Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Eşimde ewet öyle diyor...Onlarında yapacağı bişey yok onlarda ekmek derdindeler diyor...Bekleyeceğim herhalde bu ay doktora gitmeyeceğim...Zaten durumuda yazdım...

bende delirmiştim birsürü test ne paralar verdik o testlere...
milletin 3tane karnında ölüyo gene testlerden geçmiyolar.kk da okudum.

saol cnm :)) welcomecım bencede hiç kafana takma seni ümitlendirmek için demiyorum ama bence sen buay hamilesin gibi geliyor bana değilsen bile önümüzdeki ayada böyle çalış ozaman olur,gerçekten biraz şans işi bu ya bazen ay içinde bebek tutunuyomuş ama sağlıklı bi döllenme değilse o ay adetle bir atılıyomuş,sen belki öle şeyler yaşıyor olabilirsin,ama buay çok umutluyum senden

AZıZE ewet canım ya öyle olanlara bende çok rastladım...Ya sadece bebek düşünce kürtajla alınınca bir kere dr. yüzü grüyorlar birdaha yok...Biz gene olmadan daha dr. dr. geziyoruz...Hele bebek olsa herhalde kapıdan ayrılmayacağız..

Bilemiyorum canım...Herkes öyle diyor...ınşallah dediğiniz çıkar kızlar...Ben öyle ortadayım...Yalnız hamile değilsem adetim gelsede kurtulsam benim için yeni bir süreç başlasa...Ama durumuma göre adetim yarın akşama doğru gelir diye umuyorum çünkü benim adetim akşama doğru saat 5ten sonra gelir...Alıştım artık...Saati belli...

inan insan bişey yoksa adet olayımda kurtulayım diye bekliyo...
bende öleydim o testlerden sonra kafam allak bullak olmuştu.
neyseki adet oldum rahatladım yaa...şimdi bitsin ALLAHIN izniyle düzenli bi şekilde çalışmalara devam :kedi: gerisi ALLAHA kalmış nasipse olur yeterki hayırlısı olsun :Saruboceq: ben beklerim

kızlar ben çıkıyom birazdan eşim gelir yemek yeriz...
gezmeye çıkarız.
hoşçakalın güzeller boshayallersmile

cnm değilsen bile sen bizden daha olgun yaklaşıyosun önümüzdeki aya yine güzel hazırlanırsın kaç gündür test yap diyoruz sana ama sen daha mantıklı yaklaşıyosun günü geçince yapçam diyosun daha soğukkanlı yaklaşabiliyosun,iyiside kötüsüde senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah,ama galiba hamilesin bakalım yarın akşamıda atlatalım madem

Yapacak başka bişeyim yok ki canım...12 ay oldu hem havamı aldım...Bekleyeceğim bakalım...Karalıyım 1 hafta bekleyeceğim adet olmazsam...Tabi NAZO7 dediği gibi ***sen testle mestle uğraşma 1 hafta sonra git keseyi gör yazmış...***

ee tabi cnm 1 hafta geçerse direk kese görmeye git ama bana kalırsa yarın akşamı atlatırsan test yap sen tedbirli ol hemen dr a gidersin ozaman erken teşhis herzaman çok önemli,allah korusun riskli gebeliktir öğrenirsin hemen,inşallah hakkında hayırlsı olsun

yaa hülyam ben çok ümitliydim olcak diye bekledim hep...
okadar aralık topiki açtım :umursamaz: onuda kapattırdım.
artık hamişte kalsak burdan beraber bekleriz bebişlerimizi kaydirigubbakcemile5

üzülme cnm ya hayırlısı böyleymiş bnede bu mayıs ayından çok ümitliyem hem bide anneler gününün olduğu ay ya sanki bu ay çok bebiş haberi alcaz gibi geliyor.umarım bundan sonraki topiğimiz hamile kalmak için değilde bebişlerimizin gelişmeleri için açılır cnm hepimize hayırlı bebişler diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlısı olsun cnm gözün aydın inş. hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini. Allah bizlerede nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

Canım yarın günüm...Ama ben 2 mayıs sabahı yapayım diyorum gelmezse yarın ama gelecek gibide durmuyor...Akıntım hala var süt gibi sulu...

inş. adet olmazsın cnmda bebiş vardır. sende bi ohh çekersin artık yoksa bu gidişler sıyırcan galiba tatlım opuyorumnanaktan

Ewet sanırım ben bu gidişle sıyıracağım...Belki bu ay yine hüsran olur ama birdahaki ayada olursa ben ne olurum bilmiyorum...

pozitif düşün cnm olmazsada inş. bi daha ki aya kendimizi bu kadar üzüp yıratmayalım rabbim elbet hayırlı zamnı bilir ve göbüşümüze konduruverir. evet cnm bende t.dağ merkezdeyim hemşeriyiz :) opuyorumnanaktan

Ay ne kadar çok sevindim hemde sende merkez... :lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepieki canım sen dr. kontrolünden geçtin mi...İlk bebiş mi istediğin...

Ay ne kadar çok sevindim hemde sende merkez... :lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepieki canım sen dr. kontrolünden geçtin mi...İlk bebiş mi istediğin...

evet cnm ama tam kontrol sayılmaz tahlil ve ultrasondan bakmışlardı herşey normaldi bakalım il bebiş cnm. neyse ben kaçar cnm komşu geldi beraber yemk yapcaz sonra görüşürüz cnm öptüm byyy opuyorumnanaktan

ayy doğru diyon kızz anneler günü hediyesi olur belki boshayallersmile inşallah hayırlısıyla :Saruboceq:

hülyam gel canmm gel yerimseniben senden naber Şeniz
bende şimdi açtım neti...
erkeklerimle gezmekteydik hihoyyyt dolaştık kahve içtik...
şimdi ev keyfi yapıyoz kociş haber izliyo bende hemen kk.açtım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…