bayat olmaz aklinialirimsmile taze kayfe al yap locişine aklinialirimsmile
hııııımmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide kahveli dene kızz
aman benimki içmez çayı bile zor içiyorum hele bide yüzden desem hayatta inanmaz bir sürüde laf eder
kahveli demek haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
ah bu kocalar ahh inatları tutmasınklava:yaa bide çocuk olunca bizden fazla severler
bebek denemesinden önce yastık felan hazırlıyoduk...şimdi bir de kahve....benimki kahve içmeyi sever....sever sevmesine de.....kahveyle gazete okumaya bayılır...ve bırakmaz gazeteyi.....adam bide gazeteye dalıp çalışmayı unutmasın....
bebek olunca herkes öle oluyor....ben çocuk manyağıyım..kocam ilk sene istemedi...ilgim bebişe kayacak onu unutcam diye....
hülya kahve yapmaya mı gittin kızzzz....kaydirigubbakcemile3
kahveli demek haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
inşallah canmm bu 2.deneme geçen ay tam başından başlayamadık zaten...
tutmadıda.
yok şekerciiiiiiiiiim burdayımmmmmmmmmmmm kuşburnu var şimdilikkkk biraz üşütmüşümdeeeee öksürüyorummmmm
yaa ikisininde yeri ayrı öyle olurmu opuyorumnanaktan
bende rahatım tatlım bayanssulusmile tatil günümçaılşması olanlar kalkın yapın bi fincan kahve kocaya kızz ben şimdilik rahatım ohhhhhkaydirigubbakcemile3
en azından oğluşun var ya azizecim.....en kısa zamanda bi de kardeş gelsinnnn....
yok şekerciiiiiiiiiim burdayımmmmmmmmmmmm kuşburnu var şimdilikkkk biraz üşütmüşümdeeeee öksürüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?