selam arkadaşlar...
gökkuşağım canım hayırlı doğumlar Allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallahhhhhh.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gülom sen nasılsın?
selam arkadaşlar...
gökkuşağım canım hayırlı doğumlar Allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallahhhhhh.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gülom sen nasılsın?
selam canım nasılsın
iyilik valla ne olsun gün sayıyoruz aybencimle sıra onda sora bende biz herkezi takip eder beraber gün sayardık bize gelene kadar kimseler kalmadı
neyse hayırlısıyla 36haftalık olduk sağlıkla bebişlerimizi alırız inş.
aybencim senin az kaldı 2gün var Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla al bebişini kucağına
Hadi hayirli haberlerle gel Canim...as kalmis. 2 günselama canlar. 03.11.2011 saat 9:00 da kızımız geliyooooor. 2 gün kaldı çok sabırsızlandım. gülsüm üm sıra sende hadi bakalım kuzummm. yehhuuuuuu herkes hamiş kaldı herkes doğurdu nekadar güzel yaaaa...canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
selam canım nasılsın
iyilik valla ne olsun gün sayıyoruz aybencimle sıra onda sora bende biz herkezi takip eder beraber gün sayardık bize gelene kadar kimseler kalmadı
neyse hayırlısıyla 36haftalık olduk sağlıkla bebişlerimizi alırız inş.
aybencim senin az kaldı 2gün var Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla al bebişini kucağına
Rabbim yardımcın olsun aybencim umarım kolayca rahatça atlatmışsındır şuan tatlı kızın kollarındadır ayyyyyyyyyyy tebrikler canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat eylesin niş.selama canlar. 03.11.2011 saat 9:00 da kızımız geliyooooor. 2 gün kaldı çok sabırsızlandım. gülsüm üm sıra sende hadi bakalım kuzummm. yehhuuuuuu herkes hamiş kaldı herkes doğurdu nekadar güzel yaaaa...canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
canm seninde az laldi sabret
ben geldimmmmm
bende diyodum kulaklarım niye çınlıyoyaa gülom..azizem sitem etmişsiniz ama eski çamlar bardak oldu,fırsat bulup kendime 2 dakka ayıramıyorum ki,arada bir bakınıyorum kimsecikler yok.zaman su gibi geçiyo gerçekten..gülsüm bile doğurcak nerdeyse doğuranlar büyüttüler bile..Vera'mızda bugün teşrif ettiler dünyamıza.inanın şunu yazarken bile en az 5 kere kalktım.Paşamız iyi maşallah da diş çıkartacak sanırım pek huysuz ne zamandır.ben büyük bi hızla kilo vermeye devam ettim eskiden 40 bedenken şimdi 38 bedenim.hala emişiyoruz onun faydası sanırım.valla tek başına ve 2 çocukla günlerim nasıl geçiyo anlamıyorum.oğlanı uyutup koştur koştur ev işi,onda da elini 10 kere bulaşıktan çıkartıyosun.ev işi hiçç bitmiyo zaten.tam bir hooh diyecekken uyanıyo..altıydı..mamasıydı derken akşam oluyo.hele şimdi hep yanında insan olsun istiyo,yürüteçle evi turluyo ama kesmiyo demek ki.perdelerime dadandı.ilk fırsatta gidip onları ağzına sokuyo.:52ee birde genç kızımız var evde bana çok yardımcı oluyo sağolsun ama o da okul döneminde ,4 gözle okuldan dönmesini bekliyorum,gelir gelmez satıyorum oğlanı.:bu yaştan sonra naptım ben dediğim zamanlar oldu ama şimdi iyikide olmuş diyorum.sil baştan anneliği yeniden yaşıyorum.Allah isteyen herkese versin.geçen noldu.ben doğumdan sonra 4 ay adet olmadım.sonra oldum.geçen ay da 4 gün gecince bende bir panik sormayın.resmen yusuf yusuf test aldım..idrarı damlattım ve hayatımda ilk defa tek çizgi çıksın diye dua ettim.neyseki negatifti ve akşamına geldi kırmızılar..derin bir oh çektim.işte böle arkadaşlar benim hayatım koşturmacayla geçiyo,kaşlarım bile orman olmuş bi gidip aldıramadım Allah bütün bebeişlerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.gülsümcüm sanada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.bu arada başka bi topic açarak devam etme fikrini beğendim.burdan kızlara da duyuralım.eski tayfayı bi araya getirelim.bebişleri büyütürken tecrübelerimizi paylaşalım güzel olur valla.hepinizi çok öpüyorum.
nerdesiniz kızlar
gülom noldu doğurdunmu canım :44:
selam kızlar bende geldim aranıza.. 18 haftalığım bende. nisanda doğum inşallah bakalım :)
benim de on haftalık şu anda herkese kolay ve saglıklı doğumlar inşallah...
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım :)) bende 8 buçuk haftalık hamileyim rabbim kucağıma almayı naşıp etsin inşallah..doğum yapacak arkadaşlarada rabbim yardım etsin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
hoşgeldiniz kızlar
Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inş.topikdeki arkadaşlar doğum yaptığı için pek uğrayamıyolar buraya benimde inş.az kaldı 38haftaya geride bıraktık şükür gün sayıyoruz meleğime hayırlısıyla gelir inş.sabırsızlıkla bekliyorum
darısı sizlere sorunuz felan olursa memnuniyetle cevaplarım
hoşbuldukkk .. Allah yardımcın olsun.
sağol canım
nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?