heeeytt slmlrhihoyyythihoyyyt
selam kislarrrbayanssulusmile
gezdim gezdim geldim.kaydirigubbakcemile
ama simdiden bayilcak gibiydim yaza napcam bilmiyorum cok bunaltiyo havalar :CüvCüv::sinifsinif::çok üzgünüm:
slm tatlım ayy sonunda ses geldi barii........offfffffffffff yanıyom ben ara ara sıcak basıyoo mafoldumben
ayyy sorma cnm yaaa çok fena böyle ara ara fenalık geçircek gibi oluyorum bide sen izmirdesin. off ama burdada deniz var nem olunca kötü oluyo yapış yapış püfff duşa girmek istiyom ben yaaa bayanssulusmile
selam kislarrrbayanssulusmile
gezdim gezdim geldim.kaydirigubbakcemile
ama simdiden bayilcak gibiydim yaza napcam bilmiyorum cok bunaltiyo havalar :CüvCüv::sinifsinif::çok üzgünüm:
slm cnm nerelerdesin sen böyle hiç görünmüyosun opuyorumnanaktan
yanacaksın tabi kız taze anne valla buralarda sıcakta evlerimiz iyi yine serin nasıl gidiyo:lepi:
geldim hemen dusa attim kendimi zatenkaydirigubbakcemile2
valla yemekte yapmadim bgn tost yapcam yada 2 yumurta kirarim napim ayakta durcak halim yok:dilcikar:
Aman nerde olacağım...Fare gibi o topikten bu topiğe geziyorum...Çok durgun hepsi...Bu havalarda pc başında olacaklarına bu hatunlar bu sıcakta dışarıda geziyorlar sanırım...Başlarına güneş geçecek vallah...
valla cnm şimdilik iyi araq ara sıcaklık ve karın ağrısı oluyo neyseki bizimde evler serin.Sen neler yapıyosun doktora gitcen dimi bak sakın ihmal etme çok kızarımmmklava: herşeyin başı sağlık cnm benim olumunekankayizsmile
Kızlar şimdi koçiş aradı...Yarın izinli ve pazar gece 23:00 işe gidecek...2 gün yazlıkta kaladım dedi...Orda internet yok...Giremeyebilirim...Laptop var wınn var ama eşimden sıra gelirse belki uğrarım arada...Off hiç çekilmez şimdi katınvalide yanı...
sağol tatlım yaa kafam acıdı haa:çok üzgünüm:canım diyorumki hazirana kadarda bekleyim yine olmazsa o zaman gideyim zaten geçen ay doktorum bikaç aydaha bekle demişti.ben herşeyi kafaya takan sorun eden birisiyim geçen ay stresli geçti buay hiçbişey düşünmeyeceğim öyle deneyim diyom
Kızlar şimdi koçiş aradı...Yarın izinli ve pazar gece 23:00 işe gidecek...2 gün yazlıkta kaladım dedi...Orda internet yok...Giremeyebilirim...Laptop var wınn var ama eşimden sıra gelirse belki uğrarım arada...Off hiç çekilmez şimdi katınvalide yanı...
tatlım tamam ama senin bu ayki kanaman anlattığına göre biraz değişik geldi ben sana ondan git diyorum bi kontrol etsin durumunu anlat normalmi değilmi olumunekankayizsmile
bakayım canım yaa regl bitsin bi bakem.kız geçmişi okduysan kocişe kızdım birazda ondan vazgeçtim ne acele ediyon dedi olur biraz bekle deyince benim şarteller attıklava nun için de biraz daha bekleyim diyorym:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?