hamile olanlara olmak isteyen herkese selamlar.topiğe benide eklermisiniz nisan hamişiyim ben.yeni hamişim 5+3 günlük.yarın ilk kez doktora gidecem.çok heycanlıyım.keseyi görebilecekmiyiz.kalp atışlarını duyarmıyız.herşey yolundamı merak ediyorum.dün biraz bulantım oldu okadar.onun dışında herşey yolunda.rüyalarıma giriyor.çok sabırsızım.
aaaaaa hsd selam canım beni hatırladınmı hamilelik belirtileri topiğinde yazışmıştık nasılsınopuyorumnanaktan
hamile olanlara olmak isteyen herkese selamlar.topiğe benide eklermisiniz nisan hamişiyim ben.yeni hamişim 5+3 günlük.yarın ilk kez doktora gidecem.çok heycanlıyım.keseyi görebilecekmiyiz.kalp atışlarını duyarmıyız.herşey yolundamı merak ediyorum.dün biraz bulantım oldu okadar.onun dışında herşey yolunda.rüyalarıma giriyor.çok sabırsızım.
evet canım hatırladım.. iyiyim valla sen napıyosun bende ne zamandır seni arıyodum.geçenlerde yazmışsın diğer topiğe karşılaşamadık :) iş güç fazla giremiyorum nete. çok sevindim seni gördüğüme. benimde bu aya kaldı senide gördüm listede hayırlısı olur inşallah bilmiyorumkismile hepimiz için..
Ay bu adam beni deli edecek...İşten geliyor kapıda karşılıyorum...Üstünü çıkartıyor bende askıya asarken hooop bir bakmışım oturmuş pc kapamış sayfayı girmiş kendi sitesine...O nedenle bazen iyi geceler demeden çıktığımda yanlış anlamayın beni nedeni bu yani...ooooooooooooo diloş kaçmış bile :jeyyar: eeee çalışmayana bebiş yok :jeyyar:
Canım ben 2 ay öncesinde denedim...Limon testine göre hamileydim ama havayı aldım...Şansa doğru çıkabilir ama inanma bence...Biz ewde yaptığımız idrar testlerine bile güvenemiyoruzda...arkadaşlar size birşey sorucam LİMON TESTİ diye birşey duydunuzmu
ben hamile olabilirimde ondan sabırsızlanıyorum karnımın sağ tarafında sanki birşey atıyor bir yerde okumuştum bu testi adet gününden önce belli oluyormuş...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:hakılsın tatlım, geçmişe şöyle bi çbaktım da şimdi, çalışmalar başlıyomuş sizde
bak görürsün herşey yoluna girer Allah'ın izniyle :Saruboceq:
a.s.
Cnm şimdiiiiiiiiiiii
asla ekmek yemedim hamur işi falan ama makarna çooooooooooook yedim
asla yemeğin suyunu almadım kiiii ekmeğe gerek olmasın diye
birde bana yemek yapan yoktu kendim yapmaya üşendim hep aç gezdim :roflol:
sanırsam üniveristede okuduğum için onlar gibi beslendim düzensiz yarı aççççç
ama irem topaç gibi doğdu maşallah
Ama bir doktor aynen bana şunu demişti
aktarıyorummmm
Afrikada bir kadın açççççççç
Günde sadece lapa yiyor oda belki iki tabak
kemikleri sayılıyooor kadının
ve hamile kalıyor
ne ilaçç ne yemek
ve o kadınların çocukları 2.500 kilo altı asla olmazmış
normalde asla
çünkü dedi doktor
sen yemesen bile senin besinlerini yer gene büyür o çocuk
her halukarda kilosunu alırrr.
Sen sadece sebze bol ye
meyva et ve tavuğu az ve kararında ye
bol bol bol dolaş gezz mutlu ol dedi
bende öle yaptımmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
öyle valla canım bende listede senin ismini görünce sevindim bigün karşılaşırız diyodum nasip oldu.umudum bu ayda hayırlısı bakalım inş.hep beraber alırız güzel haberleri:Saruboceq:
inşallah canım yaaa 3. ay oldu inşallah daha çok beklemeyiz.ben doğum kontrol hapı kullanmıştım bideklava: şimdide olmuyo.. ikimizde ankaradayız inşallah yüzyüze görüşürüz bigün :)
inş.canım görüşürüz bigün.bende biliyosun 9haftalık bebeğimi kaybetmiştim 6aysenağlama önce bu 4üncü ayım korunmayalı hayırlısı bakalım senin ilkmiydi canım
canım ben yeni hamileyim bendede o belirtiler vardıGöğüslerim çok ağrırdı ve şişerdi ama bu sefer elleyince ağrıyor, ama karnım ve belim çok ağrımaya başladı. bide ben çok sinirli olurdum şuan yok
ayyyy yok canım bilmiyodumm inan çok üzüldümm senağlama benim ilk canım. hadi bakalım bu ay güzel haberlerimizi alırız inşallah. topikte sende uğurlu geleceksin bana. belkide bebişlerimizin haberini almak için karşılaştık tekrar.
Günaydın canım...a.s.
ayy canım yaa ağzından bal damlıyo inş.baktım 7gün var aramızda ikimizde mayıs hamilesi oluruz inş.bütün isteyenlerle beraber :Saruboceq::Saruboceq:benimde ikinci olacak Allahın izniyle:CüvCüv:[/QU
inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ayy canım yaa ağzından bal damlıyo inş.baktım 7gün var aramızda ikimizde mayıs hamilesi oluruz inş.bütün isteyenlerle beraber :Saruboceq::Saruboceq:benimde ikinci olacak Allahın izniyle:CüvCüv:[/QU
inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
amiiiiiiiiiinn inş.canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy kızlar 16 sına az kaldı ayyyyyyy
bende istiyom bir tane tosuncukkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?