sıbel bende de aynısı olmustu bıraz kahverengı kırmızı karısık bıseydı. ama 2 gun olmadım ondan sonra ya aslında umut baglamanıda ıstemıyorum ama ınan ben de sıbelle aynı seyı dusunuyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Valla canım ben zaten bu ay bende bi değişiklik olduğunu hissettim, belkide kimyasal gebelik dedikleri şeydir, çünkü adet belirtilerim bile çok farklıydı, inşallah üstüne görüyorumdur. üfff be sibelcim beklemek çok zormuş ya
güzelim inşallah bebeşin seninledir, Allah gönlüne göre vermiştir inşallah :Saruboceq:
sen en iyisi bi idrar testi yap bu akşam yerimseniben
güzel bi haber gelecek sanki :Saruboceq:
evet ya eğer akşama kadar bişey olmazda alayım bir test bakayım bi ayyy dua et canım ne olur
Canım ewlendiğimde 59 kiloydum...Şimdi ise 66 kiloyum...Göbek kalça maşallah çok çıktı...Eşimin iş yerindekiler beni hamile sanıyormuşlar...kaydirigubbakcemile3Dr. zaten kilo alma demişti...Yürüyüş yap dedi...
Yok canım ya sadece ekmeği hayatımdan çıkaracağım bir süre sonra az az yerim vermeye başlayınca...Çok su içeceğim zaten içiyorum ama ekmek yediğim için faydası olmuyor...Yine yemeğimi yemeğe devam ama sadece ekmek olmayacak...
İnşallah canım, bende öyle hissediyorum sanki.....
slm kızlar haber geldi vee artık hamileyimmmmmmmmmmmm çok mutluyum ortam müsait olsa mutluluktan ağlıcam.Ama ufak bir sorunum var idrar yolalrımda enfeksiyon varmış doktor ilaç vermiş.Nedense benim ara ara bu enfeksiyon çıkıyo.Kızlar hepinizi çok seviyorum umarın en yakın zamanda sizlerdende bu güzel haberi duymak bana nasip olur.Rabbim hepmizie yaşatsın bu güzel duguyu.
walla dost acı söyler gülüm...bence boşa ümitlenme..kanın rengi açık canlı kırmızıysa kurtuluşu yok..adet olacaksın demektir...ki Allah korusun gebe kadınlarda bile bu renk kan düşük habercisidir.çünkü kanın rengi kahverengiye yakın koyu kırmızı olursa içeride kalan eski kan olurmuş ki..bu üstüne görme imiş..gebeliktede olsa tehlikeli değil..ama açık kırmızı kan taze yeni başlayan bi kanamaya işaret miş.
İNşallah canım çok sevindim valla sağlıkla gelsin canım benim bakalım cinsiyeti ne ben erkek diyorum :)
walla dost acı söyler gülüm...bence boşa ümitlenme..kanın rengi açık canlı kırmızıysa kurtuluşu yok..adet olacaksın demektir...ki Allah korusun gebe kadınlarda bile bu renk kan düşük habercisidir.çünkü kanın rengi kahverengiye yakın koyu kırmızı olursa içeride kalan eski kan olurmuş ki..bu üstüne görme imiş..gebeliktede olsa tehlikeli değil..ama açık kırmızı kan taze yeni başlayan bi kanamaya işaret miş.
Tebrikler tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
tekrar slm cnm a.s. evet kan testi sonucumu aldım çok şükür pozitif değer 138 çıktı.Rabbim en yakın zamnda san ve burdaki bütün herkese tattırsın bu duyguyu yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.Senden öğrende yaz cnm sonucunu inş. herşey güzel olur.:Saruboceq:
Tatlım çok ama çok sevindim delikafadulden allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bitanem :Saruboceq:
Değerin de çok güzel çıkmış, çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah olumunekankayizsmile
Darısı başımıza artık :asigim:
kızlar ben çıkıyorum şimdilik
görüşürüz, inşallah yarın açtığımda burda güzel haberler okurum hep...
ÖZLEM canım hoşgeldin topiğimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?