folbiol kullanıyorum kesinlikle iştah açıyor göbek yapıyor
edacım..ameliyatın bir an önce yapılması çok iyi aslında.bizimde dualarımız sizinle..sen de bol bol dua et.Allahın izniyle babacığın sağlığına kavuşacak..
gurbette olmak ne kadar zor..çeken bilir...her gün konuşuyorum neredeyse annemle ama bana bişey demiyolar...dün akşam yengemden öğrendim..babam yine kriz geçirmiş,stend takılmış damara şimdi iyiymiş ve bu olay olalı 2 hafta olmuş,üzülürüm diye demiyolar yaa..annemde dün sol tarafım ağrıyo,böbreklerde mi bişey var acaba diye doktora gitmiş,karaciğerde kist var demişler..ameliyat olsanda tekrarlar böyle yaşayacaksın demişler...gençlik ne kadar kıymetli bir nimet..yaşlandıkça her türlü dert hastalık çıkıyo..ama biz gençliğin kıymetini bilmiyoruz..gençken ibadet etmek varken,yaşlandıkça ölüm aklımıza geliyo..ayyy offff aldırmayın siz bana..sabah sabah içinizi karartmayayım...
geçmiş olsun nazom.allah acil şifalar versin annen babana. gerçekten öyle nazom.benim annemide anlatsam hastalıklarını sıkıntılarını içiniz kararır sizinde. neyse canım. çok geçmiş olsun tekrar.
gurbette olmak ne kadar zor..çeken bilir...her gün konuşuyorum neredeyse annemle ama bana bişey demiyolar...dün akşam yengemden öğrendim..babam yine kriz geçirmiş,stend takılmış damara şimdi iyiymiş ve bu olay olalı 2 hafta olmuş,üzülürüm diye demiyolar yaa..annemde dün sol tarafım ağrıyo,böbreklerde mi bişey var acaba diye doktora gitmiş,karaciğerde kist var demişler..ameliyat olsanda tekrarlar böyle yaşayacaksın demişler...gençlik ne kadar kıymetli bir nimet..yaşlandıkça her türlü dert hastalık çıkıyo..ama biz gençliğin kıymetini bilmiyoruz..gençken ibadet etmek varken,yaşlandıkça ölüm aklımıza geliyo..ayyy offff aldırmayın siz bana..sabah sabah içinizi karartmayayım...
:84:gülonunda sapığı türemiş...ne kaa güzel..ne kaa güzel...ben çaptan düştüm sanırım...artık eski tazelik ve gözelliğim gidiyo olsa gerek,hiç sapığım falan yok ya...hayır yani eskiden yolda yürürken laf atarlardı en azından...artık yüzüme bakan yokkk..
evet canım dahada rahatım şimdi.
Demin doktorumu aradım çok iyi bir özelliği var cep nosunu veriyor ne sormak istersen düşün ağustos ayında gitmiştim tanıdı beni 1 hafta sonra gel dedi kasıklarım ağrıyor belim falan dedim ağrıyacak normal ilaç önermiyorum şimdi bekle 1 hafta sonra görüşürüz dedi
tühh gülomu kaçırmışımmm kızlar gelinde azcık kaynatak ben bi kaçgün giremem heraldeee
burdayım edoşum nasılsın
araştırma yapıyodum kullandığım ilaçlar kilo yaparmı diye 1ayda 3kilo aldım
burdayım edoşum nasılsın
araştırma yapıyodum kullandığım ilaçlar kilo yaparmı diye 1ayda 3kilo aldım
geldim...ne bağırıyon parmak kadar çocuğa....tabiki aldığın ilaçlar kilo yapar...ama nasıl desem kilodan daha çok vucutta su tutulması yarattıkları için kilo yapıyolar..yani bölee daha şiş kilolu ağır hissediyosun kendini..ama 1 ay sonra etkisi kalmayınca,eğer birde boğazını kısabilirsen ve de hareketli bi yaşam tarzın varsa eriyip gidiyo kilolar..bebiş gelsin yeterki takma sen kiloyu...bak böylede çok güzelmişsinki sapıkların var....
iyim gülom ne edem 10 kaldı ya reglime benimde içime düşmeye başladı yine kurtlar
aşılama yapılırken kullandığınmı ne ilacı gülom :26: kış ayındayız ya gülom normaldir bende aldım sanırım tartılmaya korkuyorum :18:
aşılama yapınmadım canım klomenle çatlatma iğnesi vurundum geçen ay onlar yaptı herhal nazomun dediği gibi yoksa hiç böle hızlı kilo almamıştım neyseeeekafam karışık işte
bende hergün aklıma geliyo 11gün kaldı diyom sonra başka bişey düşünüyom amannnnn yaaa kafayı kimse sıyırmadan inş.gelir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?