benim de 4 günüm var rabiacımmmmm
Günaydın herkese bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
kızlarr günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınızz
geçmişi okucam şimdi yaa amma çok kaynatmışsınız :)))))
günaydın kızlar hepinizeee a.s.
cennetkokulum
tebrik ediyorum canım rabbim sana anneler günü hediyeni verdi tatlım, sağlıkla kucağına al inşallah ayyyy çok mutlu oldum yaaaaaaaaa
cennetkokulum çok sevindim hadi hayırlısı canım darısı başımıza inş.hihoyyythihoyyyt
cennet kokulummtebrik ederimm :))) bebişin göbüşüne konmuşş. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn :))
mehtap canımm yaa haala kırmızıları görmmişsin ben sana demiştim sende bi iş varr boşuna üzüldün bakk :))
kızlar bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar görünüyorr niyee acaba??????
göğsüm çok az şişti ve sadece dokununca ağrıyor önceleri davul gibi olur ağrısından duramazdımm
sağol cnm inş. göübüşümdedir.benimde göğüsümde mavi damarlar belirginleşti daha önceden dikkat etmemiştim bende.Acaba hep oluyomuydu bilmiyorumkismile
exporter benim adet belirtileri başladı bu ayda yok galiba bebiş:sinifsinif:
cennet kokulummtebrik ederimm :))) bebişin göbüşüne konmuşş. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn :))
mehtap canımm yaa haala kırmızıları görmmişsin ben sana demiştim sende bi iş varr boşuna üzüldün bakk :))
kızlar bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar görünüyorr niyee acaba??????
göğsüm çok az şişti ve sadece dokununca ağrıyor önceleri davul gibi olur ağrısından duramazdımm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnnnnn iyi haftalar bol hamisli haberler olsun insallahhhhopuyorumnanaktanzemuszemus
CENNET KOKULUM TEBRIKLERRR:teytey::teytey::teytey: Guzelimmmmm arkantan EXPORTERLE ;BEN GELCEM,galibaaaaa bugun benimde 2. gunum sasitii belki 3 de olabilir tam emin degilimm .
kizlar ise gitmem lazim oyuzden test yapamicammmm aksama ancak yaparim belki dua edin n olurrrr:Saruboceq::Saruboceq:
sağol cnm inş. rabbim sanada bu hediyeyi verir. Ama insan bi tuhaf bugün kan testi verdim bakalım öğleden sonra çıkcak işte ozamn içim rahatlıcak.Sende sakın stres yapma oluruna bırak bak hala adet olmamışın bi çok kişide test ilk başlarda negatif çıkıyo adet gününden 4-5 gün sonra pozitif olanlar var.Rabbime sığın ve hayırlısı için dua et cnm birtek o bilebilir bzim için doğru olanı. :Saruboceqpuyorumnanaktan
Günaydın canım benim,
bende o mavi damarlardan var ama ben dikkat ettim bende hep var bunlar, süt bezlerim ii çalışıyor heralde, benimde bu ay gögüs ağrılarımda değiişiklik oldu canım hep yazıyorum ya eskiden yürüken ağrırdı şimdi dokununca ama şişler.
hadi canlarım bu ay hep birlite hamiş olalım ya lütfen lütfen
hırkanın rengii çok güzelmişş :)))))
en kısa sürede bebişine giydirirsin inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?