Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

henüz değilim cnm göbüşüme konsun diyenlerdenimkaydirigubbakcemile2

CNM BU AY BIRAKTIYSAN KORUNMAYUI BİRAZ BEKLE DERİM ÇÜNKÜ İLK AYLARDA ADET DÜZENİ BOZULUYO GEÇ GELEBİLİYO BİRAZ DAHA BEKLE İDRAR TESTİ YAPARSIN CNM HAYIRLISI OLUR UMARIM :Saruboceq:

amin cnm ya çok zor rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.acıalrını yaşattırmasın bize :Saruboceq::Saruboceq:

bende çokk iyiyim canım :))))))

yaa benim haftaya regl olmam gerekiyo ama hiç mi hiç belirtim yok sadeece arada bacağım uyuyşuyo bide çok şişkinliğim var niyee acabaa

Bilmiyorum ki canım galiba kafamda hamile olacağıma şartladım kendimi, ama bugün kaşıntım var nedendir acaba

bilemiyorum canım kaşıntının sebebini:1no2:
canım sen şartladım kendimi diyosun ama o zamanda bişiler hissetmen gerekmez miydi??
bende çok şartlamadım kendimi ama kafam karıştı

günaydın güzelleeeerrrr
kırmızılarının gelmesine az kalan ama gelmesini istemeyen güzeller size bi tüyo: kasık ağrılarınız aynı reglideki gibi oluyo öyle çok bi fark yok zaten anlayamazsınız amaaaaa normalde her adet dönemi gelmeden önce olan şeyler şimdi olmuyosa bebişin göbüşünüzde olma ihtimali yüksek demektir :Saruboceq: en azından ben de öyle olmuştu yerimseniben

Canım benim 10 gün önceden başlıyordu ama bu ay hiç bişi yok anlamadım

cnm benimde yaklaşık 10 gün önceden başlıyodu belirtiler ve bu ay gene başladı göğüslerim birazx şişti ve ağrı var bilmiyom artık ne olacak ne çıakrsa bahtımıza hayırlısını istiyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…