Bebişlerimizin cicileriyle resimlerini ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol sümeyyecim...hazırlıklardan başını kaldırıp kuzuma 2 satır yazdıığn için çok teşekkürler...prensese de koca bi yanak ısırığı:))

ay aman derya bu ne kadar yakışıklı bişimiş böle...saçlara bak çok güzel bayılırım böyle düz saça...daha önce resim koymadınmı hiç. ben mi görmedim..maşallah...nice yıllara..

hep eller ağızda :))
maşallah eray kaana kocaman olmuş deryacım
saçlar falan ne kadar sağlıklı uzamış

tsk ederız teyzelerii
saclarda 1 yaş traşı kıyafetlerdee öylee...
resımlerını ise cok sık olmasada arada eklıyorum canımm

masallah eray kaan a. saclar tam tarz ya. eller evet hep egızda hem oyun oynuyolar hem kaşımaya devam ...

bi de özlem ya o künyeyi kolunda nası tutuyo? çok istiyorum benimkine de takayım ama nerdeeee....

Ay ay aya bir tombul bebeğimiz daha gelmiş maşallah yanaklara bak tam ısırmalık saçlar zaten süper bende inşallah uzuarsa saçları böyle küt kestirip kakül bırakmak istiyorum ahhhh ahhhhh ...
Yakışıklım kibar çocuğum benim şu ağzın güzelliğine bakarmısınız yaa süper süper Özlem ısır benim için bir kere nolurrr

ıŞTE BıZDEN KARELER

SEVGıLıLER GÜNÜNDE AŞKIMIZ BÜYÜK SEVGıLıSıNı HATIRLARKEN KÜÇÜK SEVGıLıSıNı UNUTURMU ONADA ALMIS HEDıYE:)))

HERZAMAN MERAKLA HEYECANLA ACARIZ HEDıYELERıMıZı:))) SESLı KONUSAN EĞıTıM HALISI ALMIS BABıŞıMıZ:)))

BENıM DOGUM GÜNÜM 13 ŞUBAT VE KOCAM SEVGıLıLER GÜNÜNDE CALISTIGI ıÇıN 1 GÜN ÖNCEDEN HEM DOGUM GÜNÜMÜ HEM SEVGıLıLER GÜNÜNÜ KUTLADIK:)))

ASKLARIM BANA SÜPRıZ YAPMISLAR PASTA ALMISLAR CıCıLER ALMISLAR GÜLLER :)))) AYYY BıR HOS BıR HOSS OLDUM AYIPTIR SÖYLEMESı

Son düzenleme:
çok güzel görünüyorsunuz..allah nazarlardan saklasın...hele kuzumun o tombul yanakları yok mu..pastanızda yeme de yanında yat cinsinden....yedin mi yoksa:)))

emelciğim senın doğum gunun de kutlu olsun nıce yaslara aılenle. kızınla aynı burcsun demek ne guzel. ana kız supersınız kısaca.

aylin ve ozlem teyzelerı cok teskkur ettık. kunyeyı ılk taktım bayaa bi inceledı ama alıstı. aglamadı yani oyle.
özlem teyzesı ben hıc ısıramıyorum ya genelde o beni ısırıyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…