Sağol Şengülcüm süperdi valla gerçi eve kapadı kar bizi ama olsun :))derin zillisine bak ayyy nasıl mutlu nasıl keyiflenmiş
Maşallah nazarlardan korusun Allahım:)))
Baktıki Efe'si hasta olmuş giyindi süslendi biraz morali düzelsin sevdiğinin diye :))) Sağol canım yaaa duygulandırdın beni karlar prensesi sözünle . İnşallah hayatım geçen sefer hala içimde ukde inşallah yaz tatilinde falan denk gelir de havuzda yüzerler birlikte ...allahımmm çekilin ulenn gelinim gelmiiş.Kar prensesi olmuş benim kuzummm (bu arada muşta karda oynarken eşim derdi bana kar prensesi diye,benim için çok özel bu betimleme ona göre:)) )
nasılda tatlı,mutlu... ay keşke benim oğluşumda oynaya bilseydi karlardas böyle.neyse artık seneye şubat tatilinde bursaya geliriz sevgilisiyle beraber oynarlar karların üstünde:)))
Sağol Şafakçım iBuz gibi havada bizimde içimizi ısıtıyor gülüşleri tüm bebeklerimizin tabii ...Aman aman kimler gelmiş derin hanımlar karlamı tanışmış ...cok cimcime kızın ozlem .massalh cok guzel gulmüş ınsanın içini ısıtan..
Gel kız mıncıkla ama oğluna mıncıklatmam Efe kızar ...Ne güzel olur Yeliz yaa hep bir şehirde olsak inşallah birgün öyle bir buluşma gerçekleştiririz ..özlem kıyafetleri çok yakışmış
ya burda öle kar yağmadıki ya bende oğluşumu karların içine atim
her sene diz boyu yağar bu sene yağmayacağı tuttu
özlem kardaki şaşırmış hali çok tatlı ya
yolla buraya bi mıncıklim geri yollarım
valla şu çocuklar görmeden mıncıklayamadan büyüyorlar
böle resimlerden iç geçiriroz bizde
ne olurdu sanki yakın olsakta hepimiz görüşebilsek((((((
Aminnnnnnn canım aminnnnnnn tüm bebeklerimizi korusun allahım ...Maaşallah...
Allah nazarlardansaklasın meleğini Özlem
Ahhhhh Özlemcim aminnnnnn inşallah allahım hepimize uzuuuuunnnn ömürler versinde görelim ogünleri inşallah ...AYYY Derin sen kartopu gıbı olmussunya kuzumm . beyaz beyazda gyıınmiş tam melek . ne de guzel olmussun sen beyazlar ıcınde aklım ao sakıyı getırdın bak. inşallah gelınlıklı resımlerını de goruruz beyazlar icinde
Dİmi Yaaa şaşkın ördeğim benim aminnnnn hayatım aminnnnnnsüper bu kız süper...hele o ilk kara çıkış resmi muhteşem özlemcim...allah nazardan saklasın kuzumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?