Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ay azizecim kociş yemege geldi oyüzden yazamadım görüşürüz tatlım öptümopuyorumnanaktan

bende 11 temmuzda evlendim canım 6 gün var aramızda yenimi düşünmeye başladınız bebek ben 6 aydır istiyorum ama nasip ne zamansa o zaman olsun:)

evet canım daha ilk denememiz aslında tam olarak düşünmüyoruz ama bu ay oluruna bıraktık:))
inşallah en kısa sürede bebişin göbüşüne gelir canımm:))

kislar insallah en kisa zamanda guzel haberlerinizi alicaz...kaydirigubbakcemile5
bende kararsizdim ama onu gordugum an hayatimda verdigim en guzel karar oldugunu anladim...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
insallah kucagima aldigim gunleride paylasirim burdan rabbim izin verirse :ecrin_bebek:

evet canım daha ilk denememiz aslında tam olarak düşünmüyoruz ama bu ay oluruna bıraktık:))
inşallah en kısa sürede bebişin göbüşüne gelir canımm:))
amin canım seninde istedigin zaman bebişin göbüşüne gelir tatlım

inşallah canım hamilelerin dilekleri kabul olurmuş cok teşekkür ederim a.s.

inşallah sende bebişini saglıklı kucagına alırsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civelek89 canim naptin gitmedinmi test almaya ben senden daha cok merak ettim valla insallah vardir bebisinolumunekankayizsmile:CüvCüv:

bende çok merak ettim sonucu ne çıktı acabaa

kızlarr bende hiç bi belirit yok hiç bişi hissetmiyorum sadece çok şişkinliğim var bilemedim needen

yawww bende sizi arıyorum azizecim bu topikinde hayırlı olsun kuşummm. hep buradayız inş. öptümmm

ufff yine kimsecikler yok olamaz yaaa:gitme:

civelek89 canim naptin gitmedinmi test almaya ben senden daha cok merak ettim valla insallah vardir bebisinolumunekankayizsmile:CüvCüv:

ya canm eşimden bi kaçamadımki.bugün evde uyudu.evde olunca hizmet bitmio.yarın sabah kan tahlili yaptırmam lazım çatlıycam artık.aradım.sabah 10:30 a kadar yapılıomuş buradaki sağlık ocağında.bi ara kaçamak yapmam lazım.

mujdeli haberi alcagimiza inaniyorum ben hadi hayirlisi olsun...:hulya:

hoşbulduk canımmm :))))

5 temmuzda evlendimm sen???

bende 11 temmuzda evlendim canım 6 gün var aramızda yenimi düşünmeye başladınız bebek ben 6 aydır istiyorum ama nasip ne zamansa o zaman olsun:)

kızlar bende temmuz ayında evlendim hihoyyyt 17 temmuz evlilik yıldönümümüz ALLAHIN izninle boshayallersmile 11.yılımız bitiyo

Son düzenleme:
firindan tepsiyi cikarttim...
tabi unuttum ne kadar sicak olabileceginiklava:
iki eliminde orta ve isaret parmagi yandi cok sizliyosenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…