aziecim hoşgeldin..nasılsın?gerçi okuyorum,alıyorum haberlerini ama denk gelemiyoruz..herşeylerini aldın mı bebişin?bir de sezeryanı genel mi,spinal falan mı düşünüyorsun?
ahhh ahh...ben doğurcammı yaa inanamıyom hala sanki yıllardır hamile gibiyim yaaavalla sıkıllıyom bazen eski vücudumu özledim kocamı özledim
bende yıllardır hamile gibiyimama ortada bebik yok bende olmayan bebekimi özledim :78:
çok az kaldı azize hepsine kawuşucaksın bianda resimlerden gördüğüm kadarıyla çok kilo almamışsın bi göbek war oda meryem ceren gelince inicek eee daha nolsun kızın koynunda göbik inik kocik yanında yakışıklı bide oğlun war ohhh deymeyin azizenin keyfineeee yaniii
kıskansın biraz iyidirelindekinin kıymetini bilsin dimi ama
bu gün annem gelcek yarın kısmetse dr.randevum var canmm...daha banyoya gircem kıl tüy operasyonu yapcambu göbekle nasıl zor bu iş offfffff
allah iyiliğini versin hemi sonlara doğru dahabi geçmek bilmiyo yaaaa...
tatlım senin facen var mı?
ewet war hatta ben seni gülonun listesinde gördüm şimdide ekledim bile
slm hoşgeldinnn nassın
hosbulduk kuzularrrr .iyiyim vallahi simdi pasta yapmak istiyom ama eriniyorum dogrusuu:44:selam hoşgeldinnn
durda bakam canmm
hosbulduk kuzularrrr .iyiyim vallahi simdi pasta yapmak istiyom ama eriniyorum dogrusuu:44:
azize maşallahküçük dilimi yuttum ne kadar güzelsin
azize maşallahküçük dilimi yuttum ne kadar güzelsin
bende dün sakızlı mohallebi yapmıştım şimdi onu yiyom ancak sütlü tatlı yiyebilirim...
tatlım çook sağol kuşumsende çok tatlısın valla
ne sandın edoşum başkanımızı maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?