saol azize gırtlak kanseri teşhisi konuldu ama çok erken tehşis olduğu için ameliyatla temizlemeleri mümkünmüş onun için ...
aaa ravzanurcum kıskanma senide bekleriz inş.akşam herifcim oturmasa ben yine burdayım beklerim tatlım
kızlar babamı yarın yatırcaklarmış perşembede ameliyatı var sonrasında da radyoterapiye başlıyacaklarmış...
evet canmm Allahın izninlebi oğlum var bide kızım olcak inşallah
ben 15 haftalıktım öğrendiğimde çok net gördüm dr.göstermişti.
ayy canmm yaa...ALLAHIM korusun babacığını sizlere bağışlasın.
inşallah temizlenir canmm.
canim buyuk gecmis olsunnnn .acil sifalar versin rabbimmm
çok geçmiş olsun canım benim işallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur
benim koca 9,5 ta yataga gidiyo giderken benide cagiriyo amaaama uyutup gelirim belkimm:86:
canim buyuk gecmis olsunnnn .acil sifalar versin rabbimmm
sao azize inşalla kavuşacak eski sağlığına ben inanıyorum..
çok güzel duygular ben odasını şmdiden hazırlamaya başladım rabbim sağlısını nasip eylesn ama kız çocuklarını cicili biicili oluyorlar kendileriini sevdiriyorlar.İşallahh kızım olurr
offffffff kızlar yaa facemi sapık dadandı mesaj atıp duruyo niye bukadar güzelsin sende bukadar güzel olmasaydın diyo şiir yazıyo ayyyy nasıl sinirlendim
beklerimm canım
offffffff kızlar yaa facemi sapık dadandı mesaj atıp duruyo niye bukadar güzelsin sende bukadar güzel olmasaydın diyo şiir yazıyo ayyyy nasıl sinirlendim
aaaaaa resimlerini kaldır hemen...tanıdık biri olmasın sakın senle dalga geçmek için olur mu olur valla...
Allah gönlüne göre versin canmm...ama daha çok erken hazırlık için bence bekle canmm
7aylık olana kadar.
bekle gulommmmmm:86::86:
resim koyma canim fece:26:
valla benimde aklıma geldi azizem tanıdık olabilir diye hakaret dolu mesaj yazdım gönderdim hala ısrarlı eşin çok şanslı çok güzzelsin deyip duruyo hesaplarımı tekrar kontrol edip herşeyi gizleyem
evet haklısın ama ilk olunca işte :2:
olsun sen yinede bekle canmm...büyükler iyi değil derler...doğruda söylüyolar.
sabırla bekle sendaha ben hala bile almadığım çok şey var...sağlıkla doğsunda bebişim herşey olur alınır nasılsa.
canım bende gizledim zannediyodum gizli biliyorum yapamazsam akşam eşim e yaptıtrırım neyse kesildi göndermiyo artıkben hesaplarımı hep gizledim sadece arkadaşlarım görüyo resimleri...
anaam sapık...
benim esim zaten uyuz su fece olayinabana diyo birsey duyayimm ozaman gorusurz bende diyom benim sadece arkadaslarim beni goruyo diyom resimleri yuklememi istemiyo :86:bende diyom bisey olmazzz sen merak etmee eee insanin karisi guzel olunca dermisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?