Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam kislarrrbayanssulusmile
gezdim gezdim geldim.kaydirigubbakcemile
ama simdiden bayilcak gibiydim yaza napcam bilmiyorum cok bunaltiyo havalar :CüvCüv::sinifsinif::çok üzgünüm:

ama simdiden bayilcak gibiydim yaza napcam bilmiyorum cok bunaltiyo havalar :CüvCüv::sinifsinif::çok üzgünüm:

ayyy sorma cnm yaaa çok fena böyle ara ara fenalık geçircek gibi oluyorum bide sen izmirdesin. off ama burdada deniz var nem olunca kötü oluyo yapış yapış püfff duşa girmek istiyom ben yaaa bayanssulusmile

ayyy sorma cnm yaaa çok fena böyle ara ara fenalık geçircek gibi oluyorum bide sen izmirdesin. off ama burdada deniz var nem olunca kötü oluyo yapış yapış püfff duşa girmek istiyom ben yaaa bayanssulusmile

geldim hemen dusa attim kendimi zatenkaydirigubbakcemile2
valla yemekte yapmadim bgn tost yapcam yada 2 yumurta kirarim napim ayakta durcak halim yok:dilcikar:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız hamişler öyle öğlenin sıcağında çıkmayın dışarı akşam serinlikte çıkın tansiyonunuz felan çıkarklava:

slm cnm nerelerdesin sen böyle hiç görünmüyosun opuyorumnanaktan

Aman nerde olacağım...Fare gibi o topikten bu topiğe geziyorum...Çok durgun hepsi...Bu havalarda pc başında olacaklarına bu hatunlar bu sıcakta dışarıda geziyorlar sanırım...Başlarına güneş geçecek vallah...

yanacaksın tabi kız taze anne valla buralarda sıcakta evlerimiz iyi yine serin nasıl gidiyo:lepi:

valla cnm şimdilik iyi araq ara sıcaklık ve karın ağrısı oluyo neyseki bizimde evler serin.Sen neler yapıyosun doktora gitcen dimi bak sakın ihmal etme çok kızarımmm klava: herşeyin başı sağlık cnm benim olumunekankayizsmile

Kızlar şimdi koçiş aradı...Yarın izinli ve pazar gece 23:00 işe gidecek...2 gün yazlıkta kaladım dedi...Orda internet yok...Giremeyebilirim...Laptop var wınn var ama eşimden sıra gelirse belki uğrarım arada...Off hiç çekilmez şimdi katınvalide yanı...

geldim hemen dusa attim kendimi zatenkaydirigubbakcemile2
valla yemekte yapmadim bgn tost yapcam yada 2 yumurta kirarim napim ayakta durcak halim yok:dilcikar:

ohh sıhhatler olsun canımm bebişinde sende rrahtlamışınız.afiyet olsun ne canın sitiyosa onu yap ye yorgun olunca bende öyle geçiştyiriyorum napimmmm kaydirigubbakcemile5

valla al benden de o kadar ben yokken muhabebt kaynıyo ben açınca kimsecik yok boshayallersmile sen nasılsın cnm olumunekankayizsmile

sağol tatlım yaa kafam acıdı haa:çok üzgünüm:canım diyorumki hazirana kadarda bekleyim yine olmazsa o zaman gideyim zaten geçen ay doktorum bikaç aydaha bekle demişti.ben herşeyi kafaya takan sorun eden birisiyim geçen ay stresli geçti buay hiçbişey düşünmeyeceğim öyle deneyim diyom

olsun kızzz git 2 günden bişicik olmaz.Hem değişiklik olur kafanı dağıtırsın canım benim kaydirigubbakcemile2

tatlım tamam ama senin bu ayki kanaman anlattığına göre biraz değişik geldi ben sana ondan git diyorum bi kontrol etsin durumunu anlat normalmi değilmi olumunekankayizsmile

değişiklik olur işte kız kayınvalideyide takma kafanı dinle 2gün:lepi:

tatlım tamam ama senin bu ayki kanaman anlattığına göre biraz değişik geldi ben sana ondan git diyorum bi kontrol etsin durumunu anlat normalmi değilmi olumunekankayizsmile

bakayım canım yaa regl bitsin bi bakem.kız geçmişi okduysan kocişe kızdım birazda ondan vazgeçtim ne acele ediyon dedi olur biraz bekle deyince benim şarteller attıklavanun için de biraz daha bekleyim diyorym:kedi:

bakayım canım yaa regl bitsin bi bakem.kız geçmişi okduysan kocişe kızdım birazda ondan vazgeçtim ne acele ediyon dedi olur biraz bekle deyince benim şarteller attıklavanun için de biraz daha bekleyim diyorym:kedi:

evet cnm gördüm ama olsun sen ne bakıyon ona ne derse desin.herşey bizde bitiyo onalr çok rahat herzamn zaten onlar olsaymış bu rahatlıkla hemncik hamile klalırlarmış kaydirigubbakcemile3 . Ne bilim cnm biraz değişik oldu dedin ya kanama ben ondan dolayı ihmal etmeni istemem boşver kocişi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…