Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben bu ay rahat olurum heralde...pek çalışma olmayacağı için...ama yinede bi-iki günden tutar mı diye de merak etmiyo değilim....fisfisfis

cnm benim tutarmı tutar Rabbim nasip etmişse bir gün bile olsa tutar hakkında hayırlısı olur inş. :Saruboceqlumunekankayizsmile

günaydın cnm üzüldüm ama olsun demekki daha vakti gelmemiş Rabbim sana hayırlı bebek nasip etsin.:Saruboceq: Ozamana kadarda sabır versin tatlım inş. guclubacismile herşey güzel olacak.olumunekankayizsmile

canım üzülmek ağlamak yok. demek ki daha vakti varmış. en kısa zamanda bebiş haberlerini duyarız inşallah:Saruboceq:

kızlar birşey sorcam
bu ay pek umutlu değilim ama mecburen antibiyotik kullanıyorum
yinede içim rahat değil,acaba zararı olur mu ki?

cnm benim dün int.de okudum adetten sonra hamile olduğunu öğrenen kadar geçen zamanda kullandığın ilaçlar zarar vermiyormuş.Ama öğrendikten sonra dikjkat edilmesi gerekiyormuş.Herşeyi rabbim bilir ama sen canını sıkma hamile olupta antibiyotik kullanmak zorunda olanlar var mesela ben doktor verdi ama daha başlamadım korkuyorum. senağlama

:1no2:Kızlar iyi beslenin bol bol meyve yiyin dinlenin
elinizden geldiğince hap almamaya çalışın :1no2:

Doktora gittim canim ultrasound'a gun verdi! Cevap da vermedi baktiktan sonra anlayacak. Ay dua et, sen tabi uyuyosun simdi konusamayiz. Ben yatiyorum bayag kanamam var, kocisi bekliyorum mafoldumben

ultrason günün nezman peki cnm inş. kötü bişey çıkamz normal bir şeydir.Tekrar geçmiş olsun tatlım dualrım hepinzile Rabbim hayırlısını kondursun göbüşlerinizeee olumunekankayizsmile

Ben yavaş yavaş yaz yemeklerine geçtim kızlar
sağlıklı beslenmeye başladım
hem 1-2 kilo veririm hemde hamişş olursam çoook
kilo almam...
dikkat etmek lazım..

İlk olarak sabahları yediğim poğoçadan kurtuldum
veee yanıma elma erik yeşil ne varsa lamaya başladım
işte bütün gün oturuyoruz çünkü:lepi:

slm kızlar nasılsınız kızlar yaa ben salı günü adet oldumya bugün 3cü ama hala lekelenme tarzında bi türlü normal olamıyorum neden acaba hiç böle olmazdı şaşırdımbilmiyorumkismile

kimsecikler yok bende çıkayım bari kuzucuğumu doktora götüreceğim görüşürüz çıtırlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…