Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

anaaaammm hadi hayırlısı
istersen önce idrar testi yap kendin, şimdi hastaneye git kan ver fln daha çok strese sokabilir belki seni, ama yine sen bilirsin tabi :Saruboceq:

iyidir heralde teyzesi keyfi yerinde onun ekmek elden su goldenkaydirigubbakcemile3

ohhh he valla :CüvCüv: göbüşte keyfi yerinde kaydirigubbakcemile3 kızımızım :ecrin_bebek: bu senin kız topikimizin nadide çiçeklerinden biri olcak boshayallersmile eeeeeeeeeeeee tek kız bayanssulusmile

tatlim bi test yapsaydin belki cikardi 2.cizgiaklinialirimsmile
sen genede yarin kan testi yaptir insallah hamissindir:CüvCüv:hihoyyyt

ayy kızlar bugün çok üzüldüm yaa :sinifsinif:
okuldan eve geliyodum önümde 4yaşlarında bi kız koşturuyodu babasıda arkasından geliyodu...
kız bi düştü inanamadım yaaa bacağı takmaymış dizden aşağı çıktı :sinifsinif:

halen gözlerimin önünde yavrucak...ALLAHIM korusun evletlarımızı kazalardan belalardan :Saruboceq: offfffffff offff

ayy sağolun hemen cvp verdiniz.eşime sölemeden yapmam için idrar testi yapmam lazım.üşenmesemde inip alsam bi idrar testi.ya ben utanırım ya eczaneden istemeye
daha yeni evliyim daha alışamadım şu işlere:kedi:

ay içim sızladı.evladım yok ama,yne de çok üzülüyorum böyle duyunca.bi de anne olanlar ne hisseder kim bilir

ayyy canım benim ya allah kimsenin başına vermesin :Saruboceq:

tatlım burası başka topik herkeze kucak açarız biz opuyorumnanaktan eeeee sende üşenme hemen git bi test al bakıyım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile
ay içim sızladı.evladım yok ama,yne de çok üzülüyorum böyle duyunca.bi de anne olanlar ne hisseder kim bilir

sormaya bilmiyorumkismile canım oğlum okul saati gelsede gidim görsem aşkımı

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşlerimize :CüvCüv: ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…