Şu an için fena gitmiyor. Şu an için diyorum çünkü bilirsiniz anında her şey tepe taklak oluveriyor. 2 gündür ellerim karnımda kaldı, hareket hissedicem diye kasıyorum kendimi ama hala konduramıyorum. Burada karnımda oynuyor ibarelerini görünce her an kulak kesiliyorum ama pek de anlayamadım :) Bi de bacaklarım şişti, ayaklarım, ayak bileklerim top gibi görünüyor, gerilip gergedan derisi gibi oldu, çok komikler kaydirigubbakcemile3
İşte böyle gidiyor. Anladığım kadarıyla siz gayet tecrübeli bir annesiniz. Forumda yeni olduğum için bundan yararlanacağımı umuyorum.
eşimde annesine ne isterse alsın...ben hallettim.
bakalım oğluşum bana ne alcak hihoyyyt okadar güzel bi duygu ki evladından bi armağan almak her seferinde ağlıyorum yaa boshayallersmile
büyümüşte hediyeler alıyo annesine.
20 nisan doğum günümdü sabah kalkmış kendi odasında kart hazırlamış kalp şeklinde içinede güzel söz yazmış bana boshayallersmile ahhhhhh allahım herkeze tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
Bugün adetim bitti...Duşumuda aldım...Kendimide temizledim...bayanssulusmileOhhh sanki üstümden bir yük atmışım gibi hafifim...opuyorumnanaktan
bende 9 mayısda olacam canım dur bakalım
ama adet olacam galiba çünkü belim karnım ağrımaya başladı
hoşbuldum diloşum...
hadi kolay gelsin şekerim :kedi: ohhhh temizlenmişin bayanssulusmile
bende adet bitti 5.günü başladım canmm bi boş bi dolu devam ediyoz :jeyyar: bugün boş günümüz :jeyyar:
canım adet belirtisi yok ama afedersin koyu bi akıntı var dünden beri ara ara.açık renkte.belim zaten kopuyo.göğüslerime göre belim ince kalıyor,şimdi iyice davul oldular hiç taşıyamıyorum
Cnm geçmiş olsun geçecek nede olsa bu eziyetler ve sonunda çok tatlı bir sebebi olacak ...
Evet 8 yaşına girecek olan bir kızım var ama inanmazsın cnm sanki hiç anne olmamış gibi telaşlı ve gerginim. İlk bebişimde aniden hamile olduğumu öğrenip okadar hızlı geçmiş ki herşey hiç bir şey hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım karnımın olmadığı hiç bir yerimin şişmediği , aşermediğim veee sadece 9 kilo aldığımdı. 60 la hamile kaldım 69-70 le doğuma girdim. Şu an 55 kiloyum yediklerime çook dikkat ediyorum bu bebişimdede kiloma çok dikkat edeceğim. İrem 3.600 kilo doğmuştu kiii folik asit filan kullanmamıştım. Bu bebişte şimdiden başladım arada unutsamda mutlaka alıyorumlmaz: kaydirigubbakcemile3
Bakalım ikinci bebişte neler farklı olacak yaşayıp göreceğizzzzz olumunekankayizsmile
ay pardon yaa koyuyu kahverengi olarak algıladım birden
e güzel bak bende de yumurta beyazı gibi akıntı gelmişti bu iyi bi işaret
yaaa inşallah hamişsin sen :Saruboceq:
ben de iyiyim çok şükür öyle çok ciddi bi şikayetim yok, yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdayız görücez :Saruboceq:
kızlarr günaydın bu aradaaaaa
nasılsınızz
canim slkma canini daha ilk ay bu ay daha yogun calisirsiniz:kedi:
hakkinizda hayirlisi olsun a.s.
Allah iyilik sağlık sıhat versin cnm benmm.ay inşallah bitanem ya umudum var sayendeopuyorumnanaktan
kupcum ne yaptın da ya da ne yapmadın da bu kadar ideal kiloyla doğuma girebildin?
hele bi anlat yaaa ben dana gibi olcam heralde bu gidişle çünkü :roflol:
günaydın canım
benim de sağ üst bacağımda uyuşma olmuştu :jeyyar:
Cnm şimdiiiiiiiiiiii
asla ekmek yemedim hamur işi falan ama makarna çooooooooooook yedim
asla yemeğin suyunu almadım kiiii ekmeğe gerek olmasın diye
birde bana yemek yapan yoktu kendim yapmaya üşendim hep aç gezdim :roflol:
sanırsam üniveristede okuduğum için onlar gibi beslendim düzensiz yarı aççççç
ama irem topaç gibi doğdu maşallah
Ama bir doktor aynen bana şunu demişti
aktarıyorummmm
Afrikada bir kadın açççççççç
Günde sadece lapa yiyor oda belki iki tabak
kemikleri sayılıyooor kadının
ve hamile kalıyor
ne ilaçç ne yemek
ve o kadınların çocukları 2.500 kilo altı asla olmazmış
normalde asla
çünkü dedi doktor
sen yemesen bile senin besinlerini yer gene büyür o çocuk
her halukarda kilosunu alırrr.
Sen sadece sebze bol ye
meyva et ve tavuğu az ve kararında ye
bol bol bol dolaş gezz mutlu ol dedi
bende öle yaptımmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
Cnm şimdiiiiiiiiiiii
asla ekmek yemedim hamur işi falan ama makarna çooooooooooook yedim
asla yemeğin suyunu almadım kiiii ekmeğe gerek olmasın diye
birde bana yemek yapan yoktu kendim yapmaya üşendim hep aç gezdim :roflol:
sanırsam üniveristede okuduğum için onlar gibi beslendim düzensiz yarı aççççç
ama irem topaç gibi doğdu maşallah
Ama bir doktor aynen bana şunu demişti
aktarıyorummmm
Afrikada bir kadın açççççççç
Günde sadece lapa yiyor oda belki iki tabak
kemikleri sayılıyooor kadının
ve hamile kalıyor
ne ilaçç ne yemek
ve o kadınların çocukları 2.500 kilo altı asla olmazmış
normalde asla
çünkü dedi doktor
sen yemesen bile senin besinlerini yer gene büyür o çocuk
her halukarda kilosunu alırrr.
Sen sadece sebze bol ye
meyva et ve tavuğu az ve kararında ye
bol bol bol dolaş gezz mutlu ol dedi
bende öle yaptımmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
günün geçti tatlım, umutlanmaman için hiçbi neden yok ki kaydirigubbakcemile5
hatta yarın bi idrar testi daha yap istersen silik de olsa artık çıkabilir, sen bilirsin tabi çünkü bu haftasonu da böyle temiz geçersen bence pazartesi kan sonucun pozitif çıkacak :Saruboceq:
canım benim genelde sol alt bacağımda oluyor anlayamadım nedenini.
sağ bacağıma nadiren vuruyo. birde karnım çok şiş sanki ağırlık yapıyor bana
daha durur muyum zaten bugünde alcam gebelik testi:kedi:haberleri yazarım.annemle kayınvalideme de hediye almam lazım bi süre girmiycem öğlenden sonra çıkarım.ama ne alacağıma halaaaa karar veremedm.bi dolanayım bakalım tatlım.:1hug:
o şişkinlik sanki adet olacakmış gibi bende de vardı ve daha yeni yeni geçti desem yeridir çünkü önce adet şişkinliğini attım sonra da feci gaz oldu bende bu sefer de o yüzden şişti karnım daha bu sabah baktım aynaya normale dönmüş yerimseniben
vücudun herhangi bi yerdinde kramp uyuşma olabiliyomuş bu dönemlerde, inşallah başka bi sebebi yoktur ve bebişin göbüşündedir :Saruboceq:
valla doğru söylemiş a.s
ben de midem kazındıkça meyve yiyorum, aslında normalde simit fln atıştırırdım ama işte dikkat etmeye çalışıyorum hem vitamin alıyım diye hem de kilo almayım diye
inşallah başarılı olurum bu konuda boshayallersmile
hadi bakalım güzelce yap alışverişini ama kendini fazla yorma ne olur ne olmaz
güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:
bilmiyorumkismile kaçtı herkez.... :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?