Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canim eger kilon yoksa yukardan gorebiliyo doktor..ama goremezse alttan bakiyo...
ben ilk muayeneme kanamam olunca acil gitmistim cok kucuk oldugu icin alttan bakmisti.:kedi:
sukur simdilik bi sorunumuz yok yukardan bakiyo artik yasakkelime

ya ben 8 aylık evliyim ve bu sürede birden kilo aldım görenler zaten hamilemisin diyordu... eğer öyleyse bana altan bakar bilmiyorumkismile

Kızlar az önce bebişten gelince eşimi aradım...Adam kafayı sıyıracak bana bu ay bebek ver diyor...Test alayım mı deyip duruyor...Yoksa köpek alacak bu gidişle araştırıp duruyor sitede yavru köpekleri...

canım inaşallah bebiş vardır kaç günün geciyor

maşallah kızlar ne çabuk 8 sayfa yaptınız topiği akannehir

Yeni topiğin hayırlı olsun azizecim.Bu topik herkese şans getirir inş.

inşallah canmm çok sağol :Saruboceq: hepimiz bebiş için burda buluşuyoz artık...
bebişlerimizin yolunu hepbirlikte gözlicez ALLAHIN izninle :Saruboceq:

Canım yarın günüm...Ama ben 2 mayıs sabahı yapayım diyorum gelmezse yarın ama gelecek gibide durmuyor...Akıntım hala var süt gibi sulu...

insallah bebisin seninlerdir canimopuyorumnanaktan
dualarimiz seninle:1hug:

hamile arkadaşlar bebişlerin cinsiyeti belli olunca burdan haber verin listeye adınızın karşısına yazıcam güzeller zemuszemus

Canım yarın günüm...Ama ben 2 mayıs sabahı yapayım diyorum gelmezse yarın ama gelecek gibide durmuyor...Akıntım hala var süt gibi sulu...

canım bence acele etme tek çizgiyi görmek insanı hayal kırıklıgıyla üzüyor benım 11 günüm geciyordu öyle yaptım sık idrara cıkma ve yan taraflarımda agrı vardı ilk kez bu belirtiler oluyordu bende cok şüphelendim ama yapmadım test negatifi görmek istemıyordum adet olacagım varda test yapmadım olım diye bekledım 11 gün

hamile arkadaşlar bebişlerin cinsiyeti belli olunca burdan haber verin listeye adınızın karşısına yazıcam güzeller zemuszemus

daha adimi bile yazmadinnkiiiiiiiiiiiisenağlama

solemicem cinsiyetini kustum hih:dilcikar:

offf daha benim adetimin 2.günü aklinialirimsmile ooooo biticekte yumoş beklicezde pooofffffff

maşallah canım çok sabırlıymışın hakkatennnnnnnnnnnnnnnvereliniortak

azizecim ellerine saglık cok güzel olmuş ama c_n yi unutmuşsun sana küstü bak

daha adimi bile yazmadinnkiiiiiiiiiiiisenağlama

solemicem cinsiyetini kustum hih:dilcikar:

aaaaaa tatlımm ekle diye yazmışmıydın ki...
görmedim canmm bilmiyorumkismile
hemen eklerim şincik opuyorumnanaktan

masallah valla :)))
ben adet olmam gerekn gun yaptim cunku cok duzenliydi adetlerim gelmeyince esim dayanamadiCADIARZU
silikte olsa cikti hemen ertesi gunde kantestinde kesinlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…