Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda taze taze resimler bugün çekildi

şiddetli doludan sonra öyle bir güneş açtıki benim salon olduğu gibi güneşi alıyor
hemen soydum kardeleni yapıştırdım cama doğal d vitamini değilmiyerimseniben

peşinden ağladığı için balkon camından babişkoya bakıyoruz ilk aşkımız baba ikinci aşkımız emzik
onlarsız olmaaaz

Son düzenleme:
maşallah kardelene, çok şeker olmuş bu böcük yaaww, maşallah şekerime

ağır ağır kışlıkları giyince çocuklar bunalıyorlar, soyunca nasıl seviniyorlar dimi, benimki altına sürekli kilotlu çorap giydirdiğimizden, kilotlu çorabını çıkarınca ayaklarını halıya sürtüyor dans ediyor, sonra kardelenin poziyonuna geçip ayaklarını seviyor::))

hepsıne 41 kere masallah. ama nısa nın resmı gorunmuyor. bu arada sevgıcım cama dayadım doğal d vıtamını dedın de arada cam olunca gunes ısınlarının d vıtamını etkısı yokmus dr soylemıstı bıze. ben ozellıkle camı acıyorum ruzgar yoksa kollarını falan sıvıyorum gerı en azından elı kolu gorsun gunes dıye.

kardlenciğim masallah sana teyzem totoyu motoyu acmıssın sere serpe ohhh üşiyeceksin kızzzzz....

anıl ismet yakısıklı bıdık nasıl kıydı annişin o güzel saclarına....biz uzamasını bekliyoruz iz kestiriyorsunuz anneçiiiiiiiiii:)

sibel teyzesi çok tesekkür ederiz....

özlemciğim valla bende bayıldım kot pantolonuna tam tarz dimi yıkaması falan(kot modelistiyim yaa yıkaması falan v.s indim derinlere:))) yaa hediye geldi canım bu kot.hatta küçük bile biraz..sanırım magazadan değil bu..kot firmasında müşteri temsilcisi arkadasım var o getirdi...bunlar ihracat olarak yapılıyor diye tahmin ediyorum...büyük ihtimalle öyle...

ayyy berramı unuttum...allahım cok güzel olmussun teyzem masallah sana....ama biraz somurtmus prenses..annesi elbisesi cok güzel..olsun uzun dursun daha iyi babası kızmasın :)))

kardelen ,nisa,eymen,ismet anıl tek kelımeyle superler kardelenın yaramazlık yaparken sıkışmış hali cok guzel cok keyıflı foto

teşekkür ederiz teyzeleri.. hepimizin kuzuları çok tatlı çok masumlar Allah onları bizlere basğışlasın acılarını göstermesin inşallah.

uyyyy cok tatlılar yaaa Allah bagıslasınnn hihoyyyt

Ya süper valla Kardelen Berra harikasınız kızlar 2010 erkekleri yandı çıra gibi hele sonradan koyduklaının arasındaki 2.resimdeki bakışı kardelenin aman yarabbim bayıldım bayıldım :)))
Emelllll marka ver markaaaa ben bulurum :)))

oy küçük adam seniiiii
bakışını duruşunu yerim ben senin :))
artist

Süper ya Çınar ilerde holding patronu olucak dediydi dersiniz .takım elbiseler kravatlar Erdemle birlikte istanbul gecelerine akıcaklar valla 2 playboy aman yarabbim bizim kızları ıstanbula göndermemek lazım

Süper ya Çınar ilerde holding patronu olucak dediydi dersiniz .takım elbiseler kravatlar Erdemle birlikte istanbul gecelerine akıcaklar valla 2 playboy aman yarabbim bizim kızları İstanbula göndermemek lazım

holding patronuuuuuuuuu:)) süperrrrr..allah söyletti diyim de bari....playboy luk konusuna gelince, babası zaten ikide bir durup durup ne işi var evlenecek hayatını yaşasın oğlum diyo...evlenip de başı göğe mi erecek diyo...yok bu adamın benimle ilgili kesin bi sıkıntısı var:))))))

oyyy çınar kuzusu gelmiş hoşgelmiş... yerim seni kuzucuğum kocaman maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…