Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam arkadaşlar...

gökkuşağım canım hayırlı doğumlar Allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallahhhhhh.

güzel haberlerini bekliyoruz canım.

gülom sen nasılsın?

selam arkadaşlar...

gökkuşağım canım hayırlı doğumlar Allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallahhhhhh.

gülom sen nasılsın?

selam canım nasılsın
iyilik valla ne olsun gün sayıyoruz aybencimle sıra onda sora bende biz herkezi takip eder beraber gün sayardık bize gelene kadar kimseler kalmadı
neyse hayırlısıyla 36haftalık olduk sağlıkla bebişlerimizi alırız inş.
aybencim senin az kaldı 2gün var Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla al bebişini kucağına

selam arkadaşlar...

gülom sen nasılsın?

selama canlar. 03.11.2011 saat 9:00 da kızımız geliyooooor. 2 gün kaldı çok sabırsızlandım. gülsüm üm sıra sende hadi bakalım kuzummm. yehhuuuuuu herkes hamiş kaldı herkes doğurdu nekadar güzel yaaaa... canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm

Hadi hayirli haberlerle gel Canim...as kalmis. 2 gün Allah kurtarsin senide bebisinide.:34

canm seninde az laldi sabret

Rabbim yardımcın olsun aybencim umarım kolayca rahatça atlatmışsındır şuan tatlı kızın kollarındadır ayyyyyyyyyyy tebrikler canım benim Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlat eylesin niş.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy VERA hanımda artık aramızda
şimdi sıra bende :18:korku başladı tırsınyorum
canm seninde az laldi sabret

evet azizecim az kaldı bakalım hayırlısıyla aybende kurtuldu şükür sıra benim kuzuda hayırlısıyla darısı başımıza inş.

ben geldimmmmm
bende diyodum kulaklarım niye çınlıyoyaa gülom..azizem sitem etmişsiniz ama eski çamlar bardak oldu,fırsat bulup kendime 2 dakka ayıramıyorum ki,arada bir bakınıyorum kimsecikler yok.zaman su gibi geçiyo gerçekten..gülsüm bile doğurcak nerdeysedoğuranlar büyüttüler bile..Vera'mızda bugün teşrif ettiler dünyamıza.inanın şunu yazarken bile en az 5 kere kalktım.Paşamız iyi maşallah da diş çıkartacak sanırım pek huysuz ne zamandır.ben büyük bi hızla kilo vermeye devam ettim eskiden 40 bedenken şimdi 38 bedenim.hala emişiyoruz onun faydası sanırım.valla tek başına ve 2 çocukla günlerim nasıl geçiyo anlamıyorum.oğlanı uyutup koştur koştur ev işi,onda da elini 10 kere bulaşıktan çıkartıyosun.ev işi hiçç bitmiyo zaten.tam bir hooh diyecekken uyanıyo..altıydı..mamasıydı derken akşam oluyo.hele şimdi hep yanında insan olsun istiyo,yürüteçle evi turluyo ama kesmiyo demek ki.perdelerime dadandı.ilk fırsatta gidip onları ağzına sokuyo.:52ee birde genç kızımız var evde bana çok yardımcı oluyo sağolsun ama o da okul döneminde ,4 gözle okuldan dönmesini bekliyorum,gelir gelmez satıyorum oğlanı.:bu yaştan sonra naptım ben dediğim zamanlar oldu ama şimdi iyikide olmuş diyorum.sil baştan anneliği yeniden yaşıyorum.Allah isteyen herkese versin.geçen noldu.ben doğumdan sonra 4 ay adet olmadım.sonra oldum.geçen ay da 4 gün gecince bende bir panik sormayın.resmen yusuf yusuftest aldım..idrarı damlattım ve hayatımda ilk defa tek çizgi çıksın diye dua ettim.neyseki negatifti ve akşamına geldi kırmızılar..derin bir oh çektim.işte böle arkadaşlar benim hayatım koşturmacayla geçiyo,kaşlarım bile orman olmuş bi gidip aldıramadımAllah bütün bebeişlerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.gülsümcüm sanada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.bu arada başka bi topic açarak devam etme fikrini beğendim.burdan kızlara da duyuralım.eski tayfayı bi araya getirelim.bebişleri büyütürken tecrübelerimizi paylaşalım güzel olur valla.hepinizi çok öpüyorum.

ayyy nazom gelmş hoşgelmişsen:)) dimi canım bunca seneden sonra çok zor muş bebek bakmak ahh. ama bende iyi ki olmuş diyorum sen gibi...şimdi tada doyulmuyo valla:)evin neşesi herkezi güldürüyo yaptıklarıyla. bende emzirmeye devam 8.ay bitti Allahın izninle...:)
kızlar yeni topiki bu sayfata açmayalım ama burası gebelik bölümü...

isterseniz ben yine açarım nedersiniz güzeller?

maşşallah size bak büyümüşte yürüteçlerde geziniyo paşa:)bende ancak uyutunca bakabiliyorum kk.ya...uyanıkken imkansız hep oyun istiyo yanında illa ben olcam oynatıcam zilliyi:) abi okuldan gelince rahatım bende satıyom abiye:) bi kahfe keyfi yapıyom

selam kızlar; nasılsınız ?? hepinizin bayramı mübarek olsun...
uzun zamandır giremıyorum..vın arıza yarattı, şimdilik sorun yok çok şükür..geçenlerde eda yı aradım; açmadı telefonu, geride dönmedi..doğum yaptı hayırlı olsun diyecektım ve sesını duyacaktım ( hiç sesini duymadığım arkadaşımın:))) ama nasip olmadı...aybende doğum yaptı sanırım 03.11.tarıhı yazmış..umarım hayırlı doğumlar olmuştur..sağlıklıdır bebekleriniz..şimdi sıra gülomda..hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah..Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın..anlatılmaz bi duygu..
benım oğlum uyuyo şu anda teyzeleri..uyanmasını beklıyoruz, gezmeye gitcez de:)
5 gün sonra 5 ayımızı bitircez..vakıt ne kadar çabuk geçiyo..bi yandan sevinirken bi yandan üzülüyorum..seviniyorum çünkü oğlum büyüyo, üzülüyorum çünkü günler çabucak geçiyo ve işe başlama günüm yaklaşıyoo..düşündükçe stres oluyorum..çalışan anne olmak bu açıdan çok zor..kıme emanet ederim ben yavrumu..offfff offff...
benım yavrumda kabız olmuştu, hastaneye götürdük dünm acile. fitil verdiler, geçti şimdilik bakalım..inşallah tekrarlamaz...çok konuştum dimi kendinize çok çok iyi bakın...hepinizi çok seviyorum..hiç birinizi unutmadım, sohbetlerimiz çok güzeldi...sadece vakıt eskisi kadar bol değil......benımkı uyandı sesi geliyoo......hadi öptüm kızlar bye

nerdesiniz kızlar

gülom noldu doğurdunmu canım :44:

yok be canım doğurmadım bekliyoruz hayırlısı baklaım doktora her gidişimde sancı çıkıyo cuma gittim doktor nst sonucuna baktı sancın başlamış acile git muayne etsinler yatış yapsınlar dedi ama ben gitmedim hemmuayne canımı çok acıtıy hemde sancım ok sıklaşınca iderim ne gerek var erkenden hastany yatmaya eşimle çıktık geldik heralde haftaya olur gibi geliyo doğum hayırlısı bakalım:18:

selam kızlar bende geldim aranıza.. 18 haftalığım bende. nisanda doğum inşallah bakalım :)

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım :)) bende 8 buçuk haftalık hamileyim rabbim kucağıma almayı naşıp etsin inşallah..doğum yapacak arkadaşlarada rabbim yardım etsin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

selam kızlar bende geldim aranıza.. 18 haftalığım bende. nisanda doğum inşallah bakalım :)

benim de on haftalık şu anda herkese kolay ve saglıklı doğumlar inşallah...

hoşgeldiniz kızlar
Rabbim sağlıklı hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inş.topikdeki arkadaşlar doğum yaptığı için pek uğrayamıyolar buraya benimde inş.az kaldı 38haftaya geride bıraktık şükür gün sayıyoruz meleğime hayırlısıyla gelir inş.sabırsızlıkla bekliyorum
darısı sizlere sorunuz felan olursa memnuniyetle cevaplarım

hoşbuldukkk .. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…