Kızlar ben dr. gitmedim...Eşimle sanırım ben anlaşamıyorum...15 aydır hep aynı sorunlar var ama benim bebek isteğim nedense hep ağır bastı...Dr. randevumu iptal ettirdim...Aslında sizlerle çok paylaşmak istediğim şeyler var...Şimdi eşim işten gelecek...Eğer küçük pc girebilirsem burda olursanız dertleşiriz...İyi değilim yani...Ailevi sorunlarım ama kimseyle paylaşamıyorum...Kendimi hep suçlu görüyorum...Belki burda böyle bişeyi paylaşmam iyi değil yanlış ama birilerinle konuşma ihtiyacım var...
ben de seni öpüyorum tatlımnoldu kızlar size..havalar ısındı gevşediniz valla...yoksa pc yi boşlayıp temizliğemi daldınız..yoksa yoğun çalışmalardan sonra bitap mı düştünüz..canlanın bakalım gari...diloşş..hastaneden gelince yaz neler olduğunu okey?hepiciğinizi öptüm..sibelcimcimem senide çokkk öpüyorum..bir türlü denk gelemedik.:ecrin_bebek:
anamm kızlar bahar fena çarptı beni burnum çoook kaşınıyo yaaa...arka arkaya hapşırık yapıyom -tatlicadiarzu-
iş bitermi kuzum yaa :icecream: nankör ev işleri :umursamaz: sanada kolay gelsin tatlım badanada zor iş be gülüm kafamçokkarıştıhosbulduk azizecim sende hoşgeldin nasılsın canım kolay gelsin ay benimde cıkarmam lazım dün mutfak dolaplarımı sildim şimdide badana yaptırcam cok işim var yaaa-tatlicadiarzu-
azizecim valla bitirdin butun isleri ohhhh misssşakkıdı
gule gule kirletin canimkaydirigubbakcemile5
bahar alerjisi başa dert gerçekten, burun kaşınır hapşuruk tutar gözlerden yaşlar akar offf kaydirigubbakcemile3
ayy sorma sboşum yaa selpak dayanmıyo kızz kaydirigubbakcemile3
anam akşamda çalışma var neetçem ben bee :kedi: böle hapşırıklı kaydirigubbakcemile3
kızz dahada bitmedi bile aklinialirimsmile yapmaya kalksam neler var neler kaydirigubbakcemile3 ben böle mola vererek birazda zor biticek kaydirigubbakcemile3
eeee kızçen nasıl bakıyım :icecream:
moda girince bişiyciğin kalmaz merak etme :dance::asigim:
iş bitermi kuzum yaa :icecream: nankör ev işleri :umursamaz: sanada kolay gelsin tatlım badanada zor iş be gülüm kafamçokkarıştı
evet tatlım badana en zoru ama allahtan tek oturma odamı boyatacam öbür yerler temiz.... gercekten ev işi nankör yap yap bitmiyo canım... bu arada sogol güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?