Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu ay adet 24 gun surdu 29 32 34 sımdı ben neye gore adet gunumu bekleyecem anlamadım anldım yumurtlama gunnum degısıyor bılırsın azıze tecrubelısın

bu ay adet 24 gun surdu 29 32 34 sımdı ben neye gore adet gunumu bekleyecem anlamadım anldım yumurtlama gunnum degısıyor bılırsın azıze tecrubelısın

az sürmüş canmm yaa...böle 28 günden az 35 günden fazla süren adet döngülerinde yumurtlamada düzensiz olur canmm.
şu gün diye bişey olmaz.

aman ben bu ay yumurtlama günü falan hesaplamayacam, ne zaman canım isterse o zaman.....

aynen canmm bende hiç yumoş takibi yapmıyom nette bile bakmadın yumoş zamanıma...
biz düzenli bi şekilde çalışıyoz gerisi ALLAHIN TAKTİRİNE KALMIŞ.
kısmetse olur kısmet değilse naparsan yap olmaz olmaz olmaaaaaaaaaaaaaaaazzz kafamçokkarıştı

bu ay da tam yumrtlama zamanında 15 gun kayınvalıdeme gıttım tatıle. 11 ve 13 gunde kacamak yaptım hıc umıtlı degılım ama belkı tutar.

demin eşime dedim biz beceremiyoruz galiba diye dur bakalım daha yeni başladık dedi, onun rahat olması beni çok rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…