Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aaa ravzanurcum kıskanma senide bekleriz inş.akşam herifcim oturmasa ben yine burdayım beklerim tatlım

benim koca 9,5 ta yataga gidiyo giderken benide cagiriyo amaaama uyutup gelirim belkimm:86:

kızlar babamı yarın yatırcaklarmış perşembede ameliyatı var sonrasında da radyoterapiye başlıyacaklarmış...

canim buyuk gecmis olsunnnn .acil sifalar versin rabbimmm

evet canmm Allahın izninle bi oğlum var bide kızım olcak inşallah
ben 15 haftalıktım öğrendiğimde çok net gördüm dr.göstermişti.

çok güzel duygular ben odasını şmdiden hazırlamaya başladım rabbim sağlısını nasip eylesn ama kız çocuklarını cicili biicili oluyorlar kendileriini sevdiriyorlar.İşallahh kızım olurr

çok güzel duygular ben odasını şmdiden hazırlamaya başladım rabbim sağlısını nasip eylesn ama kız çocuklarını cicili biicili oluyorlar kendileriini sevdiriyorlar.İşallahh kızım olurr

Allah gönlüne göre versin canmm...ama daha çok erken hazırlık için bence bekle canmm
7aylık olana kadar.

offffffff kızlar yaa facemi sapık dadandı mesaj atıp duruyo niye bukadar güzelsin sende bukadar güzel olmasaydın diyo şiir yazıyo ayyyy nasıl sinirlendim

offffffff kızlar yaa facemi sapık dadandı mesaj atıp duruyo niye bukadar güzelsin sende bukadar güzel olmasaydın diyo şiir yazıyo ayyyy nasıl sinirlendim

aaaaaa resimlerini kaldır hemen...tanıdık biri olmasın sakın senle dalga geçmek için olur mu olur valla...

aaaaaa resimlerini kaldır hemen...tanıdık biri olmasın sakın senle dalga geçmek için olur mu olur valla...

valla benimde aklıma geldi azizem tanıdık olabilir diye hakaret dolu mesaj yazdım gönderdim hala ısrarlı eşin çok şanslı çok güzzelsin deyip duruyo hesaplarımı tekrar kontrol edip herşeyi gizleyem

bekle gulommmmmm:86::86:

resim koyma canim fece:26:

canım kızımın resmi var bende sadece geçenlerde iki tane koymuştum arkadaşlar görelim felan diyince bakayım gizlenirse öle yaparım olmadı silerim

valla benimde aklıma geldi azizem tanıdık olabilir diye hakaret dolu mesaj yazdım gönderdim hala ısrarlı eşin çok şanslı çok güzzelsin deyip duruyo hesaplarımı tekrar kontrol edip herşeyi gizleyem

ben hesaplarımı hep gizledim sadece arkadaşlarım görüyo resimleri...
anaam sapık...

evet haklısın ama ilk olunca işte :2:

olsun sen yinede bekle canmm...büyükler iyi değil derler...doğruda söylüyolar.
sabırla bekle sen daha ben hala bile almadığım çok şey var...sağlıkla doğsunda bebişim herşey olur alınır nasılsa.

benim esim zaten uyuz su fece olayinabana diyo birsey duyayimm ozaman gorusurz bende diyom benim sadece arkadaslarim beni goruyo diyom resimleri yuklememi istemiyo :86:bende diyom bisey olmazzz sen merak etmeeeee insanin karisi guzel olunca dermisimmm

haklısın ama çarşıya pazara gidince görünce dayanamıyorum eve annemde öyle diyo en az 6 aylığını doldursun diyo ama buunu bide benim deli gönlüme anlatn olsaama işallahh sağlıklı olsunlarda gerisi nasıl olsa gelir senin doğum ne zamana normal doğum mu olacak..

ben hesaplarımı hep gizledim sadece arkadaşlarım görüyo resimleri...
anaam sapık...
canım bende gizledim zannediyodum gizli biliyorum yapamazsam akşam eşim e yaptıtrırım neyse kesildi göndermiyo artık

kızzz ravzanurcum güzel olmak sapıklığa davetiyemi çıkarmalı benim eşimde kızar ama saklamam akşama sölerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…