Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

laf aramızda ben çok sıkıldım bu bebek olcak mı olmıcak mı diye beklemekten...bazen sanki doğal yollarla olmıcakmış gibi geliyor...

laf aramızda ben çok sıkıldım bu bebek olcak mı olmıcak mı diye beklemekten...bazen sanki doğal yollarla olmıcakmış gibi geliyor...

hayatımmmm bizi biraz zorluyorrr amaaaa napcaksınn en güzeli takip etmiycen çok fazlaaaa olcaksa olur zaten ya işin aslı ben de öyle sıkı takibi bıraktımmm canın istemediğinde beraber olmak geriyo insanı ben de bu ay çok fazla zorlamadımm olursa çok güzel olur olmazsa önümüzdeki ay yine aynı şeyi yapcam kendimi zorlamıycam artıkkk:umursamaz:

amannnnn çaktırmaddan çalışın canım sizdeeeeeeeeeeeee günler değerliii canımmmmmm dert etmeeeeeelmaz:

yav yapmak bişey değil de arka arkaya yıkanmak ayıbıma gidiyo......herhalde çok çalışamam bu ay....en azından gün aşırı olmaz....

katılıyorum arkadaşım...aslında birlikte istekli olmak hormonları çalıştırıyor,hamişlik şansını da arttırıyormuş....amannn ne biliyim işte..biri öle diyo öteki başka diyo..insan ne yapacağını da şaşıyo....:sm_confused:

bakalım tatlım denicez..nasıl uygun olursa öyle olacak....bence bebiş bizim en sıkıldığımız zamanda gelcek bize....hayırlı zamnlarda :Saruboceq:

hayırlısı olsun tabiki canımmmmm boşverrrr herşey olacağına varrııırrr.şu okul bitse bari ya azcık dinlensekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…