sağol cnm.inş düzelir bakalım bu sabah idrar kültürünü yolladık ama daha ilaçlara başlamadım korkuyorum önce bi netten araştırma yapıcam doktorun verdiği ilaçları.Atlatıcaz rabbimin yardımıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan
13üydü di mi?
çok merak ediyorsan yap tabi sana kalmış ama ben günüm geçmeden yapmamıştım. bazı bayanlarda b-hcg hormonu idrarda hemen yükselmesine rağmen bazılarında çok geç yükseliyor. o yüzden eğer şimdi yapacağın test negatif çıkarsa üzülme, çünkü testin içinde de yazar adet gecikmesinden 5-7 gün sonra yapın diye yerimseniben
evet canım bende iki kere üzülmek istemiyorum hem testte negatif çıkar hemde regl olursam iki kere üzülürüm(
bekleyeyim 2 gün kaldı snuçta dimiieyvahedigeldismile
canım bu arada hem mevsimi de kolay bulursun, ananas oldukça iyi bi meyve bu konuda, vücuttaki iltahabı sökmeye çok yardımcıymış aklında bulunsun.a.s
sağol cnm bak markette görmüştüm iyi oldu söylediğinyanlız bennim bu arada tekrarlıyo o korkutuyo beniböbreklere zarar vermesinde daha önce iğne vermişti doktor hemen geçmişti sonra gene tekrarladı sonra gene geçti.Yaklaşık bir ay önce test yaptığımda yoktu bişey şimdi gene olmuşş.Bakalım sonuç çıksında neden olduğunu bileyim ona göre dikakt edeceğim.Senin kaç aylık bebeğin tatlım ?
günaydın,
Ağrıdan ölüyorum kızlar zar zor işe geldim, bütün gece uyuyamadım üfffff.
ben 2 gün kala yapmıştım, o yüzden hazırlıklıydım ama yapmasaydım ve bir gün gecikme ile adet olsaydım inan çok üzülürdüm
offff çok geçmiş olsun canım
inşallah son reglin olur bu, artık yeni çalışmalar başlayacak :dance:
dediğim gibi senin bileceğin iş ama ben beklemiştim
sabrın sonu selamettir yerimseniben
:Saruboceq:
günaydın,
ben 2 gün kala yapmıştım, o yüzden hazırlıklıydım ama yapmasaydım ve bir gün gecikme ile adet olsaydım inan çok üzülürdüm
ağrı kesici falan almayı denesene canım. belki biraz rahatlatır seni.
testi bi yandan yapmak istiyorum bi yandan da tereddütteyim. çünkü ben çok düzenli değildir regl.
bazen 25 bazen 28 bazen 27 belli olmuyor pek. ama daha kısa veya daha uzun olmadı hiç
evet artık çok dikkat etmen gerek kendine
bebiş nerdeyse 2 aylık oldu
günaydın,
cnm reglin düzenli değilse bence test yapma negatif çıkarsa moralini bozcan.Ben sana dünde reglin düzenliyse yap belki silikte olsa varsa çıkar demiştim.En iyisi sen biraz daha bekle cnm hayal kırıklığı yaşmanı istemem opuyorumnanaktan
tamam o zaman yapma, çünkü benim çok düzenlidir o yüzden yaptım canım
aman düzenlide ne oluyor, bişey çıkmadı valla
bi kaç gün daha beklicem inşallah sizlere hayırlı haberler veririm:Saruboceq:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.Cinsiyeti öğrenmeye az kalmışi bişeyler hissediyomusun. zemuszemus
cnm benim demekki daha vakti gelmemiş elbet gelecek hiç üzme kendini bak ben ekimde başladım bazı aylar salladık bazı aylar takip ettik. öyleki insan acaba bi sorun mu var diyo.Ama son zamanlarda hep hayırlısını diledim zamanını hiç önemsemedim Çünkü önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir bebek.Birde kendini gerçekten stresten uzaklaştırmak çok önemliymiş okuydum ama okadar inanamıyordum Ama gerçekten öyle oldu.Stresi kenara bırak tatlım inş gelecek bebişin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?