kızlar 13 mayısta regl günüm
bugünden test yapsam çok mu erken olurr
çatliicimmmmmmmmmm
Şekerim aslında yapabilirsin bende yaptım 2 gün varken sonra adetim gelince şok olmadım aslında yap bence kendini alıştırısın.
slm benimde beklenen adet tarihim 13 mayıs ben dayanamayıp sabah yaptım bile silik çizgi belirdi ama az önce tekrar yaptım negatif testlerin markaları farklıydı yanlız anlıycan kafam karışştıCADIARZU
Tebrik ederiiimkaydirigubbakcemile5
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
tebrikler CENNETKOKULUM sositososito
Cennet kokulum benİm hemŞom Çok sevİndİm tebrİkler allah kucaĞınada almayı nasİp etsİn bak lİstede İkİ konyalı arka arkaya sıralanmıŞız bende yenİyİm daha allah tamamına erdİrsİn
kızlar 13 mayısta regl günüm
bugünden test yapsam çok mu erken olurr
çatliicimmmmmmmmmm
canimm kirmizilardan hala tik yokk test yaptim negatiff daha 2 gun gecti ama stress yapmaya basladim elimde degilllguclubacismilesağol cnm.dualarımız seninle inş.bu ay kimsenin gelmez kırmızıları şöyle hep beraber kutlarız bebişlerimzi. :Saruboceq::Saruboceq:
canimm onerilerin icin cokk tesekkur ederimmm allah saglikla versin bebisini kucagina:1hug:kızlarr 4 aylık bı hamıle olaraak sıze solemek ıstedıgım bısey var adet belırtılerıne hıc takılmayın cunku adet ıle hamıleleık beşlırtısı aynıı ben hıc umutlu degıldımm cunku adet belırtılerımı o kadar sıddetlıı yasıyodumkı halbukı hamıleymısımm ve ılk ıkı ay surduuu ay adet olacam dıye hep dusundum hamıleyken bılee oyuzden relaxs olunn kendınız bırakııınnn sonra uzuldugunuz gunlere guleceksınızz var bı zamanı elbett kızlaaar
canim insalah son reglin olurr calismaya devammkaydirigubbakcemileKızlar,
kötü haber adet olmaya başladım ya ne yazıkkı üfffffffffffffffffmafoldumben
gözün aydın :lepi:kislar doktorum aradi simdi sukur 2li testimiz temiz cikmis:Saruboceq: hihoyyythihoyyyt
hadi hayırlı olsun:CüvCüv: aynı zamanda gecmiş olsun inşallah hersey yoluna girer ama bence bu moralle iltihap falan hemen atlatırsın :sm_cool:slm kızlar haber geldi vee artık hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyum ortam müsait olsa mutluluktan ağlıcam.Ama ufak bir sorunum var idrar yolalrımda enfeksiyon varmış doktor ilaç vermiş.Nedense benim ara ara bu enfeksiyon çıkıyo.Kızlar hepinizi çok seviyorum umarın en yakın zamanda sizlerdende bu güzel haberi duymak bana nasip olur.Rabbim hepmizie yaşatsın bu güzel duguyu.
haklısın ama negatif çıkıp sonradan pozitif olma ihtimali beni daha fena yapar mı tek korkum o
:1hug:
canimm kirmizilardan hala tik yokk test yaptim negatiff daha 2 gun gecti ama stress yapmaya basladim elimde degilllguclubacismile
canimm onerilerin icin cokk tesekkur ederimmm allah saglikla versin bebisini kucagina:1hug:
canim insalah son reglin olurr calismaya devammkaydirigubbakcemile
canim 1 saat once test yaptim negatiffsende var mı bişey kızz adet tarihlerimiz aynı idi ? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?