Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

noldu kızlar size..havalar ısındı gevşediniz valla...yoksa pc yi boşlayıp temizliğemi daldınız..yoksa yoğun çalışmalardan sonra bitap mı düştünüz..canlanın bakalım gari...diloşş..hastaneden gelince yaz neler olduğunu okey?hepiciğinizi öptüm..sibelcimcimem senide çokkk öpüyorum..bir türlü denk gelemedik.:ecrin_bebek:

Kızlar ben dr. gitmedim...Eşimle sanırım ben anlaşamıyorum...15 aydır hep aynı sorunlar var ama benim bebek isteğim nedense hep ağır bastı...Dr. randevumu iptal ettirdim...Aslında sizlerle çok paylaşmak istediğim şeyler var...Şimdi eşim işten gelecek...Eğer küçük pc girebilirsem burda olursanız dertleşiriz...İyi değilim yani...Ailevi sorunlarım ama kimseyle paylaşamıyorum...Kendimi hep suçlu görüyorum...Belki burda böyle bişeyi paylaşmam iyi değil yanlış ama birilerinle konuşma ihtiyacım var...

kafana takma erkekler böyle bi çok iyi oluyosun bi kötü kendini üzme sallantılar hep oluyo hani diyolar ya zamanla geçer hayır hiç geçmez hep sallanır o yüzden üzme kendini

canim inan herkesin sorunlari oluyo...
ama yabanci birine anlatmak cok daha rahatlatiyo insani:1hug:
slkma canini biz burdayiz herzaman dinleriz seni sen uzulme yeterki:teselli:

huuu kızlar noldu beee....offffff bende şu saate kadar yazlık kışlık kıyafetleri ayırmakla uğraştım...
heryer nasıl çarşamba pazarına döndü sempatiksalakcinni

hosbulduk azizecim sende hoşgeldin nasılsın canım kolay gelsin ay benimde cıkarmam lazım dün mutfak dolaplarımı sildim şimdide badana yaptırcam cok işim var yaaa-tatlicadiarzu-

azizecim valla bitirdin butun isleri ohhhh misssşakkıdı
gule gule kirletin canimkaydirigubbakcemile5

anamm kızlar bahar fena çarptı beni burnum çoook kaşınıyo yaaa...arka arkaya hapşırık yapıyom -tatlicadiarzu-

ben de seni öpüyorum tatlım
bugün de denk gelemedik valla, işler çok yoğun bu aralar eskisi kadar sık giremiyorum...:1hug:

hosbulduk azizecim sende hoşgeldin nasılsın canım kolay gelsin ay benimde cıkarmam lazım dün mutfak dolaplarımı sildim şimdide badana yaptırcam cok işim var yaaa-tatlicadiarzu-
iş bitermi kuzum yaa :icecream: nankör ev işleri :umursamaz: sanada kolay gelsin tatlım badanada zor iş be gülüm kafamçokkarıştı
azizecim valla bitirdin butun isleri ohhhh misssşakkıdı
gule gule kirletin canimkaydirigubbakcemile5

kızz dahada bitmedi bile aklinialirimsmile yapmaya kalksam neler var neler kaydirigubbakcemile3 ben böle mola vererek birazda zor biticek kaydirigubbakcemile3

eeee kızçen nasıl bakıyım :icecream:

bahar alerjisi başa dert gerçekten, burun kaşınır hapşuruk tutar gözlerden yaşlar akar offf kaydirigubbakcemile3

ayy sorma sboşum yaa selpak dayanmıyo kızz kaydirigubbakcemile3
anam akşamda çalışma var neetçem ben bee :kedi: böle hapşırıklı kaydirigubbakcemile3

kızz dahada bitmedi bile aklinialirimsmile yapmaya kalksam neler var neler kaydirigubbakcemile3 ben böle mola vererek birazda zor biticek kaydirigubbakcemile3

eeee kızçen nasıl bakıyım :icecream:

iyidir heralde teyzesi keyfi yerinde onun ekmek elden su goldenkaydirigubbakcemile3

huhuuuu adet olmam lazımdı daha bişey yok.bu sabah mide bulantısıyla açtım gözümü.gögüslerim acıyo ve davul gbi oldu.yarın sabah kan testi yaptırsam mı arkadaşlar ne olur bi akıl verin.korkuyorum hayal kırıklığından.çünkü bu ay bıraktım korunmayı..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…