Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy kuzum ne tatlı olmuşsun ölee tam karizma yanii..sıhatler olsun kuzucum.. daha güzel sağlıklı saçların çıksın yerlerine.

cook tatlı olmuş gercekten sıhhatler olsun. emziğini bıle emmiş kuzum o halde:))

maşallah kuzuşa
büyümüş de küçülmüş gibi kurulmuş berber koltuğuna :)

yeni imajınız hayırlı olsun canım çok yakışmış

sıhatler olsun çınara,çok yakışıklı olmuş annesi ya..maşallahh

Aylin oğluşun acayip değişmiş... bir saç bu kadar değiştirirmi yawff . maaşallah delikanlı olmuş. sıhhatler olsun çınar paşaya.

bu arada balıklama daldım ama ben mart annelerindeyim ama şubat 19 doğumlu oğlum var. dolayısıyla sizleride sürekli takip etmey çalışıyorum.. niye sessiz takip edeyim dedim çınarın yakışıklılığına da dayanamadım yani :))

hepinize çok teşekkürler teyzoşları...buketcim sana hususi teşekkürlerimizi sunarız..baksana benim çınar seni dile getirmiş..hoşgeldin sende aramıza...

Son düzenleme:
özlemcim nasıl dayanıyosun sen bu kızı ısırmadan durmaya?
hele birde bembeyaz karın içinde kıpkırmızı dudaklar.
maşallah yaa.

özlemcim nasıl dayanıyosun sen bu kızı ısırmadan durmaya?
hele birde bembeyaz karın içinde kıpkırmızı dudaklar.
maşallah yaa.
Valla ısırıyorum bu aralar babası görmeden :))) sağol hayatım Derinde kocaman öpüyor seni teşekküerlerini iletiyor muhhhhaaaa

merhaba teyzeleri uzun zamandır resim yüklememiştik..işte ben geldiiim... Thihoyyytuğram yakışıklı olmuşmu teyzeleri traş olduk çektik :))

maşallah tuğraya eykek olmuş valla
yerim onun saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…