Bebişlerimizle tatil-otel-bölge tavsiyeleri

merhabalar, çok az yazıp devamlı sizi takip eden ve geçen hafta tatilden dönmüş bir ar
kadaşınız olarak ben de tecrübelerimi paylaşayım istedim.Grand yazıcı marmarise biz de 2005'te gitmiştik ve oda dışında çok memnun kalmıştık.Ama biz son anda çok zor yer bulduğumuz için mi oda öyleydi bilmiyorum.Oda çok küçük ve merkezi klima yetersiz.Ama sen turban kısmına gideceksin anladığım kadarıyla ve biz ordayken daha yeni yapılmaya başlamıştı o bölüm, yeni binalar olduğu için odalar daha iyi olabilir.Ama tesis, doğa, deniz ve özellikle yemekleri harikaydı.Şimdiye kadar gittiğim herşey dahil oteleller içinde en düzgün yemekleri orada yedim.
Gelelim bu seneye 27 haziranda voyage sorguna gittik, tesis çok büyük ve özellikle çocuklu aileler için çok ideal.Genelde müşterileri de hep bizim gibi küçük çocukları olan aileler.Türk çoğunlukta, yabancı az ve türkler de yabancılar da gayet nezih insanlar.Tesite 2 tane çocuk havuzu var ve çocuk havuzları oldukça büyük ve içinde küçük çocukların da rahatça kayabileceği 3-4 adet kaydırak var.Lunapark var tesiste.Ormanın içinde, o yüzden doğa harika, bungaloların alt kat odaları büyük ve bebek yatağı konunca da gayet ferah oluyor, klima split.Gelelim eksilerine, denize kıyıdan girmek zor, çakıllı ve kayalık, çocukla da iskeleden girilemeyeceği için çocukları sokmak zor.Yemekleri biz hiç beğenmedik, genelde gelenlerin çoğu yemeklerden şikayetçiydi.Bir de servis elemanları da sanki böyle bıkkın gibi.

GEçen sene da çeşme ılıca otele gitmiştik, orayı da tavsiye edebilirim.Çeşme nem olmaması ve sıcaklığın rahatsız edici olmamasından dolayı benim favorim.

Herkese iyi tatiller diliyorum, bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, bizimki tatilde yerinde duramadı, biz de peşinde koşturmaktan yorgun düştük, o yüzden benden size tavsiye bu sene tatilde dinlenmeyi hayal etmeyindelikafadulden

Dilekçim peki sıcaklık durumu nasıl çok rahatsız oldunuz mu bildiğim kadarıyla sorgun tarafı daha nemli ve bunaltıcı oluyormuş .
Biz kız kardeşimi de götürüyoruz Derin konusunda yardımcı olucaktır mutlaka ne güzel siz bitirmişsiniz erken erken tatili

özlemcim hemen demoralize olma canım ya
ben çok fazla bir değişiklik olduğunu sanmıyorum
aşçıbaşı halen aynı diye biliyorum ayrıca temizlik açısından için rahat olsun bursa grubunu bilmiyorum ama dediğim gibi başlarında işini çok iyi yapan bir gıda mühendisi var
bizim şirketten altın sertifika almak hiç de kolay değildir ama 100 üzerinden 90 küsür puanla altın sertifikası var gıda-su ve havuz güvenliği açısından
birçok otel böyle bir değerlendirme için danışman firma ile bile çalışmazken

ama bir de şöyle düşün
hayattan zevk almayı bilmeyen her şeyin altından bir şey çıkarmaya çalışan huysuz tipler var bizim türk milletinde
otel kültürleri olmadığından otele girdiklerinde oteli satın almış gibi davranan
işte bu tipler en ufak bir kendilerine ters gelen tutumla karşılaştıklarında zaten olayı bitiriyorlar
o yüzden bence sen de hemen moralini düşürme canım

özlemcim bizim gittiğimiz hafta hava mükemmeldi, nem hiç yoktu ve sıcaklık da 30 derece civarındaydı, çok şanslıydık o konuda.Ama o hafta her yer çok yağışlıymış, ıstanbul, Ankara, o yüzden mi bilmiyorum.Ama ben sorguna daha önce ağustosta da gitmiştim, o zaman da sıcaktan fazla rahatsız olmadım.Kardeşini götürmen harika olmuş, biz karı-koca oturup bir yemek bile yiyemedik, yerinde duramadı orada.ınan tatilde yorulup geldik, ama en azından Doruk'um mutlu oldu, biz de onun adına mutlu olmakla yetindik:)

Ay Sibelcim valla hi içime su serptin ya o yorumları okurken Rixos a bile mana bulan tipler oluyor ama bunda çok fazla olumsuzluk olunca üzüldüm su yok cola yok falan yazmışlar hadi bizi geçtim ama çocukla sefil olmayalım .Birde senin yapabilecin birşey olurmu acabna otel odası konusunda
Ben birde şaşkın seni marmariste zannediyorum canım ya eşim dedi onlar fethiyede değiller miydi diye ahh dedim ahh akılmı kaldı ?

Dilekçim çocuklar için bu kadar ayrıntıya takılıyoruz zaten aman plajı kum olsun odaları iyi olsun ağaçlık olsun onlar mutlu olsunlar da bizim için çok öenmli değil

fethiyedeyiz evet hayatım
ben de eşime geleceğinizi söyleyince seni perşembeden götüreyim o gece orada kalıp ertesi gün oradan izmire geçelim istersen falan dedi ama bilemedim valla
perşembe 2 otelin denetimi birden var o gece 2 rapor yazmam gerekiyor da :S
ama görüşmenin bir yolunu bulmamız lazım
oda için aile odası genelde sınırlı sayıda ve belli kısımlarda oluyor canım ama bir sorarım ben genel müdürün asistanıyla hala faceden görüşüyoruz elif hanım yardımcı olabilir belki

Valla çok iyi olur Sibelcim bende çok isterim görüşmeyi kaç saat arası .Getir laptobu yazarız otelde birlikte raporları valla ya ne güzel olur gel gel hadi .
Arkadaşınla da konuşursan eğer çok iyi olur benim için

valla kızlar şunu söyliyim herkesin otel ve tatil anlayışı farklı tabi belki bende huysuz tiplere giriyorumdur onu bilemem ama minibar ın sadece iilk gün su ile dolduğu doğru..onun dışında minibar dolmuyo..zaten size verilen voucher detaylarında yazar bunlar...tekrar ediyorum kat hizmetleri iyi değil..bu kesin...çünkü çok oda var yeri geliyor akşam saatine kadar temizlenememiş olduğu bile oluyor odanın...hele bu sene pek çok otel eksik personelle çalışıyor....havaların kötü gitmesi-dünya kupası-ramazan şu bu derken öyle bir doluluk oranı yok yani tesislerde....ben babamın işinden sebep 3 gün kaldım otelde klima gerçekten yetersizdi ki..dilek de aynı şeyi söylemiş zaten...bu arada sezon - sezon dışı marmaris e gitmiş biri olarak emin ol ki o kadar sıcaklık farkıyla karşılaşmayacaksın başka yere gidersen..ben temmuzda marmariste birşey almaya giderken sıcaktan yolda bayıldığımı bilirim...benim babam 10 yılı geçkin marmaris içmeler de 2 otel işletti...bu bilgileri ona dayanarak yazıyoruım...eğer geceliğine 250 tl vereceksen ultra herşey dahil bir oteli muhakkak bulursun..bu arada voyage larla hele sorgunla-yazıcı mukayese kabul etmez..biz bu sene barut a gittiğimizde tesisi gördük ben bayıldımmmmmm...ama şunu mutlaka söyliyim o otelpuandan bakıyorsan yazılanlara göreceli olabiliyor...her zaman da her otel için tutmuyor gerçekten...ayrıca oteller heer yıl farklılık gösterebiliyor...yönetim değiyor-revizyon geçirebiliyorlar-ekipler değişiyor...yani belki de sibel in dediği gibi herşey düzewlmiş de olabilir...ben 2006 da kaldım bu arada...

şunu da unutma bu yıl hiçbir yer çok sıcak değil özlemcim...bu yılın mevsim özelliği böyleymiş..dün bodrum dan bir arkadaşla konuştum...acayip rüzgar var üşüdüm resmen dedi...

ayy unutmadan tatil sigortası yaptırdıysanız 3 gün öncesine kadar iptal edip paranı alabiliyorsun ama szi yakın tarih gideceğiniz için yaptırmamışsınızdrı sanırım...

ayy özlemcim ne yaptın acaba? meraktayım...annemde kızdı bana...kızın hevesini kursağında ne bırakıyorsun..sen 5 sene önce gitttin..5 sene önce sen böyle miydin...65 kg ydun...tesis değişmiştir...yenilenmiştir o kadar zamanda..sana yapılsa hoşuna gider miydi...biliyor musun da konuşuyorsun..ay mahfetti beni...kız ben boşboğazlılık mı ettim şimdi? ayy valla kendimi kötü hissediyorum...kusuruma bakma özlemcim yaaa....

ÖzlemcıĞım sıkma canını ...yorumlara baksaydın keske...bende coook otel baktım yorumların hepsını okudum halende karar vermıŞ deĞılım okuyorum.aylıncıĞıĞım sende moralını bozma lÜtfen...sonucta gıtmıŞın otele ve yorumlarını yazıyorsun.bunda ne kÖtÜlÜk var.arkadasını uyarıyorsun.2006 da cok kötüydü belki şimdi düzeldi bilinmez yani...aylin cok ayrıntıcı mesela bende öyleyim.inciğini cıncıgına bakarım.oyüzden halen arastırıyorum.beynim yoruldıu artık.
ÖzlemcıĞım bıde benım dedıĞım otele bak oda cok gÜzel arastırdım ben facelerden mÜŞterılerıne kadar mesaj attım sordum...otel puanıda ıyı yorumlar hep olumlu.Sibelde iyi demişti..bır bak derım.ets de var..3 kıŞı aıle vılla oda 2500 sanırım 1 hafta.7 gece.aaa birde ets den marmaris resort u önerdiler cocuklu aile müşterileri cok memnunmus.

Son düzenleme:
Selam kızlar valla kimseye kızıp alınmadım önce onu söyleyim nede olsa burdan fikir alışverişi yapmak için açıyoruz forumları ...

neyse konuya dönecek olursak kız kardeşimin arkadaşı marmariste acente güzel demiş eşim kızdı ben sana pcden bakmıcaksın demedimmi diye ctesi de düğün telaşına girince biz oteli değiştirmedik gidip görücez artık .
Otel puandan okudum yorumları ama bizim çok beğendiğimiz otellere de çok kötü yorumlar yapılmış kısmet ertık ama gerçekten çok kötüyse acentayı başlarına yıkarım :))
Aylincim 250 tl değil fiyatı internet abartıyor biraz daha uygun 200 e falan geliyor galiba gecelik

kız dur yıkma bir yeri:))) ya ben hep şöyle diyorum 5 yıldızlı bir otel ne kadar kötü olabilir?? a sı olmaz da B si olur..bir yerden telafi eder yani...ama bu söylediğim bi tek bizim türkiz için geçerli değil..yaklaşmayın bile o otele derim....otel puan biraz göreceli evet...herkesin beklentisi bir olmuyor...kimi eğlence istiyor otele bayılıyor..kimi kafa dinlemek istiyor bu ne iğrenç animasyon/ bu ne gürültü diyor....hadi bakalım yarın yolculuk var desene..iyi yolculuklar..iyi tatiller canım....mobil girebilirsen fotoları da bekliyoz güncel güncel...:))

Selam kızlar bizde tatilimizi bitirdik .Yorumlarım ;

Otel marmaris içmeler mevkii - Grand yazıcı Turban .

2 etap var otelde otel odası ve villalar biz aktivitilere yakın villalarda kaldık aile odasıydı .Odalar çok güzel 2 aile bile rahatlıkla kalabilir .Ancak yerleri fayanstı o yüzden biraz zorlandık ıslandığı zaman çok kayıyordu .O yüzden ya dikkatli olun yada halı kaplı olanları tercih edin.
Otel alan olarak çok büyüktü fakat bebek arabasıyla çok zorlanmadık .

Aktiviteler ;mini clup güzel ama 4 yaş altında çocuklar aileleriyle birlikte katılıyorlar aktivitelere gece mini disco var 21.30 a kadar gündüz de kum boyama resim yapma vs.

Havuzlar & deniz ; 1 büyük ana havuzu var onun yanında küçük bir çocuk havuzu ,1 tane büyük relax havuz orası çok sakin ve çok güzel ,1 tane de yine büyük çocuk havuzu tamamen gölgede etrafı çimen . 2 tane iskelesi var denizi taşlık sahili çakıl ama sorun olmadı Derin zorlanmadı .

Yemekler ; çok iyi değil yani diğer imkanların yanında vasat kalıyor .Çocuk menüsüde var ama kızartma makarna tarzı şeyler .Kahvaltı güzel ama yok yok gibi nerdeyse .meyve suları Dimes in pet kutularında hani çoğu otelde olan tangler bunlar yok .Özellikle bazı meyve suları % 100 .Türk kahvesi konsepte dahil ...

Genel olarak temiz odamız en geç saat 10 da mutlaka temizlenmiş oluyordu ve hergün havlular değişiyor .Harika bir çam ormanının içine yapmışlar tesisi hiç of demiyorsun deniz kenarında bile gölgelikler var .

Eğlence ; her gece animasyon var klasik otel animasyonu fakat sahildeki bar gece çok güzel canlı müzik dj. perfonmansları falan oluyor güzeldi yanii çok gürültülü dtülü değil biz oturuken Derin uyuyordu arabada Öyle yani

Ban tavsiye ederim ki biliyorsun çok soru işareti vardı kafamda gitmeden ama memnun ayrıldım .Hatta Hamdi Alkan ve ailesi karısı kızı ,Arka sokaklar dizisinden Oktay falan hepsi ordaydı .Tülay Özer geldi 1 gece barda şarkı söyledi Bunlar dip not yani :))

Son düzenleme:
slm kızlar bendee tatile gitmek istiyorum
eşimin izini bayram sonu ancak o zaman gidebilcez ama daha biyer bulamadık
tavsiyelerinizi okudum hepsini iyi oldu benim için ama fiyatlar konusunda biraz sıkıntı var :)
biz ancak kişi başı 100 tl olabilcek otel bakmamız lazım fazlası bizi aşar
böyle bildiğiniz oteller varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
öpüldünüz byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…