Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Cnm geçmiş olsun geçecek nede olsa bu eziyetler ve sonunda çok tatlı bir sebebi olacak ...
Evet 8 yaşına girecek olan bir kızım var ama inanmazsın cnm sanki hiç anne olmamış gibi telaşlı ve gerginim. İlk bebişimde aniden hamile olduğumu öğrenip okadar hızlı geçmiş ki herşey hiç bir şey hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım karnımın olmadığı hiç bir yerimin şişmediği , aşermediğim veee sadece 9 kilo aldığımdı. 60 la hamile kaldım 69-70 le doğuma girdim. Şu an 55 kiloyum yediklerime çook dikkat ediyorum bu bebişimdede kiloma çok dikkat edeceğim. İrem 3.600 kilo doğmuştu kiii folik asit filan kullanmamıştım. Bu bebişte şimdiden başladım arada unutsamda mutlaka alıyorum lmaz: kaydirigubbakcemile3

Bakalım ikinci bebişte neler farklı olacak yaşayıp göreceğizzzzz olumunekankayizsmile

aminn canım aminnnn:Saruboceq:

Bugün adetim bitti...Duşumuda aldım...Kendimide temizledim...bayanssulusmileOhhh sanki üstümden bir yük atmışım gibi hafifim...opuyorumnanaktan

çalışmalara son sürat devam edin. inşallah bu ay bebişin tutunur sana

bende 9 mayısda olacam canım dur bakalım
ama adet olacam galiba çünkü belim karnım ağrımaya başladı

bel ağrısı hamilelik belirtisi diye biliyorum canım:uhm: bence olumsuz düşünme son 2 gün hadii bekliyoru mutlu haberlerini:dance:

hoşbuldum diloşum...
hadi kolay gelsin şekerim :kedi: ohhhh temizlenmişin bayanssulusmile
bende adet bitti 5.günü başladım canmm bi boş bi dolu devam ediyoz :jeyyar: bugün boş günümüz :jeyyar:

bizde bu ay bi boş bi dolu yaptık. hayırlısı inşallah ilk denemede onikiden vururuzz :))

canım adet belirtisi yok ama afedersin koyu bi akıntı var dünden beri ara ara.açık renkte.belim zaten kopuyo.göğüslerime göre belim ince kalıyor,şimdi iyice davul oldular hiç taşıyamıyorum

canım inşallah hamilesindirr. bende şuan için hiç belirti yok. arada bacağım uyuşuyo bilmiyorum neden. göğüslerimde de acı macı yok. ayy niyee yaaaa

kupcum ne yaptın da ya da ne yapmadın da bu kadar ideal kiloyla doğuma girebildin?
hele bi anlat yaaa ben dana gibi olcam heralde bu gidişle çünkü :roflol:

Allah iyilik sağlık sıhat versin cnm benmm.ay inşallah bitanem ya umudum var sayendeopuyorumnanaktan

Allah iyilik sağlık sıhat versin cnm benmm.ay inşallah bitanem ya umudum var sayendeopuyorumnanaktan

günün geçti tatlım, umutlanmaman için hiçbi neden yok ki kaydirigubbakcemile5
hatta yarın bi idrar testi daha yap istersen silik de olsa artık çıkabilir, sen bilirsin tabi çünkü bu haftasonu da böyle temiz geçersen bence pazartesi kan sonucun pozitif çıkacak :Saruboceq:

kupcum ne yaptın da ya da ne yapmadın da bu kadar ideal kiloyla doğuma girebildin?
hele bi anlat yaaa ben dana gibi olcam heralde bu gidişle çünkü :roflol:

Cnm şimdiiiiiiiiiiii
asla ekmek yemedim hamur işi falan ama makarna çooooooooooook yedim
asla yemeğin suyunu almadım kiiii ekmeğe gerek olmasın diye
birde bana yemek yapan yoktu kendim yapmaya üşendim hep aç gezdim :roflol:
sanırsam üniveristede okuduğum için onlar gibi beslendim düzensiz yarı aççççç
ama irem topaç gibi doğdu maşallah
Ama bir doktor aynen bana şunu demişti
aktarıyorummmm

Afrikada bir kadın açççççççç
Günde sadece lapa yiyor oda belki iki tabak
kemikleri sayılıyooor kadının
ve hamile kalıyor
ne ilaçç ne yemek
ve o kadınların çocukları 2.500 kilo altı asla olmazmış
normalde asla
çünkü dedi doktor
sen yemesen bile senin besinlerini yer gene büyür o çocuk
her halukarda kilosunu alırrr.
Sen sadece sebze bol ye
meyva et ve tavuğu az ve kararında ye
bol bol bol dolaş gezz mutlu ol dedi

bende öle yaptımmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

valla doğru söylemiş a.s
ben de midem kazındıkça meyve yiyorum, aslında normalde simit fln atıştırırdım ama işte dikkat etmeye çalışıyorum hem vitamin alıyım diye hem de kilo almayım diye
inşallah başarılı olurum bu konuda boshayallersmile

çok doğru söylemiş doktorun. ama ben ekmekten vazgeçebileceiği sanmıyorumm :umursamaz:

daha durur muyum zaten bugünde alcam gebelik testi:kedi:haberleri yazarım.annemle kayınvalideme de hediye almam lazım bi süre girmiycem öğlenden sonra çıkarım.ama ne alacağıma halaaaa karar veremedm.bi dolanayım bakalım tatlım.:1hug:

canım benim genelde sol alt bacağımda oluyor anlayamadım nedenini.
sağ bacağıma nadiren vuruyo. birde karnım çok şiş sanki ağırlık yapıyor bana

o şişkinlik sanki adet olacakmış gibi bende de vardı ve daha yeni yeni geçti desem yeridir çünkü önce adet şişkinliğini attım sonra da feci gaz oldu bende bu sefer de o yüzden şişti karnım daha bu sabah baktım aynaya normale dönmüş yerimseniben
vücudun herhangi bi yerdinde kramp uyuşma olabiliyomuş bu dönemlerde, inşallah başka bi sebebi yoktur ve bebişin göbüşündedir :Saruboceq:

hadi bakalım güzelce yap alışverişini ama kendini fazla yorma ne olur ne olmaz
güzel haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

sabah sabah çok güzel şeyler söyledinn yerimseniben
inşallah sebep başka bişe değildir.

biz geçen ayda aslında korunmasız ilişkiye girmiştik. sonra hazır olmadığımızı düşünüp ertesi gn hapı alıp içmiştim.
ama sonradan pişman olduk ikimizde. bu ay o yüzden hemen olsun istiyorum:CüvCüv:

Olursun cnm neden olmayacaksın
eskiden miş oooo hamilesin tıka basa yeeee
bebek doğar
anne de 30 kilo kalmışşş

eskidendi
hepimiz dikkat edeceğizzzzzzzzzzz hihoyyyt

bilmiyorumkismile kaçtı herkez.... :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…