Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu iki resim küçük hanımın yaramazlık ispatıdır pcnin olduğu odaya gitmesin diye
park yatağı koltuğun yanına çekmiştim bıcırık araya girmiş sıkışmış bende hemen fotoladım tabi sırnaşık şey

Son düzenleme:
kızlar giremezsem şimdiden yaptığıınız yorumlara teşekür ediyorum
sonra bişey yazamıyorum üzülüyorum vaktim olmuyor

oy oy oyyy yaramaz seniii

nasıl da kıvrılmış fare gibii

nisa da hep sıkıştırır kendisini duvarla koltuk arasına, sonrada cıykırırrr..

Ya süper bunlar herbirine maşşallah .

Sevgi tamam yaramazlıklarına inandık ama artık bişey yemiyor dediğinde inanmıyıcaz .Bizde pişi derler o hamur işine ben çok severim kim yaptıysa eline sağlık süper görünüyor Kardelende yumulmuş tabii :)) maşallah maşşallah

Oyyy kardelencimmm kuzum coktatlısın sen masallah sana.... Afiyet olsunnn bak canım cekti benimde süt te veriyorum ya şişerse:)))
bu arada ben nezaman görücem derini böyle kendi kendine mama sandalyesinde uyudugunu..kardelen ne güzel uyunus...adasımızda bazen böyle uyuyormus...bizzz aslaaaa çok cadı bilemezsinizz yaaa ne yapacagım bilmiyorum...

Sıhatler olsunnnn cınarımmm....erkegımmm...sÜslen pÜslen yakısır aslanıma:)))kuzum bugÜn kutladınız dogum gÜnÜnÜzÜ beklıyoruz fotoları:)))

Özlemmmm....hÜlyaaaa....aylınnn....gelsın fotolarrr

özlem o pişi değil kıız mayalı bazlama, pişi yağda kızarıyoo, bu yağsız sanırım

sağolun canlarım emelcim kardelende uyumuyor
bugün çok uykusu gelmişti alışverişe çıkmıştık
uyku saati geçti eve gelincede sızdı böyle yoksa nerdeee

ay buarada süt verenleri unutmuşum kusura bakmayın bizde avucunu yala derler canın bişey isteyince
annem yapmış onları ben işteyken mayalı bazlama belkısın dediği gibi kardeşim yiyordu kardelende park yatağında ona bakıyormuş ağzına sokuşturmuş gel çek dedi bana
birde peynir yiyişi var kızlar videyo çektim gülmekten ölürsünüz kendi elleriyle kocaman peyniri almış ağzına götürüyor ama yemiyor işte yalayıp yalayp bırakıyor
sofra kuruyoruz geliyor başına yalanıyor ağzını çiğniyormuş gibi yapıyor verince kafasını çeviriyor
neden bilmiyorum

aa nisa da artık ellerile yemek istiyor, her yemeğe elini atıyor, sadece pilava izin veriyorum eliyle yemesi için. Allahım bir pilav yiyişi var, bir avuç alıyor, ağzına götürene kadar 4-5 tane kalıyor elinde onun da 21-2 tanesini ağzına sokabiliyor,diğerleriyse yerlere saçılıyooo, her yemek sonrası masa altı süpürüp siliyorumm ::))

evet canım ya kardelende öyle her tabağa elini sokmak istiyor öğrenmeye çalışıryorlar sanırım
valla bizimkinin eli her yemeğe giriyor babası bu konuda çok ısrarcı bırak öğrensin alışsın diyor
tabi kendi temizlemediği için etrafı :S
geçen gün portakalı soyup kaseyle önüne koydum 5 dakika sonra üstü başı portakaldı
çubuk kreker veriyoruz heryere saçıyor sonra yerdekileri yiyor

denizde öyle ya herşeyi eliyle yemek istiyo ...üstelik sabahtan akşama elinde ya bi dilim elma ya portakal ya çubuk kraker mutlaka bişi olcak hiç boş gezmez...tabi üstünü başınıda batıtıyo evide...ama olsun çook seviyo...bide zeytine bayılıyo ya vermezsek kıyamet kopuyo:)

merhaba teyzeleri uzun zamandır resim yüklememiştik..işte ben geldiiim... Thihoyyytuğram yakışıklı olmuşmu teyzeleri traş olduk çektik :))

tü tü maşallah..işte damat adayımı buldumalkisalkisalkis..çok yakışıklı..yakıyor..maşallah kuzuma..

canım vallaha üzülmüştüm kimse Tuğram için yorum yapmamıştı sadece Kardelen kuzum ve annesi yorum yapmıştı bende oğluşumu kimse beğenmedimi diye düşündüm :)

tuğraya da kardelen e maşallah..esencim traş süper olmuş..sevgi sende çocuğa yemiyo deme bi daha...daha ne yesin çocukcağızzz...ayrıca o hamster hali de pek şirin pek...

URL=http://img22.imageshack.us/i/sdc10624a.jpg/]
[/URL] işte ben de geldim.beni de görün isredim ama annem geri silecek.babam istemiyor da.

Son düzenleme:
sevgi senin bu yaramaz fare tam bir fare olmuş bazlama da kemirmeye başlamış baksana yaramazlık desen girilmedik delik kalmamış fıstığa maşallah
esencen oğlun çok yakışıklı tam bir paşa maşallan tosuncuğa
alyazmalım kırmızı ne yakışmış sana öyle çok güzel olmuşun sana da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…