hoşgeldin tatlım yerimseniben biraz kendin bahset bizde seni tanıyalım kaydirigubbakcemile5
temmuzda evlendim canım 10 ay oldu iştee :)) yavaş yavaş düşünüyoruz bakalım kısmet ne zaman:)
hoşgeldin canım aramıza bende temmuzda evlendim ayın kacında evlendinizbilmiyorumkismile
hoşbulduk canımmm :))))
5 temmuzda evlendimm sen???
bende 11 temmuzda evlendim canım 6 gün var aramızda yenimi düşünmeye başladınız bebek ben 6 aydır istiyorum ama nasip ne zamansa o zaman olsun:)
amin canım seninde istedigin zaman bebişin göbüşüne gelir tatlımevet canım daha ilk denememiz aslında tam olarak düşünmüyoruz ama bu ay oluruna bıraktık:))
inşallah en kısa sürede bebişin göbüşüne gelir canımm:))
kislar insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi alicaz...kaydirigubbakcemile5
bende kararsizdim ama onu gordugum an hayatimda verdigim en guzel karar oldugunu anladim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
insallah kucagima aldigim gunleride paylasirim burdan rabbim izin verirse :ecrin_bebek:
yawww bende sizi arıyorum azizecim bu topikinde hayırlı olsun kuşummm. hep buradayız inş. öptümmm
civelek89 canim naptin gitmedinmi test almaya ben senden daha cok merak ettim valla insallah vardir bebisinolumunekankayizsmile:CüvCüv:
hoşbulduk canımmm :))))
5 temmuzda evlendimm sen???
bende 11 temmuzda evlendim canım 6 gün var aramızda yenimi düşünmeye başladınız bebek ben 6 aydır istiyorum ama nasip ne zamansa o zaman olsun:)
yawww bende sizi arıyorum azizecim bu topikinde hayırlı olsun kuşummm. hep buradayız inş. öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?