Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Allah bağışlasın...kızı da garantilemişin....bende çok kız olsun istiyorum...tabi her şeyden önce hayırlısı sağlıklısı olsun....

inş.istediğin gibi olur tabi sağlıklı olması herşeyden önemli hayırlısı olsun ben ikinciyida kız istiyom kızı çok seviyorum:Saruboceq:

tmm kızlar hadin görüşürük öptümmmopuyorumnanaktan

bende çıkam bari hekeşler gitti welcomecim cevabını bekliyorum byyyyopuyorumnanaktan

tamam o zaman welcomecımsana sorayım nasıl olduğunu internette baktım ağrılı oluyo felan diye yazıyodu bide hastanedemi yoksa özelemi çektirdin bende yara varya bişey olurmu bilmiyorumkismile

Canım dr. dediği gün gittim...O sandalyeye oturdum...Dr. vajinayı açtırdı...Biraz temizledi...Sonra sunta taktı...Suntayı takarken bişey hissetmedim canım...Sadece biraz içimi gıdıkladı...Ardından iğne vurdu...İğneyide hissetmedim ama sonra yavaş yavaş ağrı olmaya başladı...Ağrı şeklide gaz sancısı veyada adet sancısının biraz fazlası...O iğnedeki ilaç yumurtalıklara giden kanalları şişiriyormuş yani gaz sancısı yaratıyor...Sonra flim odasına geçtik...Orda röntgen masasına yattım...2 tane yine iğneyle ilaç saldı o taktığı sunta yardımıyla sadece ilacın soğukluğunu hissettim ben ve 2 tüpümde Allah ıma şükür açık çıktı...Sonra suntayı çıkardı...Bu kadar yani...

sağol canım yaa hastanedemi çektirdin

sağol canım yaa hastanedemi çektirdin

Yok canım...Dr. iğneyi ve suntayı muayenesinde taktı sonra arabamızla 2 dk. yere flim için gittik...Özeldi yani...Ssk hastesinde burda çekimi yok zaten...Yarı özel yarı ssk hastanesinde vardı ama ben dr. çekmesini istedim...Dr. bana ücret 350 ytl almış...

bende özele gideceğimde fiyat öğrenek istedim çok sağol tatlım bilgilerin için yara varken çektirmek nasıl olurki acaba sabah arayacağım doktorumu bakem ne diyecekbilmiyorumkismile

bende özele gideceğimde fiyat öğrenek istedim çok sağol tatlım bilgilerin için yara varken çektirmek nasıl olurki acaba sabah arayacağım doktorumu bakem ne diyecekbilmiyorumkismile

Canım yara varsa onu bilemiyorum...Dr. yönlendirir seni zaten...Yalnız normalde yara varken yara yakılıyor biliyorum...

Canım yara varsa onu bilemiyorum...Dr. yönlendirir seni zaten...Yalnız normalde yara varken yara yakılıyor biliyorum...

doktorum yaranın engel olmadığını doğum sonrası yaktırmamı söyledi kararsızım yanisabah arayım ne derse ama önümüadeki ay kesin yaktıracağım hamile kalmazsam

görüşürüz tatlım bana müsade 1 2 saat sonra yine gireri işlerimi halledeyimopuyorumnanaktan

canım benim yaa opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ya ben diyom ki bu kadar uğraşana kadar yaz tatilimde tüp bebek mi yaptırsak......koci de ban illahi diyo...ama ne biliyim ben bazıları da şakatanak hamiş kalıyo...

cnm ya dur ne tüp bebeği senin kaçıncı denemen ve ilkmi olcak, bilmiyorum ama bence biraz daha bekle eminim normal yollardan olacaktır.Ama işte bizim istediğimiz zaman değilde Rabbimin yazdığı zaman oluyo o yüzden hayırlısı için dua etmekten başka yyapcak bişey yok cnm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…