Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

hamile olanlara olmak isteyen herkese selamlar.topiğe benide eklermisiniz nisan hamişiyim ben.yeni hamişim 5+3 günlük.yarın ilk kez doktora gidecem.çok heycanlıyım.keseyi görebilecekmiyiz.kalp atışlarını duyarmıyız.herşey yolundamı merak ediyorum.dün biraz bulantım oldu okadar.onun dışında herşey yolunda.rüyalarıma giriyor.çok sabırsızım.

alsanaalsanasmile
gözün aydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.:Saruboceq::Saruboceq:

aaaaaa hsd selam canım beni hatırladınmı hamilelik belirtileri topiğinde yazışmıştık nasılsınopuyorumnanaktan

evet canım hatırladım.. iyiyim valla sen napıyosun bende ne zamandır seni arıyodum.geçenlerde yazmışsın diğer topiğe karşılaşamadık :) iş güç fazla giremiyorum nete. çok sevindim seni gördüğüme. benimde bu aya kaldı senide gördüm listede hayırlısı olur inşallah bilmiyorumkismile hepimiz için..

hayirli olsun..saglikla gelsin insallah bebisin.
sen icini ferah tut zaman cok cabuk geciyo :CüvCüv:

öyle valla canım bende listede senin ismini görünce sevindim bigün karşılaşırız diyodum nasip oldu.umudum bu ayda hayırlısı bakalım inş.hep beraber alırız güzel haberleri:Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Kızlar günaydın... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooooooooooooo diloş kaçmış bile :jeyyar: eeee çalışmayana bebiş yok :jeyyar:
Ay bu adam beni deli edecek...İşten geliyor kapıda karşılıyorum...Üstünü çıkartıyor bende askıya asarken hooop bir bakmışım oturmuş pc kapamış sayfayı girmiş kendi sitesine...O nedenle bazen iyi geceler demeden çıktığımda yanlış anlamayın beni nedeni bu yani...
Evet canım çalışmayana bebiş yok...:kedi:Bu ay hiç bebek yapmak için beraberlik yapmayacağım...Duyduğum pozisyonları uygulamak yok...Öyle çok zor oluyor...Bişey hissetmiyorum yaramazlıktan...Ayy akşam çok güzeldi...:kedi:Aklımda hiç bişey yoktu...

Canım ben 2 ay öncesinde denedim...Limon testine göre hamileydim ama havayı aldım...Şansa doğru çıkabilir ama inanma bence...Biz ewde yaptığımız idrar testlerine bile güvenemiyoruzda...
hakılsın tatlım, geçmişe şöyle bi çbaktım da şimdi, çalışmalar başlıyomuş sizde
bak görürsün herşey yoluna girer Allah'ın izniyle :Saruboceq:
a.s.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yazdıkların ewet çok doğru...Yalnız bende ekmeği yemeyi çok seviyorum...Hayatımdan nasıl çıkartacağım bilmiyorum...Eltim benim 1 ayda 6 kilo verdi inanmazsınız...Ekmek hiç yemedi...Yemeğin her çeşidini yedi ama ekmeksiz...Bol bol su içti...Verdi...Bende çok su içiyorum belki ondan fazla ama ekmek beni verdirmiyor...

öyle valla canım bende listede senin ismini görünce sevindim bigün karşılaşırız diyodum nasip oldu.umudum bu ayda hayırlısı bakalım inş.hep beraber alırız güzel haberleri:Saruboceq:

inşallah canım yaaa 3. ay oldu inşallah daha çok beklemeyiz.ben doğum kontrol hapı kullanmıştım bide klava: şimdide olmuyo.. ikimizde ankaradayız inşallah yüzyüze görüşürüz bigün :)

inşallah canım yaaa 3. ay oldu inşallah daha çok beklemeyiz.ben doğum kontrol hapı kullanmıştım bide klava: şimdide olmuyo.. ikimizde ankaradayız inşallah yüzyüze görüşürüz bigün :)

inş.canım görüşürüz bigün.bende biliyosun 9haftalık bebeğimi kaybetmiştim 6aysenağlama önce bu 4üncü ayım korunmayalı hayırlısı bakalım senin ilkmiydi canım

inş.canım görüşürüz bigün.bende biliyosun 9haftalık bebeğimi kaybetmiştim 6aysenağlama önce bu 4üncü ayım korunmayalı hayırlısı bakalım senin ilkmiydi canım

ayyyy yok canım bilmiyodumm inan çok üzüldümm senağlama benim ilk canım. hadi bakalım bu ay güzel haberlerimizi alırız inşallah. topikte sende uğurlu geleceksin bana. belkide bebişlerimizin haberini almak için karşılaştık tekrar.

Göğüslerim çok ağrırdı ve şişerdi ama bu sefer elleyince ağrıyor, ama karnım ve belim çok ağrımaya başladı. bide ben çok sinirli olurdum şuan yok
canım ben yeni hamileyim bendede o belirtiler vardı

hayırlı olsun canım bende taze hamişim 4+3 sen benden bir hafta fazlasın ama ne güzel aynıyız.bende doktora gitmedim daha.kalp atışı başlasın inşallah ondan sonra gideceğim.Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

ayy canım yaa ağzından bal damlıyo inş.baktım 7gün var aramızda ikimizde mayıs hamilesi oluruz inş.bütün isteyenlerle beraber :Saruboceq::Saruboceq:benimde ikinci olacak Allahın izniyle:CüvCüv:

kizlar showda seda sayan kolay hamilelik kuru veriyo izleyin hepiciginiz:CüvCüv:

Günaydın canım...a.s.

mrb canım geçmişi okudum çalışmalar başlamış hadi hayırlısıhihoyyyteşinle biraz sorun olmuş galiba kafana takma valla hep kendimize yapıyoruz 2aydır bizdede biraz tartışma felan oldu bu ay rahattım ama sonunda kazanan herzamanki gibi kadındır canını sıkma tatlımsositososito

canlar bana müsade herkeşleri öptüm görüşürüz hihoyyythihoyyyt

ayyy kızlar 16 sına az kaldı ayyyyyyy
bende istiyom bir tane tosuncukkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…