Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bayat olmaz aklinialirimsmile taze kayfe al yap locişine aklinialirimsmile
hııııımmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide kahveli dene kızz

bebek denemesinden önce yastık felan hazırlıyoduk...şimdi bir de kahve....benimki kahve içmeyi sever....sever sevmesine de.....kahveyle gazete okumaya bayılır...ve bırakmaz gazeteyi.....adam bide gazeteye dalıp çalışmayı unutmasın....

unutursa sen hatırlatırsın şekerim :jeyyar: :jeyyar: orası kolay iş :kedi:
çalışmadan 2saat önce içilicek emme haaa bayanssulusmile

çaılşması olanlar kalkın yapın bi fincan kahve kocaya kızz ben şimdilik rahatım ohhhhhkaydirigubbakcemile3

valla benimkinin bi akrabası boşanmak üzere kız evlenir evlenmez bebk yaptı daha hami iken ayrıldılar neyse bebk doğdu maaşllah bide güzel konuşuyoduk falan ben dedimki en azından elin boş dönmedin bir yane yavrun var diye anaaaam benimki duymuş ben bebek bebek diey inlerken bana ne dedi sende onun gibi yapıp bebek yapıp beni kapının önüne koymayasın. dedim ki artık ohaaaaaaaohaoldumsmile

yaa kızlar birden kapatırsam kusura bakmayın kociş diğer odada gelince görmeden kapatırım şimdi bi daha tartışmayalım

çaılşması olanlar kalkın yapın bi fincan kahve kocaya kızz ben şimdilik rahatım ohhhhhkaydirigubbakcemile3
bende rahatım tatlım bayanssulusmile tatil günüm
en azından oğluşun var ya azizecim.....en kısa zamanda bi de kardeş gelsinnnn....

evet canmm iyi oğlum var ALLAHIMA şükürler olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…