Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

iyi geceler kızlar...
herkeze tatlı rüyalar.
birazdan çıkarım boshayallersmile

rabiacım çok ama çoooooookkk sevindimhihoyyyt: tatlım Rabbim tamamına erdirsin inş.ayyyy ne mutlu oldum:dance::dance: darısı bebiş bekleyen herkeze:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

inşallah bebişin göbüşüne konar canmm hihoyyyt
ev hanımısın çalışmıyın yani ev kuşusun benimgibi kaydirigubbakcemile3

Amiinnn.evet evdeyim evlilik olunca zorunlu emeklilik oldu hehehe oturuyorum şimdi.

gözün aydın :lepi:

hadi hayırlı olsun:CüvCüv: aynı zamanda gecmiş olsun inşallah hersey yoluna girer ama bence bu moralle iltihap falan hemen atlatırsın :sm_cool:

sağol cnm.inş düzelir bakalım bu sabah idrar kültürünü yolladık ama daha ilaçlara başlamadım korkuyorum önce bi netten araştırma yapıcam doktorun verdiği ilaçları.Atlatıcaz rabbimin yardımıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bendee iyiyim canımm :)) test konusunda hala kararsızım ben yaaa

13üydü di mi?
çok merak ediyorsan yap tabi sana kalmış ama ben günüm geçmeden yapmamıştım. bazı bayanlarda b-hcg hormonu idrarda hemen yükselmesine rağmen bazılarında çok geç yükseliyor. o yüzden eğer şimdi yapacağın test negatif çıkarsa üzülme, çünkü testin içinde de yazar adet gecikmesinden 5-7 gün sonra yapın diye yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…