Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AYYY Derin sen kartopu gıbı olmussunya kuzumm . beyaz beyazda gyıınmiş tam melek . ne de guzel olmussun sen beyazlar ıcınde aklım ao sakıyı getırdın bak. inşallah gelınlıklı resımlerını de goruruz beyazlar icinde

süper bu kız süper...hele o ilk kara çıkış resmi muhteşem özlemcim...allah nazardan saklasın kuzumu...

derin zillisine bak ayyy nasıl mutlu nasıl keyiflenmiş
Maşallah nazarlardan korusun Allahım:)))
Sağol Şengülcüm süperdi valla gerçi eve kapadı kar bizi ama olsun :))

Baktıki Efe'si hasta olmuş giyindi süslendi biraz morali düzelsin sevdiğinin diye :))) Sağol canım yaaa duygulandırdın beni karlar prensesi sözünle . İnşallah hayatım geçen sefer hala içimde ukde inşallah yaz tatilinde falan denk gelir de havuzda yüzerler birlikte ...

Aman aman kimler gelmiş derin hanımlar karlamı tanışmış ...cok cimcime kızın ozlem .massalh cok guzel gulmüş ınsanın içini ısıtan..
Sağol Şafakçım iBuz gibi havada bizimde içimizi ısıtıyor gülüşleri tüm bebeklerimizin tabii ...
Gel kız mıncıkla ama oğluna mıncıklatmam Efe kızar ...Ne güzel olur Yeliz yaa hep bir şehirde olsak inşallah birgün öyle bir buluşma gerçekleştiririz ..
Maaşallah...
Allah nazarlardan saklasın meleğini Özlem
Aminnnnnnn canım aminnnnnnn tüm bebeklerimizi korusun allahım ...
Ahhhhh Özlemcim aminnnnnn inşallah allahım hepimize uzuuuuunnnn ömürler versinde görelim ogünleri inşallah ...
süper bu kız süper...hele o ilk kara çıkış resmi muhteşem özlemcim...allah nazardan saklasın kuzumu...
Dİmi Yaaa şaşkın ördeğim benim aminnnnn hayatım aminnnnnn

oyy kuzum güle güle giysin de arnavut kaldırımlarda yürüsün :)))

ya kızlar yeliz gibi ben de kar fotolarına bakıp bakıp iç geçiriyorum
bizim buralarda kar ne gezer
ciğerci kedisi gibi bakıp duruyoruz resimlere
derin prenses şaşırmakta haksız mı ama ya özlemcim
hiç o kadar soğuk yerde bulundu mu ya da o kadar beyaz :))
hayatla ancak tanışıyorlar çok tatlı bakmış şaşkın şaşkın kıyamam ben ona

Sağol Sibelcim zevkine sağlık kesene bereket tekrar .Evet canım sanırım soğuk şaşırttı baktı kaldı öylee :)) Ay Sibel yeterki kara hasret kal ben evdeyken çok seviyorum ama oda anca 2 gün 3.gün çok geliyor ((

özlemcım derın cok tatlı cıkmıs canım masallah
hedıyesı kıyafet de cok yakısmıs
kardakı fotolarda cok hos hayatım
ALLAH bagıslasın...

Deriinn ne tatlı görünüyosun sen karların içinde..Maşallah sana..

Herkes kara çıkarmış bebişleri..Bi ben korktum heralde çıkarmaya..

Allahım hepsinine maşallah yaa büyüdülerde kar keyfi yapıyolarr ohh valla bizde burda yağsın diye havalara bakıyoruz...:) çok tatlı çıkmış hepsi canlarım yaaa Allahım korusun hepinizi hepinize kocaman nazar boncugu benden yallnız derinin elbisene sapkana bittim yaa Allahım bu kadarmı yakışır gülüşüne kurban olurum senin

Hepinize kocaman öpücükler teşekkürler mummmmhhhaaaa

Oyyyy kıyamam ben sana çok tatlı tam tarz olmuş valla saçları değiştirip uzatma sakın .Yüzüne de kıyamam ya kaşının yanı dimi yanan yeri inşallah iz kalmaz canım .Kalırsada nazarı olsun bu masum yakışlıklının...Unutmuşum sıhhatler olsun küçük tavşan

sıhhatler olsun ilk traşınız çınar bey.....ay saç ne kadar değiştiriyo bu çocukları ya.....sanki büyümüş koca adam olmuş...bide uslu uslu oturmuş maşallah......valla ben denizi düşünemiyorum traşta......üç beş kişi gitmek lazım gibi geliyo bana:))))))))))

tam yaramaz çocuklara döndü teyzeleri...gerçekten saç ifadeyi çok değiştiryor....ama ben çok sevdim bu halini bebişimin...

evet özlem teyzesi kaşının yanı yandı..artık birşey sürsem de kar etmez...annem büyüdükçe silinir gider diyor...inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…