Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende geçmişi okuyordum hoşbulduk canım.sevindim senin adına tatlım inş.inş.inş.hamilesindir dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ya çok heyecanlıyım , bide adet düzensizliğim hiç olmadığı için bi farklı hissediyorum kendimi

exporter benim adet belirtileri başladı bu ayda yok galiba bebiş:sinifsinif:

inşallah canım ya çok heyecanlıyım , bide adet düzensizliğim hiç olmadığı için bi farklı hissediyorum kendimi

hakkında hayırlısı canım anneler günü hediyesi olur bebişin inş.ayy ne güzel :CüvCüv:hihoyyyt

adet belirtileriyle hamilelik belirtisi arasında fark yok bence sen şimdiden ümidini yitirmevereliniortak

valla canım bilmiyorumki ümidimi yitirmemek istiyorum ama diğer yandan kendimide hazırlıyorum bu 4üncü ayım her defasında oldu ümidiyle baktım sonra çok üzüldüm onun için kendimi hazırlıyorum:çok üzgünüm:

exporter benim adet belirtileri başladı bu ayda yok galiba bebiş:sinifsinif:

senin ne zamandı canım ama gerçekten eğer hamile isem sadece fark şu oldu gögüslerim her zamanki gibi şişti ama yürürken falan ağrırıdı bu ay sadece dokursam ağrıyor, çok sinirli olurdum bu ay gayet iyiyim bide benim gözlerim çapaklanmıştı hatta burda kızlara sordum böle bir belirti varmı die var dediler ayrıca çok kızardı gözlerim. karnımın alt tarafı çok ağrıyor hatta sızlıyor sanki içerde çalışma var gibi hissediyorum tabi bu çalışma adet çalışmasıda olabilir

hakkında hayırlısı canım anneler günü hediyesi olur bebişin inş.ayy ne güzel :CüvCüv:hihoyyyt

geçmişi okuduysan cuma günü test yaptım negatif çıktı hatta çok üzüldüm saolsun kızlar bana çok yardımcı oldular, hatta azize oğluna hamile iken adeti 2 3 gün geçmiş testte öyle çıkmış canım

hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için

insan bir daha kesin gözüyle bakmıyacağım desede yine olmuyo bende 6 aydır kendimi hamile zannedip hüsrana uğruyorumm. :gitme: Yinede her ay yeniden umutlanıyorum sonunda olur inşşşşşşşş alkisalkisalkis:sm_cool:

benim13ü canım bişey kalmdı benimde kasıklarım felan şişiyo ağrıyo 2gündür,göğüslerim her zamanki gibi şişler bide çok boş hissediyorum kendimi tuhaf bişey yani

öyle canım yaa hayırlısı bakalım.benim rahim ağzı yarası var ondanmı diye huzursuzlanıyom 2hamileliğimdede ilk ay olmuştu bu kez 4ay olunca o beni biraz kasıyo açıkcası...

okudum canım üzülmüştüm ama erken demiştim hepimizin hakkındada hayırlısı nasip ne zaman sa artık:CüvCüv:

her bebişin farklı tarzı var demekki bazısı ilk ayda hemencik geliyo bazısı biraz nazlı oluyoo ohaoldumsmile bizim bu bebişler biraz ağırdan alıyo galibaaa

her bebişin farklı tarzı var demekki bazısı ilk ayda hemencik geliyo bazısı biraz nazlı oluyoo ohaoldumsmile bizim bu bebişler biraz ağırdan alıyo galibaaa

kızımda çok nazlı ama ilk aydan gelmişti bu bebiş beni çok zorluyo hayırlısıyla gelseydinaniknaniknaniknanik

ayy inş.yüzümüz tez vakitte güler senin adın aumutluyum ama alkisalkisalkis

inşallah canım allah kalbine göre versin tatlım. dün bir arkadaşımızın 4 yaşında ikiz kızları biz gelmek istedi bizde öğlen aldık onları parka yemek yemeğegittik sonra eve geldik yıkanmak istediler bi güzel yıkadım onları sonra yemek hazırlamak için mutfağa gittim bi ara bakayım dedim biri eşimin gögsünde diğeri bacağında çizgi film izliyorlardı ama nasıl huzurlu hepsi bi görsen ay nasıl istedim onlar bizim olsun diye anlatamam

ikiz olsun istermisin ben çok dua etmiştim ikizim olsun diye bana kızıyorlardı ne edeceksin diye.ayy canım yaa inş.ikizin olur çifte sevinirsin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…