evet biliyom canmm oğlum sulu köfte diyo ona çook sever...
ayni bekliyorum cuma gunu benim gunum bakalimm
kiz bana diyodun avartalarimla ilgili cok atali diye sen benide gectin cok hos seyler koyuyosun bakayimm
aynii bende oyleyim guzelimyaa n oluyo bize boyleeee
ayy cok cok az kalmis azizemmm ne kadar heyecanlisin demiiioff biz ne zaman heyecanlancagiz boyleee
amin canimm aminnnnnnn
seni de cok merak ettim ben o yuzden hergun exstra senin n yazdigina bakiyom .sagllikla gelsin canim bebisinnn .dusunsene haftaya bu zamanlar kollarinda olacak allaihim izniyleeeee
Edacım sen üzülme babacığına hiçbir şey olmayacak allahın izni ile bende dua edecem allah şifasını versin tatlım
gizledim azizem şimdide mesaj göndermişki resimleri kaldırdınız benim yüzümdenmi diye manyak yaaaa
engelleyebılırsın onu ya onun profılınden engelle var ya da kendı hesap ayarlarından engelenenler lıstesı var oraya adamın adını soyadını yazıon kişiler çıkıo seçıosun engellenıo sana hıç ulaşamaz . benim eşimde istemıo facebook fılan o yuzden benım yok eşimde anlamaz zaten sitelreden fılan bılgısayrdan googla gırıp bakıcağı şeyı araştırıo o kadar
ben geldimde kimse yok yaniii:86::86:
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
hoş geldin canımmm. bugün işlerim çok yoğundu.giremedim hiç topik'e
nasılsın gülsümüm?
hoşbuldum aybenim
iyiyim nsıl olam aynı işte sen nsaılsın güzelim
iyiyim canım işler şirkette yoğun stresli. bende aynı işte. dizi izliyorum öyle bir geçer zamanki.reklam girdi şimdi bir bakayım dedim
saol aybenım haftaya beklıyodum bılıyosun elımız ayagımıza dolandı amelıyat persembe deyınce yarından yatıcak bende sımdı annemlerdeyım hatta cantasını hazırladık beraber 1 hafta yatırcaklarmıs.. kagıt kalemde koyun dedı konusamıycam ya yazarım dedı ıcım parcalandıof Allahım sabır ver yarabbım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?