iş yerinde kös kös oturuyorum civelekcim. bu aralar baya sakin burası.
sen neler yapıyorsun
canım hemen üzülmeye başlama. adet olunca başka neler yaşıyodun??
herkesi bi yaz temizliğidir aldı gidiyo..bende oturuyorum evde hiç iş yapasım yok bugün.dün canım çıktı zaten.geç saatlere kadarda misafir ağırladım.biraz nete bakıyim dedim..
Göğüslerim çok ağrırdı ve şişerdi ama bu sefer elleyince ağrıyor, ama karnım ve belim çok ağrımaya başladı. bide ben çok sinirli olurdum şuan yok
bende anca haftasonları yaz temizliğimi yapabiliyorum. bu haftasonu büyük ihtimalle bitecek. bende kurtulmuş olacam :))
bak işte kendin söylüyorsun adet belirtim pek yok diye. olumsuz düşünme bence.
benimde hiç bi belirtim yok çarşambayı beklicem. keşke haftasonu kk ya girebilsem seni çok merak ediyorum. çünkü ikimizde belirtisiziz :)
hem çalışıp hem bu işleri yapan hanımlara şaşırıyorum.ay benm canm çıkıo bitek ev işiyle.zaten halsizin tekiyim:)kendime halim yok,kimse benden su istemez:)
üüff bende merak ediyorum, dur bakalım canım ne olacak inşallah olmuştur bebeklerimi zya
canım onu bide bana sorr. çok zor oluyor yemek, temizlik v.s. işleri. ama genelde insanlar pek anlamıyolar. sinir oluyorum onlaralmaz: klava:
neymiş haftasonu yemeğini yap hafta içi yersin bi gün önceden yemeğini yap. yok iki gün evdesin yap temziliğini filan. ayy vallaha bi gün fena patlıcam böyle diyenlere. çünkü söylendiği kadar kolay olmuyor. herşey lafta basitklava:
boşver bilinçsiz insanlara kafa yorma,kendini üzersin.sen bak keyfine.herkes bi laf konuşuyo zaten.olan yine kadına oluyo tatlım..
aynen canım olan bize oluyor. allahtan eşim öyle hergün ağır yemek bekleyen biri değil en büyük şansım bu bence. hergün yemek yedikten sonra ertesi günün yemeğini pişr bulaşıklarını yıka vs. insan da hal mi kalır
sonuçta ben eşimle başbaşa vakit geçiremedikten sonra yemeğim hazır olsa ne olacak değil mii??
öyle tatlım..zaten bi süre sonra gel otur yanıma demeye başlıyorlar.kendini çok yormadan halledersin nasılsa.sıkma canını.bak eşinde teferruata takılmıyormuş.ne güzel işte.sende takılıpta bi de bununla yorma kendini.ne varsa o yenir zaten.
selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah uğur getirir bize. giremiyodum ne zamandır.neyseki adresi buldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?