Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar benimde yarın için birsürü planım var ne etsem bilmiyorum kuzucuğumun doğum günü hihoyyythihoyyytayy daha dün gibi 3sene olmuş Allhım herkeze tattır bu duyguyu:Saruboceq:

kızlar benimde yarın için birsürü planım var ne etsem bilmiyorum kuzucuğumun doğum günü hihoyyythihoyyytayy daha dün gibi 3sene olmuş Allhım herkeze tattır bu duyguyu:Saruboceq:

daha minicikmiş canım allah bağışlasın kuzucuğunuu. :Saruboceq:

benimde yarın bi sürü planım var napcam bilmiyom

daha minicikmiş canım allah bağışlasın kuzucuğunuu. :Saruboceq:

benimde yarın bi sürü planım var napcam bilmiyom

öyle yaa amin inş. akşam babası su istedi mutfaktan 5kiloluk suyu tıs tıs ede ede almış getirmiş.dedim daha dün tulumlar içinde yatıyordu bugün su getiriyo zaman ne çabuk geçiyo:teytey:

ohh ohhhh bizim yerimizede oyna şekerim :teytey:bende birazdan çıkacağım gün var komşuya gideceğim:hulya:

yaa yerim ben oğluşunuu opuyorumnanaktan
bende çok beğeniyorum ismimii

eğlen canım bende yarın biraz turlamayı düşünüyorum. hava ssıcak ev çekilmiyo vallaa

sağolun güzellerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis NİCE UZUN YILLARA CANMM :Saruboceq:
İYİKİ DOĞMUŞ KUZUCUĞUN alkisalkisalkis :teytey:

BENıMDE YAKIŞIKLI OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ HAFTAYA CUMARTESı
ALLAHIN ıZNıNLE 9 YAŞINA BASIYO

NASILDA GEÇıYO YILLAR HıÇ BıŞEY ANLAMADIM YAA...

alkisalkisalkis NİCE UZUN YILLARA CANMM :Saruboceq:
İYİKİ DOĞMUŞ KUZUCUĞUN alkisalkisalkis :teytey:

sağol tatlım amin amin inş.iyiki doğmuş iyiki var canım kızım benimŞeniz darısı isteyen herkeze inş.:Saruboceq::Saruboceq:

BENİMDE YAKIŞIKLI OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ HAFTAYA CUMARTESİ
ALLAHIN İZNİNLE 9 YAŞINA BASIYO

NASILDA GEÇİYO YILLAR HİÇ BİŞEY ANLAMADIM YAA...

bu cumartesi bizim diğeri sizin haa maşallh bayağı büyük oğlun Rabbim sağlıklı sıhhatli nice uzun seneler versin inş.:teytey:hihoyyyt

Ben her an Çıkabılırım canlarım...
Çoook ÖptÜm sızı.okuldan gelınce gelırım.

bu cumartesi bizim diğeri sizin haa maşallh bayağı büyük oğlun rabbim sağlıklı sıhhatli nice uzun seneler versin inş.:teytey:hihoyyyt

seninki boğa burcu...
Benimki ikizler...

Dr.mayısın ilk haftasına doğumumu verdi ama olmadı çok uzadı 22 mayısta doğurdum...
Medbur sezeryen oldum bebek doğum kanalına girememiş.

inş.tez zamanda darısı başına tatlım günün geçti benim umudum var test yapınca haber ver inş.göbüşündedir kuzucuğun:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallahh darısı isteyen herkesin başınaa:Saruboceq:

testi haftasonu yaparsam olumluysa hemen haber veriirm ama olumsuzsa p.tesi haber veririm

Ben her an Çıkabİlİrİm canlarım...
Çoook ÖptÜm sİzİ.okuldan gelİnce gelİrİm.

tmm güzelim bende çıkıyorum eşim gelir birazdan kuzumu hastaneye götürecek benimde günüm var işlerimi yapam herkezi kocaman öptüm byyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninki boğa burcu...
Benimki ikizler...

Dr.mayısın ilk haftasına doğumumu verdi ama olmadı çok uzadı 22 mayısta doğurdum...
Medbur sezeryen oldum bebek doğum kanalına girememiş.

banada 25mayıs demişti doktor ama kızım babsının bayramında geldi 15mayısta nasipkaydirigubbakcemile3

amin canım inşallahh darısı isteyen herkesin başınaa:Saruboceq:

testi haftasonu yaparsam olumluysa hemen haber veriirm ama olumsuzsa p.tesi haber veririm

ayyy canım yaa kız pozitif düşün bak sonucun pozitif çıkacak inş.:Saruboceq::Saruboceq:

üzülme canım yaa o kırmızı canavar bigün 9aylığına çıkacak hayatımzdan ogünü hep beraber bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

EVET cnm haklısın şimdi geçti zaten
Rabbim hayırlısını versin
var her işte bir hayır

Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 9/6/2010 tarihinde başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:

21/5/2010 ile 26/5/2010 tarihleri arasıdır.

gözün aydın tatlım bugüne:teytey: kadar iyi sabrettin test yapmadan Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş. darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:

çookk sağ ol amin cnm darısı hepinizin başına :) sen de sabret ve inş. allah nasip eder:CüvCüvlumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…