Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlar buyrun yeni topikimiz hazır kaydirigubbakcemile5
bebeklerimizi beklerken burdan doğurana kadar beraberiz inşallah kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun yeni topiğin canım..benide 30 mayısa yazarmısın...

yenı topikte hergun hergun bebiş haberlerımız bol olsun inşşşşş:Saruboceq:
inşallah canmm kaydirigubbakcemile5
yeni topik hayırlı olsun.beni de listeye ekleyebilir misiniz? SAT 28 Mart. teşekkürler...
eklerin canmm hoşgeldin yerimseniben hamilemisin?
evet canmm açtık topikimizi kaydirigubbakcemile5burdan devam edicez artık kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar kimse yok mu
opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar,azize beni eklememişsin,diğer topiğinde vardım ona ne oldu,burdanmı devam ediyoruz artık,benimde 13 marttı satım,eklersen sevinirim

slm canmm...eklerim tatlım kaydirigubbakcemile5 sen nisanda hamiş kalmıştın dimi?

diloş bence yarında yapma derim senin asıl günün 7mayıstı...
bekle yaaaa...inan bende kabız olmuştum adetten önce bilmiyorumkismile

Zaten beklemekten başka bişey yok canım...Ne zormuş ya beklemek...Şimdi eşimle konuştum doktora kontrole gitmemi istemiyor...

........................................................................

lan kızlar naber? bişey sorcam ya kafam karıştı..dünden beri hastaydım..baş ağrısı..boğaz kırgınlık falan..bugün dr.gittim..sinüzit lerim azmış..o yüzden 1000 mg.lık kuvvetli bi antibiotik verdi.tam da yumoş günleri yaklaşıyo..hani yani bebiş falan olursa bu ilaç engellemesin diyom?sizce?

merhaba arkadaşlar,süpürgemide tuttum ev pırıl pırıl oldu,size anca yetişebildim,cnm ben martta hamile kaldım bugün tam 7 hafatlık oldu cnm,kalp atışınıda duydum :)) inşallah herkese nasip olur,yeni topiğimizde hayırlısı olsun bakalım,burayı değiştirme artık ya,kadro güzel sonra dağılıyo millet

NAZOM SEN İÇ İYİLEŞ CANMM BİŞEY OLMAZ...
DAHA YENİ BİTİ BİTİCEK ADETİN.

GÖZÜN AYDIN CANMM AYY NEGÜZEL kaydirigubbakcemile5 DARISI BİZLERİN BAŞINA :Saruboceq:

hoşbulduk azize1. evet ,hamileyim 4+6 günlük.beni nisanda bebişi göbüşüne konanlar listesine ekleyebilir misin lütfen :) teşekkür ederim.

evet cnm inşallah,çok güzel bir duygu inşallah isteyen herkes yaşar,mart yaparsın sen cnm listeyi,mayısta inşallah sanada seviniriz cnm,boş geçme bu ayı :))):kedi:

neden kontrole gidicen canmm?

Canım ben martta bütün tahlillerimi yaptırdım o ay doktor bir sorun yok bu ay böyle geçecek dedi sonra nisanda yumoş takibi yapıldı ama sanırım yine sonuç yok...Eşimde istemiyor doktora zaten doktor %75 olmasında sorun yok demiş ne edeceğimi bilemiyorum...Biraz bu ayda maddi sorunumuz var...İyice kafam karıştı...

..............................................................................

canmm bu dr.lar da insanı daha çok geriyo yaa...
bencede bekle gitme.
para tuzakları.
sen adet bites bitmez başladın zaten çalışmalara olca varsa olur ALLAH bilie herşeyi.

canmm bu dr.lar da insanı daha çok geriyo yaa...
bencede bekle gitme.
para tuzakları.
sen adet bites bitmez başladın zaten çalışmalara olca varsa olur ALLAH bilie herşeyi.

Eşimde ewet öyle diyor...Onlarında yapacağı bişey yok onlarda ekmek derdindeler diyor...Bekleyeceğim herhalde bu ay doktora gitmeyeceğim...Zaten durumuda yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…