Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Beni kutlayan herkeze çookkk teşekkür ederim ..darısı sizin başınıza hayırlısıyla... azize abla beni de listeye ekler misin? adet gürceğim gün 8 mayıstı. şimdi dr. gitçem bakalım neler dıycek öptüm hepinizi çokk :)

Benimde ilk bebek sezeryan
bakalım ikincisi randevü alıp doğurup geleceğim galiba
komik olacak heeeee güne gider gibi saat li saat li :roflol:

selam kızlar benım 20 gun gecmıştı kanda baktırdık 2. 48 cıkmıştı 10 gun sonra gel dıdaha yapalım demıştı kahverengı lekeler gelıyordu duphaston verdı sonra 2 gun dur kanamam var pıhtı seklınde gelıyor du gun ıdrar testı yaptım sılık pozıtıf cıktı bebem duştuyse ıdrarda cıkarmı

Canım bebek düştüyse idrarda cıkar mı bilmiyorum ama kürtaj olduktan sonra idrarda 10 gün cıktıgını duymustum sen neden doktora gitmiyorsun? bence git bir baktır umarım önemli birşey değildir

Canım bebek düştüyse idrarda cıkar mı bilmiyorum ama kürtaj olduktan sonra idrarda 10 gün cıktıgını duymustum sen neden doktora gitmiyorsun? bence git bir baktır umarım önemli birşey değildir

yarın gıtcem kafam karıştı kurtajda cıktına gore duşuktede cıkardır herhalde bu kadar kanamaya bebekmı dayanır

eklerim güzelim opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun bebişin

slm kızlar ben geldim...
dışarsı çok sıcak alışveriş yaptım eve zor attım kendimi hemen duşa girdim şimdi
rahatladım bayanssulusmile

........................................................................................

Kızlar ben 4 aydır folic plus içiyorum ve doktorumun tavsiyesiyle sabah akşam yemeğimi yerken arada alıyorum, ve yine onun tavsiyesiyle en az 2 bardak suyla alıyorum, ne kadar bol suyla alırsanız okadar iyiymiş haberiniz olsun yerimseniben

eeee...kismecikler yokkk...of yaa kızlar ben çok kilo aldım..kafayı yiycem..aylardır folik asit kullanmaktan ve de her ay belki bebiş vardır diye diyet yapamamaktan..bulduğumu yemekten tam 4 kilo almışım..deniz mevsimi geliyo bu vucutla mayomu giyilir.kaydirigubbakcemile3..aslında biraz egzersiz ve boğazımdan kısarak istediğim zaman kilo verebilen bi bünyem var ama dedim ya..ya bebiş varsa?akannehir..gerçi ovulasyon zamanım geçti..eğer bişey olsaydı az çok belli olurdu..bende hiçç bir belirti yok..demekki bu ayda olmadı..çokta üzülmeyeceğim olmazsa..sonbahara doğru hamiş kalmak daha uygun benim için.Allah bilir tabi..antalyanın sıcağında çok zor valla.Allah hamişlere kolaylık versin..kafamçokkarıştı

.....................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…