ben bu ay rahat olurum heralde...pek çalışma olmayacağı için...ama yinede bi-iki günden tutar mı diye de merak etmiyo değilim....fisfisfis
hülyacım inş bize bugün güzel haberler verirsin cnm :Saruboceq:
kızlar gunaydın ben geldım ne var ne yok nasılsınız varmı hamıs haberııı
günaydın kızlarrrrrrr.az önce test yaptım ve sonuçç negatifff .arkasından da adet oldum zatennnn hemenn.nasıl.......... korku filmi gibi değil miiiiiii....... olmadı yani yine bu ay da nasip değilmişşş........henüz evdeyim okula bile gitmedim......hazırlancam az sonraaaa.merak etmeyin diyee evden çıkmadan yazıyım dedim.müjde yokkk....mutsuzummm....ağlıyorummmmm......neyse artık bi kontrolün vaktidir.allahım bizi bebişlerimize hasret bırakma.....sen en hayırlısını bilirsin.güç kuvvet ve sabır ver hepimize....öptüm sizi kızlarrrrrrrrrr....mafoldumben
günaydın kızlarrrrrrr.az önce test yaptım ve sonuçç negatifff .arkasından da adet oldum zatennnn hemenn.nasıl.......... korku filmi gibi değil miiiiiii....... olmadı yani yine bu ay da nasip değilmişşş........henüz evdeyim okula bile gitmedim......hazırlancam az sonraaaa.merak etmeyin diyee evden çıkmadan yazıyım dedim.müjde yokkk....mutsuzummm....ağlıyorummmmm......neyse artık bi kontrolün vaktidir.allahım bizi bebişlerimize hasret bırakma.....sen en hayırlısını bilirsin.güç kuvvet ve sabır ver hepimize....öptüm sizi kızlarrrrrrrrrr....mafoldumben
kızlar birşey sorcam
bu ay pek umutlu değilim ama mecburen antibiyotik kullanıyorum
yinede içim rahat değil,acaba zararı olur mu ki?
sizlerede günaydınlarrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr a.s.
günaydın tatlım nasılsınız bakiim bebişin ve sen?
Doktora gittim canim ultrasound'a gun verdi! Cevap da vermedi baktiktan sonra anlayacak. Ay dua et, sen tabi uyuyosun simdi konusamayiz. Ben yatiyorum bayag kanamam var, kocisi bekliyorum mafoldumben
nasılsın canımmmmm
sagoll canım ıyıyız sız nasılsınız nasıl gıdıor? uymaktan baska bısı yapamıyorum sen nasılsın_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?