Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm benimde beklenen adet tarihim 13 mayıs ben dayanamayıp sabah yaptım bile silik çizgi belirdi ama az önce tekrar yaptım negatif testlerin markaları farklıydı yanlız anlıycan kafam karışştıCADIARZU

Cennet kokulum benım hemŞom Çok sevındım tebrıkler allah kucaĞınada almayı nasıp etsın bak lıstede ıkı konyalı arka arkaya sıralanmıŞız bende yenıyım daha allah tamamına erdırsın

slm benimde beklenen adet tarihim 13 mayıs ben dayanamayıp sabah yaptım bile silik çizgi belirdi ama az önce tekrar yaptım negatif testlerin markaları farklıydı yanlız anlıycan kafam karışştıCADIARZU

benimde 13 mayıs adet tarihim. çok merak ediyorum bende ne durumdayımm diyee

Cennet kokulum benİm hemŞom Çok sevİndİm tebrİkler allah kucaĞınada almayı nasİp etsİn bak lİstede İkİ konyalı arka arkaya sıralanmıŞız bende yenİyİm daha allah tamamına erdİrsİn

aminnn hemşom bende şimdi dikkat ettim arka arkaya Rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin.Olmayanlarada en kısa zamanda göbüşüne kondursunnnn :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar 13 mayısta regl günüm
bugünden test yapsam çok mu erken olurr

çatliicimmmmmmmmmm

cnm adetlerin düzenliyse yap opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5varsa silikte olsa çıkar belki ama bugün sabret yarın sabah ilk idrarla yap daha garanti olsun hem 2 gün kala yapmış olursun inş hayırlı haberlerini verirsin bizlerede

:1hug:
sağol cnm.dualarımız seninle inş.bu ay kimsenin gelmez kırmızıları şöyle hep beraber kutlarız bebişlerimzi. :Saruboceq::Saruboceq:
canimm kirmizilardan hala tik yokk test yaptim negatiff daha 2 gun gecti ama stress yapmaya basladim elimde degilllguclubacismile
canimm onerilerin icin cokk tesekkur ederimmm allah saglikla versin bebisini kucagina:1hug:
Kızlar,

kötü haber adet olmaya başladım ya ne yazıkkı üfffffffffffffffffmafoldumben
canim insalah son reglin olurr calismaya devammkaydirigubbakcemile

kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt
gözün aydın :lepi:

hadi hayırlı olsun:CüvCüv: aynı zamanda gecmiş olsun inşallah hersey yoluna girer ama bence bu moralle iltihap falan hemen atlatırsın :sm_cool:

Bende beklemedeyim:smiley-cool: 8 mayis regl olmam gerekiyordu olmadi gecikmeli gelcek sanirim, sinir oluyorum boyle olunca normalde regl tarihlerim duzenli ama 2 ay once bir 6 gun gecikmeli hastaalnmistim onun icinde pek heveslenmiyorum acikcasi....

Rabbim hayirlisi ne ise onu versin insh'Allah..!:smiley-cool:

sende var mı bişey kızz adet tarihlerimiz aynı idi ? merak ettim

:1hug:
sende var mı bişey kızz adet tarihlerimiz aynı idi ? merak ettim
canim 1 saat once test yaptim negatiff aksam idari ile sabah fark ediymukii?? sadece cok gaz var bende bide sicaklik basiyo arada baskada bir belirti yokk canimm.-ben sana yazmistim ama habrein olsun diye arka sayfaalardaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…