Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

benim de 4 günüm var rabiacımmmmm

az kalmış seninde canım inş. kırmızıları görmezsinde bebişin seninledir.Rabbim hepimzie hayırlısını versin.. :Saruboceq: bu arada kusura bakma tatlım akşam senle konuşurken bizim elektrikler kesildi ansızın çıkmış oldum ama aklım sende kaldı :sinifsinif:

Günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)

merhaba cnm katıldın bileeee opuyorumnanaktan eee kendinden bahsetsene birazzzzhihoyyyt

kızlarr günaydınnnnnnnnnnn

nasılsınızz

geçmişi okucam şimdi yaa amma çok kaynatmışsınız :)))))

günaydınnn opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinizeee a.s.

günaydın tatlımmmmm zemuszemus

cennet kokulummtebrik ederimm :))) bebişin göbüşüne konmuşş. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn :))

mehtap canımm yaa haala kırmızıları görmmişsin ben sana demiştim sende bi iş varr boşuna üzüldün bakk :))

kızlar bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar görünüyorr niyee acaba??????
göğsüm çok az şişti ve sadece dokununca ağrıyor önceleri davul gibi olur ağrısından duramazdımm

gerçi daha önceleri hiç göğsümde damar çıkar mıydı hiç bilmiyorum. ilk defa bu ay kendimibu kadar yakından izledim

d_kupcu yumurtlama günlerine sadık kalabildin mi bu ay , seninle baklenen regl tarihlerimiz aynı bilmiyorumkismile

cennetkokulum

tebrik ediyorum canım rabbim sana anneler günü hediyeni verdi tatlım, sağlıkla kucağına al inşallah ayyyy çok mutlu oldum yaaaaaaaaa

sağol cnm inş. rabbim sanada bu hediyeyi verir. Ama insan bi tuhaf bugün kan testi verdim bakalım öğleden sonra çıkcak işte ozamn içim rahatlıcak.Sende sakın stres yapma oluruna bırak bak hala adet olmamışın bi çok kişide test ilk başlarda negatif çıkıyo adet gününden 4-5 gün sonra pozitif olanlar var.Rabbime sığın ve hayırlısı için dua et cnm birtek o bilebilir bzim için doğru olanı. :Saruboceqpuyorumnanaktan

sağol cnm inş. göübüşümdedir.benimde göğüsümde mavi damarlar belirginleşti daha önceden dikkat etmemiştim bende.Acaba hep oluyomuydu bilmiyorumkismile

sağol cnm inş. göübüşümdedir.benimde göğüsümde mavi damarlar belirginleşti daha önceden dikkat etmemiştim bende.Acaba hep oluyomuydu bilmiyorumkismile

inşallah canımm :)))

bende hiç dikkat etmemiştim. dün akşam çok belliydi aynadan bi kaç metre öteden bakıyodum yinede çok net belliydi. ama bugün daha az belirgin

exporter benim adet belirtileri başladı bu ayda yok galiba bebiş:sinifsinif:

gülsümcüm öyle düşünme cnm sonuçta adet belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynı
rabbim hayırlısını versin.hep beraber yüzümüzü güldürsün inş. :Saruboceq:

Günaydın canım benim,

bende o mavi damarlardan var ama ben dikkat ettim bende hep var bunlar, süt bezlerim ii çalışıyor heralde, benimde bu ay gögüs ağrılarımda değiişiklik oldu canım hep yazıyorum ya eskiden yürüken ağrırdı şimdi dokununca ama şişler.

hadi canlarım bu ay hep birlite hamiş olalım ya lütfen lütfen

sağol cnm.dualarımız seninle inş.bu ay kimsenin gelmez kırmızıları şöyle hep beraber kutlarız bebişlerimzi. :Saruboceq::Saruboceq:

Haklısın canım inşallah senin bebiş vardır canım, hemen haber ver olur mu çok merak ediyorum. bende bugün bi garipim ya sank
hamileymişim gibi geliyor ay canım bilmiyorum yapacam gene bi test akşam

inşallah canımm bu ay hep birlikte hamiş oluruz:Saruboceq:

bende ufak tefek bişiler hissediyorum sancı-batma gibi ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum psikolojiktir diye düşünüyorum. çünkü çok şiddetli değiller ya da daha önceleride oluyordu ben dikkat etmiyodum bilmiyorum.

ayyyy anneler günü yemeğine gittik kızımla
bol bol göbek attık eylendik.
Çekiliş oldu..
Bakın neler kazandım yaaaaaaaaaa
bebek hırkasıııı inanmadım yaaa ..... :kedi: ohaoldumsmile

ayyyy anneler günü yemeğine gittik kızımla
bol bol göbek attık eylendik.
Çekiliş oldu..
Bakın neler kazandım yaaaaaaaaaa
bebek hırkasıııı inanmadım yaaa ..... :kedi: ohaoldumsmile

hırkanın rengii çok güzelmişş :)))))

en kısa sürede bebişine giydirirsin inş:Saruboceq:

kızlarr 4 aylık bı hamıle olaraak sıze solemek ıstedıgım bısey var adet belırtılerıne hıc takılmayın cunku adet ıle hamıleleık beşlırtısı aynıı ben hıc umutlu degıldımm cunku adet belırtılerımı o kadar sıddetlıı yasıyodumkı halbukı hamıleymısımm ve ılk ıkı ay surduuu ay adet olacam dıye hep dusundum hamıleyken bılee oyuzden relaxs olunn kendınız bırakııınnn sonra uzuldugunuz gunlere guleceksınızz var bı zamanı elbett kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…