nasılsın hülyacımm....4 günün var öyle mi hayırlı haberlerini alırız insallah....
benim bu ay çalışmalar askıya alınacak gibi bakalım...
kayınpederim bende kalcak tam yumoş günlerimde..
laf aramızda ben çok sıkıldım bu bebek olcak mı olmıcak mı diye beklemekten...bazen sanki doğal yollarla olmıcakmış gibi geliyor...
senin kaçıncı denemendi tatlım...benim 4. ay olcak bu ay...
amannnnn çaktırmaddan çalışın canım sizdeeeeeeeeeeeee günler değerliii canımmmmmm dert etmeeeeeelmaz:
yav yapmak bişey değil de arka arkaya yıkanmak ayıbıma gidiyo......herhalde çok çalışamam bu ay....en azından gün aşırı olmaz....
hayatımmmm bizi biraz zorluyorrr amaaaa napcaksınn en güzeli takip etmiycen çok fazlaaaa olcaksa olur zaten ya işin aslı ben de öyle sıkı takibi bıraktımmm canın istemediğinde beraber olmak geriyo insanı ben de bu ay çok fazla zorlamadımm olursa çok güzel olur olmazsa önümüzdeki ay yine aynı şeyi yapcam kendimi zorlamıycam artıkkk:umursamaz:
herkesler uyurken yıkanırsın yada sabah erkendennnnn bilmiyorumkismile
bakalım tatlım denicez..nasıl uygun olursa öyle olacak....bence bebiş bizim en sıkıldığımız zamanda gelcek bize....hayırlı zamnlarda :Saruboceq:
hayırlısı olsun tabiki canımmmmm boşverrrr herşey olacağına varrııırrr.şu okul bitse bari ya azcık dinlensekkkk
katılıyorum tatlım...6 hafta kaldı....ne öğretmeniydin tatlım sen...?
ben sınıf öğretmeniyim ama çok yordular beni keretalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?