Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

exporter şimdi baktım 4günün kalmış canım hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

Kızlar ben geldim...Çıktıktan sonra eşim geldi...Tabi ben sinirli olduğumdan bir süre sonra başladık tartışmaya...Çıldırttım adamı...Ohh olsun o beni ağlatırken bana istediğini söylerken güzeldi...Ama görseniz bir süre sonra ben kendimi tanıyamadım...Öyle dolmuşum ki...

bende sinirli oldugum zamanlarda azima gelen herseyi sayiyorum tabi hakaret etmedenlmaz:
ama onlarda hakediyo sekerim hayat sadece onlara zor deil yada sadece onlarin etrafinda donmuyo:umursamaz:

.......................................................................................................

Lıstede bazı arkadŞlar var lısteye ekleyın dıyolar bıdahada hıÇ uĞramıyolar...
Lıstede olup ta buraya yazmayan arkadaŞları lısteden sılcem kızlar yaaa...
Haksızmıyım?

haklisin canim...liste baya uzadi ama sohbetlerimize 10 kisi bile katilmiyolmaz:

bende sinirli oldugum zamanlarda azima gelen herseyi sayiyorum tabi hakaret etmedenlmaz:
ama onlarda hakediyo sekerim hayat sadece onlara zor deil yada sadece onlarin etrafinda donmuyo:umursamaz:
Yok bende hakaret etmem canım oda bana küfürlü konuşmaz...Ewet zaten birkaçgünden beri susmuyorum dahada deliriyor ama ne edeyim şimdiye kadar sensin dedim tepeme çıktı...Tamam sevdiğini biliyorum bana zarar gelmesinden korkuyor herkese karşı beni koruyor anne babası bişey dediğinde cevabını veriyor ama bu farklı birşey...Bakalım bana karışmayacak çalışmamada izin verdi tartıştıktan sonra güzelce konuştum ama kesin cevaplarla baktım kedi gibi oldu...
Lİstede bazı arkadŞlar var lİsteye ekleyİn dİyolar bİdahada hİÇ uĞramıyolar...
Lİstede olup ta buraya yazmayan arkadaŞları lİsteden sİlcem kızlar yaaa...
Haksızmıyım?

Sil canım bende sinir oluyorum böylelerine...Aramıza hoşgeldin diyoruz yok oluyorlar...

iyi geceler kislar ben yatiyorum cok fena uyku bastirdi..hayirli geceler cumletenmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…