canim eger kilon yoksa yukardan gorebiliyo doktor..ama goremezse alttan bakiyo...
ben ilk muayeneme kanamam olunca acil gitmistim cok kucuk oldugu icin alttan bakmisti.:kedi:
sukur simdilik bi sorunumuz yok yukardan bakiyo artik yasakkelime
hoşgeldin kuzum yerimseniben topikimizin adını nasıl olmuş?
Kızlar az önce bebişten gelince eşimi aradım...Adam kafayı sıyıracak bana bu ay bebek ver diyor...Test alayım mı deyip duruyor...Yoksa köpek alacak bu gidişle araştırıp duruyor sitede yavru köpekleri...
Yeni topiğin hayırlı olsun azizecim.Bu topik herkese şans getirir inş.
canım inaşallah bebiş vardır kaç günün geciyor
Canım yarın günüm...Ama ben 2 mayıs sabahı yapayım diyorum gelmezse yarın ama gelecek gibide durmuyor...Akıntım hala var süt gibi sulu...
Canım yarın günüm...Ama ben 2 mayıs sabahı yapayım diyorum gelmezse yarın ama gelecek gibide durmuyor...Akıntım hala var süt gibi sulu...
hamile arkadaşlar bebişlerin cinsiyeti belli olunca burdan haber verin listeye adınızın karşısına yazıcam güzeller zemuszemus
canım bence acele etme tek çizgiyi görmek insanı hayal kırıklıgıyla üzüyor benım 11 günüm geciyordu öyle yaptım sık idrara cıkma ve yan taraflarımda agrı vardı ilk kez bu belirtiler oluyordu bende cok şüphelendim ama yapmadım test negatifi görmek istemıyordum adet olacagım varda test yapmadım olım diye bekledım 11 gün
daha adimi bile yazmadinnkiiiiiiiiiiiisenağlama
solemicem cinsiyetini kustum hih:dilcikar:
maşallah canım çok sabırlıymışın hakkatennnnnnnnnnnnnnnvereliniortak
offf daha benim adetimin 2.günü aklinialirimsmile ooooo biticekte yumoş beklicezde pooofffffff
canım bence acele etme tek çizgiyi görmek insanı hayal kırıklıgıyla üzüyor benım 11 günüm geciyordu öyle yaptım sık idrara cıkma ve yan taraflarımda agrı vardı ilk kez bu belirtiler oluyordu bende cok şüphelendim ama yapmadım test negatifi görmek istemıyordum adet olacagım varda test yapmadım olım diye bekledım 11 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?