Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

10ayın kalmmamışmıydı az daha sabretsenn

evet canım ama patronumla konuşup beni işten çıkarmasını rica edeceğim işsizlik maaşıda alırım 12 kadar, eğer olmaz derse bekleyeceğim canım 10 ay ama kesin karar verdim eninde sonunda çıkacağım tatlım

tabi siz bilirsiniz eşin ne dio rahatmıydı işinn hamilleliğin belli olsunda bence 4-5ayında bu kararı ver derim benn

tabi siz bilirsiniz eşin ne dio rahatmıydı işinn hamilleliğin belli olsunda bence 4-5ayında bu kararı ver derim benn

Sağolsun eşim karar senin nasıl istersen öyle olsun dedi, işim 1 ay önceye kadar iyiydi ama müdrürm istifa etti, şirketin programı değişti abuk sabuk birini müdür olarak atadılar kısaca işler iyice karıştı. ben hamileliği bu işe karıştırmak istemiyorum canım zaten bu kadar stres ile hamile bile kalamam bakalım canım hayırlısı ne ise o olsun ama çok sıkıldım bu işyerinden 15 senedir burdayım

hım hakkında hayırlısı olsunnn:çok üzgünüm:

axporter canım bende farklı olarak yan taarflarım agrıyordu birde sık idrara cıkma oldu

sen yınede bekle günün gecsın hayal kırıklıgı yaşamanı istemem ben 11 günüm gectikten sonra test yaptım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…