Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

İnşallah canım, bende öyle hissediyorum sanki.....

güzelim inşallah bebeşin seninledir, Allah gönlüne göre vermiştir inşallah :Saruboceq:
sen en iyisi bi idrar testi yap bu akşam yerimseniben
güzel bi haber gelecek sanki :Saruboceq:

valla bende hamıle olmadan kılo vermek ıstemıstım ama becerememıstım :)ıstah masallahtı. 63 kıloyum sımdıde. umarım cok kılo almam.sende dedgın gıbı ekmek ve tatlı ve hamurısını kısarsan ıse yarar...

İnşallah canım, bende öyle hissediyorum sanki.....

walla dost acı söyler gülüm...bence boşa ümitlenme..kanın rengi açık canlı kırmızıysa kurtuluşu yok..adet olacaksın demektir...ki Allah korusun gebe kadınlarda bile bu renk kan düşük habercisidir.çünkü kanın rengi kahverengiye yakın koyu kırmızı olursa içeride kalan eski kan olurmuş ki..bu üstüne görme imiş..gebeliktede olsa tehlikeli değil..ama açık kırmızı kan taze yeni başlayan bi kanamaya işaret miş.

Tebrikler tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

hmmm bak bunu bilmiyodum ben
sweethomeun da kahverengiymiş, dediğin gibi...

İNşallah canım çok sevindim valla sağlıkla gelsin canım benim bakalım cinsiyeti ne ben erkek diyorum :)

amin cnm hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda cinsiyet çok önemli değil bu arada tam okuyamadım geçmişi ama kanaman durmuş galiba buda iyiye işaret olabilir tatlım stres yapma bakalım ne olcka inş güzel bi sonuç çıkar bir süpriz yapar bebiş :Saruboceq:

Canım bu dediğine katılıyorum...İnşallah yanılıyorda olabiliriz bu durumda...

kız nazoooo sankı bız dusmanız gıbı yazmıssın senın sacını basını yolmıyım bakkkk...klava:klava:

ya tabı ben bole bısı oldugunu bılmıorum. yanı haklısındır. ama ınan ınsan hep olmasını ıstedıgını dusunmek ıstıyor...bu arada saana selam verdım gormedın ılk oklavanın bırısıde ona haberın olaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Tatlım çok ama çok sevindim delikafadulden allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bitanem :Saruboceq:
Değerin de çok güzel çıkmış, çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah olumunekankayizsmile
Darısı başımıza artık :asigim:

çok teşekkür ederim cnm inş bende sizden gelen güzel haberlerle çok sevinirim.ufak bi sorunumuz var idrar yollarında enfesiyon varmış idrar kültürü yaptırmam gerkiyomuş. bakalım hayırlısı artık. darısı sizin başınıza inş. gelsin bebişlerinizzzz zemuszemuskaydirigubbakcemile2 :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…