ah bide bunu benimki anlasaydı da iki sene önce başlayaydım bebiş çalışmalarına....şimdi iki yaşında olurdu belki....
şekercikler ben dinlenmeye çekiliyorummmmmmmmm nefes alamıyorum iyicee öptüm sizii yarın görüşürüz inşşşşşşş hayırlı haberler vermeyi çok isterim size hayırlısı allahtannnnnn allah rahatlık versinnnnnn
yaa kızlar birden kapatırsam kusura bakmayın kociş diğer odada gelince görmeden kapatırım şimdi bi daha tartışmayalım
güzeller hepinize iyi geceler ben çıkıyom boshayallersmile
güzeller hepinize iyi geceler ben çıkıyom boshayallersmile
benimki şimdi geldi...baktı.. ve yine mi dedi...alıştı artıkın....selam sölüyo herkese...
şekercikler ben dinlenmeye çekiliyorummmmmmmmm nefes alamıyorum iyicee öptüm sizii yarın görüşürüz inşşşşşşş hayırlı haberler vermeyi çok isterim size hayırlısı allahtannnnnn allah rahatlık versinnnnnn
sağolsun sende söle
cnm korunmayı bıraktıktan sonra vücutta bi çok değişiklik oluyo bazılılarını farkederken bazılarını farketmiyoruz bile.Hormonlar değişiyo düzene giriyo inş.kötü bişeyi yoktur durumunun doktordan sonra yazarsın cnm durumunu olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrrrrrr.az önce test yaptım ve sonuçç negatifff .arkasından da adet oldum zatennnn hemenn.nasıl.......... korku filmi gibi değil miiiiiii....... olmadı yani yine bu ay da nasip değilmişşş........henüz evdeyim okula bile gitmedim......hazırlancam az sonraaaa.merak etmeyin diyee evden çıkmadan yazıyım dedim.müjde yokkk....mutsuzummm....ağlıyorummmmm......neyse artık bi kontrolün vaktidir.allahım bizi bebişlerimize hasret bırakma.....sen en hayırlısını bilirsin.güç kuvvet ve sabır ver hepimize....öptüm sizi kızlarrrrrrrrrr....mafoldumben
evet canımmm yarın adet tarihim .bakalım ne olcakkkkkkk bekliyorummm umutla sabırlaaaa ama çok zor beklemesi yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?