merhabalar, çok az yazıp devamlı sizi takip eden ve geçen hafta tatilden dönmüş bir ar
kadaşınız olarak ben de tecrübelerimi paylaşayım istedim.Grand yazıcı marmarise biz de 2005'te gitmiştik ve oda dışında çok memnun kalmıştık.Ama biz son anda çok zor yer bulduğumuz için mi oda öyleydi bilmiyorum.Oda çok küçük ve merkezi klima yetersiz.Ama sen turban kısmına gideceksin anladığım kadarıyla ve biz ordayken daha yeni yapılmaya başlamıştı o bölüm, yeni binalar olduğu için odalar daha iyi olabilir.Ama tesis, doğa, deniz ve özellikle yemekleri harikaydı.Şimdiye kadar gittiğim herşey dahil oteleller içinde en düzgün yemekleri orada yedim.
Gelelim bu seneye 27 haziranda voyage sorguna gittik, tesis çok büyük ve özellikle çocuklu aileler için çok ideal.Genelde müşterileri de hep bizim gibi küçük çocukları olan aileler.Türk çoğunlukta, yabancı az ve türkler de yabancılar da gayet nezih insanlar.Tesite 2 tane çocuk havuzu var ve çocuk havuzları oldukça büyük ve içinde küçük çocukların da rahatça kayabileceği 3-4 adet kaydırak var.Lunapark var tesiste.Ormanın içinde, o yüzden doğa harika, bungaloların alt kat odaları büyük ve bebek yatağı konunca da gayet ferah oluyor, klima split.Gelelim eksilerine, denize kıyıdan girmek zor, çakıllı ve kayalık, çocukla da iskeleden girilemeyeceği için çocukları sokmak zor.Yemekleri biz hiç beğenmedik, genelde gelenlerin çoğu yemeklerden şikayetçiydi.Bir de servis elemanları da sanki böyle bıkkın gibi.
GEçen sene da çeşme ılıca otele gitmiştik, orayı da tavsiye edebilirim.Çeşme nem olmaması ve sıcaklığın rahatsız edici olmamasından dolayı benim favorim.
Herkese iyi tatiller diliyorum, bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, bizimki tatilde yerinde duramadı, biz de peşinde koşturmaktan yorgun düştük, o yüzden benden size tavsiye bu sene tatilde dinlenmeyi hayal etmeyindelikafadulden