Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Haklısın canım bencede, genede ümitleniyor işte insan önümüzdeki ay inşallah dimi daha günler çoookkk

evet katılıyorum bu ay bende aynısı oldum adetim 1 gün gecikti.hiç olmazdı normalde ve ağrımda olmadı ne adetim öncesi ne de adetliykende ilk gün çok az geldi gece hücum ettiler inşallah olmaz ama ona benziyor bencede

Tebrik ederiiimkaydirigubbakcemile5
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

sevgili sibelcim...bu oklavavari klava:tavırlarını ve agresif tutumunu esefle kınıyorum ve bu halati ruhaniyetini tamamen hamişliğine verdiğim için seni affediyorumŞenizgel bi öpeyim...mucckkk....:roflol:

slm hanımlar...
naberler? geçmişi okumadım varmı hamişimiz?
ooooooooooooooo nazocumda burdaymış opuyorumnanaktan

slm hanımlar...
naberler? geçmişi okumadım varmı hamişimiz?
ooooooooooooooo nazocumda burdaymış opuyorumnanaktan hihoyyyt

..........................................................................

azizoş naber tatlım..çalışmalar nasıl gidiyo...ben bıraktım kendi haline gari..1 haftadır düzenli çalıştım yeter di mi..artıkın koca beni ne zaman dilerse...

azizoş naber tatlım..çalışmalar nasıl gidiyo...ben bıraktım kendi haline gari..1 haftadır düzenli çalıştım yeter di mi..artıkın koca beni ne zaman dilerse...

iyidir güzelim nolsun temizlik yaptım yemek yaptım aslında daha işim var ama sizi merak ettim bi bakıyım dedim yerimseniben iyikide bakmışım bi hamişimiz varmış darısı bize inşallah :Saruboceq: valla biz tam gaz çalışmalara devam şekerim :kedi: kaydirigubbakcemile3 bugün boş günüm :kedi: böle devam ediyoz boş dolu
ayy yaa bıktım aslında offf -tatlicadiarzu- eeee sen neden şimdiden bıraktın çalışmayı daha adetine çok var tatlım bayanssulusmile

ne bileyim ya...yine olmayacak gibi bi his var bu ayda...birde bebek için düşüneliden beri gecelerin eski tadı kalmadı...ödev yapar gibi..o yüzden kendi haline bıraktım..olacağı varsa olur nasılsa..çalış çalış nereye kadar ama ya..bu da can:roflolroflol:

doğru diyon valla tatlım yaa ödev gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide ben hiç yatamamda hemen kalkıp banyoya giderim aklinialirimsmile öle yatmak beni sinir ediyo -tatlicadiarzu-

kızlar ben birazdan çıkarım okula gidicem...
kimsede bi satır yazmıyo yaaaa :umursamaz:

valla ben işteyim...geç cevap verebiliyorum..ama bugün genelde ağır seyrediyoruz.oğluşunu alda gel bakalım belki hamiş haberleri gelir yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…