iyice düşün o zaman canım. ihmal etme sakın eşinle gitmek istemiyosan te k başına gidersin hee olmaz mı???
kızlar benimde yarın için birsürü planım var ne etsem bilmiyorum kuzucuğumun doğum günü hihoyyythihoyyytayy daha dün gibi 3sene olmuş Allhım herkeze tattır bu duyguyu:Saruboceq:
daha minicikmiş canım allah bağışlasın kuzucuğunuu. :Saruboceq:
benimde yarın bi sürü planım var napcam bilmiyom
öyle yaa amin inş. akşam babası su istedi mutfaktan 5kiloluk suyu tıs tıs ede ede almış getirmiş.dedim daha dün tulumlar içinde yatıyordu bugün su getiriyo zaman ne çabuk geçiyo:teytey:
ohh ohhhh bizim yerimizede oyna şekerim :teytey:bende birazdan çıkacağım gün var komşuya gideceğim:hulya:
yaa yerim ben oğluşunuu opuyorumnanaktan
bende çok beğeniyorum ismimii
eğlen canım bende yarın biraz turlamayı düşünüyorum. hava ssıcak ev çekilmiyo vallaa
ahh canım yaa kıyamam ben onaaa
kızlar benimde yarın için birsürü planım var ne etsem bilmiyorum kuzucuğumun doğum günü hihoyyythihoyyytayy daha dün gibi 3sene olmuş Allhım herkeze tattır bu duyguyu:Saruboceq:
alkisalkisalkis NİCE UZUN YILLARA CANMM :Saruboceq:
İYİKİ DOĞMUŞ KUZUCUĞUN alkisalkisalkis :teytey:
BENİMDE YAKIŞIKLI OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ HAFTAYA CUMARTESİ
ALLAHIN İZNİNLE 9 YAŞINA BASIYO
NASILDA GEÇİYO YILLAR HİÇ BİŞEY ANLAMADIM YAA...
bu cumartesi bizim diğeri sizin haa maşallh bayağı büyük oğlun rabbim sağlıklı sıhhatli nice uzun seneler versin inş.:teytey:hihoyyyt
inş.tez zamanda darısı başına tatlım günün geçti benim umudum var test yapınca haber ver inş.göbüşündedir kuzucuğun:Saruboceq::Saruboceq:
Ben her an Çıkabİlİrİm canlarım...
Çoook ÖptÜm sİzİ.okuldan gelİnce gelİrİm.
seninki boğa burcu...
Benimki ikizler...
Dr.mayısın ilk haftasına doğumumu verdi ama olmadı çok uzadı 22 mayısta doğurdum...
Medbur sezeryen oldum bebek doğum kanalına girememiş.
amin canım inşallahh darısı isteyen herkesin başınaa:Saruboceq:
testi haftasonu yaparsam olumluysa hemen haber veriirm ama olumsuzsa p.tesi haber veririm
ayyy canım yaa kız pozitif düşün bak sonucun pozitif çıkacak inş.:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme canım yaa o kırmızı canavar bigün 9aylığına çıkacak hayatımzdan ogünü hep beraber bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:
gözün aydın tatlım bugüne:teytey:kadar iyi sabrettin test yapmadan Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş. darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?