Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canım bu arada hem mevsimi de kolay bulursun, ananas oldukça iyi bi meyve bu konuda, vücuttaki iltahabı sökmeye çok yardımcıymış aklında bulunsun.a.s

evet canım bende iki kere üzülmek istemiyorum hem testte negatif çıkar hemde regl olursam iki kere üzülürüm(
bekleyeyim 2 gün kaldı snuçta dimiieyvahedigeldismile

canım bu arada hem mevsimi de kolay bulursun, ananas oldukça iyi bi meyve bu konuda, vücuttaki iltahabı sökmeye çok yardımcıymış aklında bulunsun.a.s

sağol cnm bak markette görmüştüm iyi oldu söylediğinyanlız bennim bu arada tekrarlıyo o korkutuyo beniböbreklere zarar vermesinde daha önce iğne vermişti doktor hemen geçmişti sonra gene tekrarladı sonra gene geçti.Yaklaşık bir ay önce test yaptığımda yoktu bişey şimdi gene olmuşş.Bakalım sonuç çıksında neden olduğunu bileyim ona göre dikakt edeceğim.Senin kaç aylık bebeğin tatlım ?

günaydın,

Ağrıdan ölüyorum kızlar zar zor işe geldim, bütün gece uyuyamadım üfffff.

ben 2 gün kala yapmıştım, o yüzden hazırlıklıydım ama yapmasaydım ve bir gün gecikme ile adet olsaydım inan çok üzülürdüm

evet artık çok dikkat etmen gerek kendine
bebiş nerdeyse 2 aylık oldu

offff çok geçmiş olsun canım
inşallah son reglin olur bu, artık yeni çalışmalar başlayacak :dance:

dediğim gibi senin bileceğin iş ama ben beklemiştim
sabrın sonu selamettir yerimseniben
:Saruboceq:

ağrı kesici falan almayı denesene canım. belki biraz rahatlatır seni.

testi bi yandan yapmak istiyorum bi yandan da tereddütteyim. çünkü ben çok düzenli değildir regl.
bazen 25 bazen 28 bazen 27 belli olmuyor pek. ama daha kısa veya daha uzun olmadı hiç

cnm reglin düzenli değilse bence test yapma negatif çıkarsa moralini bozcan.Ben sana dünde reglin düzenliyse yap belki silikte olsa varsa çıkar demiştim.En iyisi sen biraz daha bekle cnm hayal kırıklığı yaşmanı istemem opuyorumnanaktan

cnm benim inş. rabbim en kısa zamnda sana ve bütün isteyenlere verir bebişlerini.Ağrıalrın içinde majezik alabilirsin adet ağrılarına birebir bi ilaç yarım saatte kesiyo.

bende bu yüzden tereddütteydim canım. perşembeye şunun şurasında ne kaldı değil mii kaydirigubbakcemile3

gerçi perşembe regl olacağımda kesin değil. cumaya kadar yolu vareyvahedigeldismile

aman düzenlide ne oluyor, bişey çıkmadı valla

cnm benim demekki daha vakti gelmemiş elbet gelecek hiç üzme kendini bak ben ekimde başladım bazı aylar salladık bazı aylar takip ettik. öyleki insan acaba bi sorun mu var diyo.Ama son zamanlarda hep hayırlısını diledim zamanını hiç önemsemedim Çünkü önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir bebek.Birde kendini gerçekten stresten uzaklaştırmak çok önemliymiş okuydum ama okadar inanamıyordum Ama gerçekten öyle oldu.Stresi kenara bırak tatlım inş gelecek bebişin:Saruboceq:

Çok doğru stress çok büyük sıkıntı, ben bu ay işyerimde çok stresli günler yaşadım ve halada yaşıyor gibiyiz, oysaki bu ay hamile kalacağımdan çok umutluydum ama stresi unuttum tabi. dediğin gibi canım hayırlısı olur inşallah. Senin mekeğin ocak ta doğacak dimi kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…