Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esencen tuğra çok havalı olmuş canım
valla yeni nesil sarkıcılar gibi sanki az sonra sahneye çıkıp rap- hiphop falan söyleyecek artist :)

annesi kardeleni de özlemiştik iyi ki resimlerini koymuşsun
bayılıyorum bu fıstığa
acayip muzur bakışlı çınar gibi

bebişçim ne de yakışmış bu çiçeğe çiçekli yemeni
gel ye beni der gibi

Teşekkürler Huriyecim sağol Tuğramdan öpücükler teyzesine...kızlar bu arada oğluş artık öpüyo :))

Sibelcim teşekkürler vallaha kendisi yapmıyo ama biz önünde her türlü kılığa giriyoz,yemek yerken görücen bizi..özellikle elektrik süpürgesine bitiyo..vuuuuuu...vuuuuuuuu diye bi başlıyoki borusunu silip verince mutluluğunu görsen dünyaları vermiş gibi seviniyo şımarık:)

esen çınar da öyle bu elektrik süpürgesi konusunda
geçen cuma bimlerde elektrikli süpürge seti satılıyordu ondan aldırdım kayınvalideme
pille çalışıyor ve ses çıkartıyor basıp düğmesine çalıştırıyor ve elinde vuuuuu diye gezdiriyor o gün bugündür benimkinin peşini bıraktı gibi ya bakalım hevesi geçmez ise :))
yalnız biraz kız işi pembeli morlu falan

Tuğra sıhatler olsun kuzum,allah damat traşlarını göstersin esencim..koca adam olmuş valla..
Kardelen yavrum o ne hal öyle,ilahi çok güldüm valla,çok şeker annesi bu kız ya,fırlama:)
Neris hanım,yavuklunamı bu bakış kızz..maşallah çok yakışmış.annesi sen babasına çaktırmadan ekle arasıra resimlerini bu fıstığın

Maşalllah hepsine kuzuların aman da aman bir selvi boylum al yazmalım daha gelmiş .Erkekler traş olmaya başladılar hepsine sıhhatler olsun bizde daha yeni yeni saç var ahhhhh ahhhhh yarama parmak bastınız

Son düzenleme:
maşallah senin gülüşünü yerim ben nisa çok tatlısın tam prenses

çok tatlısın sen maşallah çirkin şey belkıssss nisa iyi kilo almış galiba yoksa yine fotoğraf yanılması mı

Maşallah Nisaya valla büyümüşte küçülmüş gibi .Gerçekten yanaklara bak tombiş tombiş ananesi iyi bakmış :))

maşallah nisaya çok tatlı gülmüş dişlerde çıkmış meydana
allahım bunlar büyüdüler yaa senağlama

maşallah senin gülüşünü yerim ben nisa çok tatlısın tam prenses

çok tatlısın sen maşallah çirkin şey belkıssss nisa iyi kilo almış galiba yoksa yine fotoğraf yanılması mı

Maşallah Nisaya valla büyümüşte küçülmüş gibi .Gerçekten yanaklara bak tombiş tombiş ananesi iyi bakmış :))

maşallah nisaya çok tatlı gülmüş dişlerde çıkmış meydana
allahım bunlar büyüdüler yaa senağlama

çoook teşekkür ederiz kızlarhihoyyyt NiSA Nın kilosundan bahsetmişsiniz, normal kilosu ööyle tombiş bir bebek değil,sanırım makine öyle göstermiş, boyu uzun accukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çoook teşekkür ederiz kızlarhihoyyyt NiSA Nın kilosundan bahsetmişsiniz, normal kilosu ööyle tombiş bir bebek değil,sanırım makine öyle göstermiş, boyu uzun accukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hadi hadi yemezler nazarlanmaz kısss korkma ellerine baktım ben yumuk yumuk maşallah 41 kere ..

maşallah derin tam fıstıksın sen yahu her fotoğrfında ayrı bir şıksın

TesekkÜr ederız asıye teyzesı çook süslüyüz çook....

Son düzenleme:
maşallah derine herzamanki gibi çok şık ve şirin
eee anasına bak kızını al demişler

benim kızıma bak yaaaa...41.5 kere maşallah...süper ötesi fıstığım....emelcim bu arada doğum günün kutlu olsun canım...

emelcim aldıklarına da baktım superler. sımdı derının ustunde daha bı şirin durmus tabi. yenı gardrobunuza bakılırsa derın spora baslıyo ya dayurumeye mi desek:)) tam sportıf tarza gecmişsizin...ya bu arada alıntı yapmayalım derken ne kastedıyosunuz ben anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…