Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aziecim hoşgeldin..nasılsın?gerçi okuyorum,alıyorum haberlerini ama denk gelemiyoruz..herşeylerini aldın mı bebişin?bir de sezeryanı genel mi,spinal falan mı düşünüyorsun?

hoşbuldum nazom evet canmm hazır herşeyleri bi kızımızı bekliyoz Allahın izninle.
yarın kısmetse dr.umla konuşcam hangisini önerirse onu yapcam...ama ben önce sölicem sipinal yada epidural olmak istediğimi hangisi daha uygunsa artık...narkoz istemiyom...eşimde kızıyo bana olmaz diyo uyu uyan herşey olup bitmiş olsun.

ahhh ahh...ben doğurcammı yaa inanamıyom hala sanki yıllardır hamile gibiyim yaaa valla sıkıllıyom bazen eski vücudumu özledim kocamı özledim

bende yıllardır hamile gibiyim ama ortada bebik yok bende olmayan bebekimi özledim :78:
çok az kaldı azize hepsine kawuşucaksın bianda resimlerden gördüğüm kadarıyla çok kilo almamışsın bi göbek war oda meryem ceren gelince inicek eee daha nolsun kızın koynunda göbik inik kocik yanında yakışıklı bide oğlun war ohhh deymeyin azizenin keyfineeee yaniii

nazom profile kodum baksana nasıl başkada yüklerim bi bak

allah iyiliğini versin hemi sonlara doğru dahabi geçmek bilmiyo yaaaa...
tatlım senin facen var mı?

kıskansın biraz iyidir elindekinin kıymetini bilsin dimi ama

bu gün annem gelcek yarın kısmetse dr.randevum var canmm...daha banyoya gircem kıl tüy operasyonu yapcam bu göbekle nasıl zor bu iş offfffff

evet azizem öle oldu bende dedim ne kızıyon kötü bişey demedi niye bukadar güzelsin dedi diyorum fıttırıyo sanada çok şanslı eşin dedi dedim iyice çilede çıktı dedimya eline geçse öldürecek

hosbulduk kuzularrrr .iyiyim vallahi simdi pasta yapmak istiyom ama eriniyorum dogrusuu:44:

yaa kız dur aklıma kötü kötü şeler sokma bende bugün evdeyim ne yapsam diyom sonra kendimi tutuyom kilolarla başım arada

bende dün sakızlı mohallebi yapmıştım şimdi onu yiyom ancak sütlü tatlı yiyebilirim...

bende dün sakızlı mohallebi yapmıştım şimdi onu yiyom ancak sütlü tatlı yiyebilirim...

bak beni kudurtmayın bende yaparım haaaaaaa zaten orucum herşeyi istiyo canım
dur gülsüm gelme böle şeylere sen
sen kilo verecen ne tatlısı

ne sandın edoşum başkanımızı maşallahı var

gülom yaaaa utandırmayın beni

eşim de akşam sen bu koca göbekle bile çok güzelsin diyo adam her yerimi inceliyo heryerin aynı bi göbek var diyo... hoşuma gidiyo böle demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…