Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah derine herzamanki gibi çok şık ve şirin
eee anasına bak kızını al demişler
saol hayatım....evet aynen öyle anasına bak kızını al:))) kenarına bak bezini al:)))

benim kızıma bak yaaaa...41.5 kere maşallah...süper ötesi fıstığım....emelcim bu arada doğum günün kutlu olsun canım...
tesekkür ederiz canım benim ...öpüyorum seni...

saol canım evet yaz geliyor cıvıl cıvıl hazırlanıyoruz yaza....ana kız spora baslıyoruz:)))
alıntı yapmayın derken hani resimlere mesaj yazmak için resmide alıp yorum yapıyorsunuz yaa oyüzden dedim...çünkü ben 3-5 gün sonra fotoları siliyorum...siz o sekilde mesaj yazarsanız silimem fotoları...anladınmı sekercim:)

ayy hurıyecımm kıvır kıvır saclara nasıl kıydınız hayatım cok tatlı masallah
gulumseyen fotosunda hele cok tatlı cıkmıss...
hastaydıı dımı nasıl oldu sımdık umarım daha ıyıdır...

hakkaten tam elvis miş ismet, çok tatlı huriyecim,Allah bağışlasın, sizlerin saç kesim merasimi var negüzel, bense bu gidişle belki 3 yaşında kestirebilecem saçını:roflol:

Derin çok tatlı olmuşsun kız saçlar falan süper valla .Bu arada kotunu çok beğendim nerden o hayatım söyle hemen de bizde kusur kalmayalım :)))
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy HURıYEEEEEEEE naptınız ya Anılımın saçlarına nasıl kıydınız .Gerçekten küçücük kalmış yüzü kıymam ben ona umarım en kısa zamanda iştahı falan düzelirde toparlar hemen kendini

teşekkür ederiz teyzeleri saçlara kıydık mecburen hastayken çok terliyordu yıkanmış gibi oluyordu rahatlasın biraz diye kestik yabancı ortamlarda da kıyameti kopardığı için evde iyi kötü babası kesti artık napalım kökü bizde nasıl olsa (saçların gitmesine ben de çok üzüldüm ya çaktırmayın) deryacım şimdi biraz daha iyi çok şükür özlem teyzesinin dediği gibi iştahı da açılsa daha iyi olacağız inşallah

buarada montla oturmasının sebebi bizim pc odası kutuplarda oyüzden :))
şaşırmayın

ay belkıscım nisa tam ısırmalık yanaklar falan maşallah :)

ismet anıl kuzum saçlar gitti de küçük adam mı oldun sen güzel güzel yemeklerini ye de hemen toparla bakalım giden kiloları

derincim yine çok şıksınız efendim
saçlar da çok şirin olmuş

sevgiii kardelenin saçlar ne kadar uzamış yaa bu arada doğumgünü cicileriniz çok güzeller
güle güle giysin fıstığım

cızgı roman kahramanlarındakı kucuk perıler gıbı olmuss annesi cok tatlı masallahh

oy yerim ben seni

şu ciddiyete bakar mısınız :))
e ne de olsa prenses değil mi biraz mağrur olması lazım :))

oy oy sümeyye ne tatlı çıkmış öyle ya çok güzel prenses...
dün bizde çektirdik stüdyıda haftaya çıkacak çok zor olduya...okadar güleryüzlü deniz hiç gülmedi ne kadar uğraşsakta...çok poz çektirdik de sadece iki pozunu seçtik diğerleri hoşuma gitmedi pek bakalım bunlar çıksında tekrar deneyecem...

maşallah çok tatlı çıkmış küçük hanım ciddi prenses
garip geliyor çocuklara oyüzden gülmüyorlar bizde çektiricez kızımıza

sağol sibelcim evet uzadı artık toka takabiliyoruz :teytey:
özellikle önleri yaza kadar arkalarda uzasada iki yandan bağlasam
ne güzel olur

saolun kızlar evet dediğiniz doğru sütüdyoda çok zor oldu bütün resimleri ağlamaklı..
çok pişman olduk.. doğum günü için takvim yapıcaak dayımız ona heves çektirelim dedik..
bizden size tavsiye sütüdyoda resim çektirecekseniz bebeğinizin en sevdiği oyuncağı yada onu mutlu eden kişide yanınızda bulunmasında fayda var.:))I

bu arada kızımın elbisesi kendinden nekadarda büyük çıkmış :))
teyzemizin doğum günü hediyesi... biraz tuzlu olduğu için çok giysin die büyük aldı çocuklar hemen büyüyorlar yazada giyer die düşündük
ama kötü olmuş değilmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…