi herhalde böylleee baktı bir süre sonra alıştı
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bunlar Sibel Teyzemize kocaman kokulu öpücükler veriyor sana .
Sibel teyzemmm çok teşekkürler muuuuhaaaahhh
[/URL][/IMG]

aman eksik kalmasın derin hanım opuyorumnanaktan çok çirkin bu kız annesi ya son fotoğraftaki (kardaki) yüz ifadesine bayıldım maşallah tütütü bu fotoğraflar baya büyük gösteriyor kuzularımızı derinciğin kilosu fazla değildi dimi özlemcim ama baksana yanaklara nasıl tombul tombul çıkmış benim koyduğum fotoğraflara da herkes büyümüş 1,5 yaşında gibi diyolar ama daha 9,600 (anca geliyordu ishal oldu bi 300gr gider şimdi) boyumuz da uzun olunca kupkuru ama gelgör fotoğraflara bakanlar kocaman olmuş diyor neyse canları içinde sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar

Son düzenleme:
Yok be Huriyecim nerdeeeee bacaklar çırpı baksana elbiseli haline sırf surat ben de resimlere bakınca aynen öyle dedim görende bişey sanıcak 8.900 falandı kilosu geçen ay yok yanii zayıff ( Aman sağlık olsun valla napalım zayıf olsunlar

derin zillisine bak ayyy nasıl mutlu nasıl keyiflenmiş
Maşallah nazarlardan korusun Allahım:)))

allahımmm çekilin ulenn gelinim gelmiiş.Kar prensesi olmuş benim kuzummm (bu arada muşta karda oynarken eşim derdi bana kar prensesi diye,benim için çok özel bu betimleme ona göre:)) )
nasılda tatlı,mutlu... ay keşke benim oğluşumda oynaya bilseydi karlardas böyle.neyse artık seneye şubat tatilinde bursaya geliriz sevgilisiyle beraber oynarlar karların üstünde:)))

Aman aman kimler gelmiş derin hanımlar karlamı tanışmış ...cok cimcime kızın ozlem .massalh cok guzel gulmüş ınsanın içini ısıtan..

özlem kıyafetleri çok yakışmış
ya burda öle kar yağmadıki ya bende oğluşumu karların içine atim
her sene diz boyu yağar bu sene yağmayacağı tuttu

özlem kardaki şaşırmış hali çok tatlı ya
yolla buraya bi mıncıklim geri yollarım
valla şu çocuklar görmeden mıncıklayamadan büyüyorlar
böle resimlerden iç geçiriroz bizde

ne olurdu sanki yakın olsakta hepimiz görüşebilsek((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…