canım ne güzel ya allah kucağınada almayı nasip etsin bende yeni hamileyim kız istiyorum bir oğlum var ama hayırlısı rabbim sağ salim versinde cinsiyet fark etmez.allah bütün isteyenlerede versin inşallah en yakın zamanda
teşekkür ederim canım.sen hamilemisin yoksa göbüşüme konsun diyenlerden misin
huhuuuu adet olmam lazımdı daha bişey yok.bu sabah mide bulantısıyla açtım gözümü.gögüslerim acıyo ve davul gbi oldu.yarın sabah kan testi yaptırsam mı arkadaşlar ne olur bi akıl verin.korkuyorum hayal kırıklığından.çünkü bu ay bıraktım korunmayı..:kedi:
ayy kızlar bugün çok üzüldüm yaa :sinifsinif:
okuldan eve geliyodum önümde 4yaşlarında bi kız koşturuyodu babasıda arkasından geliyodu...
kız bi düştü inanamadım yaaa bacağı takmaymış dizden aşağı çıktı :sinifsinif:
halen gözlerimin önünde yavrucak...ALLAHIM korusun evletlarımızı kazalardan belalardan :Saruboceq: offfffffff offff
cennetkokulumm nasılsın ??????? topiği iz açtık bugünn :)
benimde pazar günü regli olmam lazım ama bende de belirti yok 10 gün önceden başlardı
neden oluyo acaba?? ne gebelik belirtisi var ne de regl
Bilmiyorum ki canım galiba kafamda hamile olacağıma şartladım kendimi, ama bugün kaşıntım var nedendir acaba
Canım benim 10 gün önceden başlıyordu ama bu ay hiç bişi yok anlamadım
cnm benimde yaklaşık 10 gün önceden başlıyodu belirtiler ve bu ay gene başladı göğüslerim birazx şişti ve ağrı var bilmiyom artık ne olacak ne çıakrsa bahtımıza hayırlısını istiyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?