Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bi bu erken uyumaya alisamadim cunku gunun nerdeyse 18 saati uyuyorumsempatiksalakcinni
iyi geceler kizlar...yatarken tum isteyenlere duami etmeyi unutmicam :Saruboceq:
tabi calismalar sizden dualar bizden hadi kolay gele:roflol::1hug:

kızlar herkeze iyi geceler...
bende çıkıcam birazdan.
yarın görüşürüz.

aaaaa tatlım 1boş bi dolu olması daha iyi ama :kedi: biliyon siperm kalitesi için bu şart :kedi:

bu sefer de ilk hafta böle deneyelim dedikkkkkk ikinci haftaaaaa bi boş bi dolu yapcazzzzz aman azizemm napalım yaaa deniyoz hayırlısı allahtannnnnnnnnn:Saruboceq:

Çıkan herkese iyi akşamlar kızlar...Yarın görüşürüz...Bende çıkacam birazdan koçiş gelecek...

slm kızlar
ooooh yeni topik açılmış
sohbetler edilmiş ve herkes gitmiş bile...
neyse topik hayırlı olsun,inş.herkes hayırlısıyla hamiş ols.
tüm hamileleride Allah tamamına erdirsin inş....
AMıN:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,azize beni eklememişsin,diğer topiğinde vardım ona ne oldu,burdanmı devam ediyoruz artık,benimde 13 marttı satım,eklersen sevinirim

yeni topik hayırlı olsun.beni de listeye ekleyebilir misiniz? SAT 28 Mart. teşekkürler...

a.s.yeni topicimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşallah...haydeee hep beraber Türkiye'nin nufusunu artırmak dileğiyle.....:teytey::sm_cool:

ay diloş...sen hala test yapmadın mı kız....akannehirgerçi istersen test mest uğraşma..bi hafta daha bekle sonra dr.git..direkt keseyi gör...minik kızın içinde...:lepi:

Moralim bozukkan güldürdün ya beni çatlak seni...kaydirigubbakcemile3Kız ateş düştü adet günümdekiyle aynı oldu...Benim hiç umudum kalmadı...boshayallersmileSen hala var diyorsun...İnşallah tüm kalbimle diliyorum senin dediğin gibi olsa keşke...:Saruboceq:Eşim gelirken alacak test ama yapmaya fırsatım kalırmı bilmiyorum...Yarın sabah yaparım artık...

slm kızlar varmı bebiş haberleri opuyorumnanaktan

diloş naptın tatlım?

a.s.yeni topicimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşallah...haydeee hep beraber Türkiye'nin nufusunu artırmak dileğiyle.....:teytey::sm_cool:

nazom hoşgeldin tatlım Şeniz bol bebiş haberleri alırız inşallah topikimizde :Saruboceq:
berdan 9ayımızı hep birlikte geçiririz kaydirigubbakcemile5 bebişlerimizi birlikte bekleriz :Saruboceq: :teytey:

Canım eşim gelirken test alacak ama yarın sabah yapayım diyorum testi...Ateşim düştü...Geçen ay adet olduğum derecede...Yalnız sulu akıntım var göğüs ucu ağrım okadar yok ama acıyor yanlarıda ağrıyor...Adet ağrısı hissetmiyorum...Ve ben adet olacaksam ishale çevirirdi ama kabızım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…